Freundlich, kompetent, pünktlich
Freundliche Kommunikation, rechtzeitige vorab Infos und pünktliche Abholung zum und vom Flughafen HH. Nehme ich bei Bedarf gern wieder in Anspruch
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
På reserveringen står det tydeligt beskrevet, at vi skulle ringe 30 min inden ankomst.
Vi ringer 5 gange uden respons.
Da vi møder op på adressen står der skilt på døren“Kein park and fly”.
Vi tænker vi er taget ved næsen, men venter indtil bestilte tid. Der kommer ingen og vi kan ikke vente længere, da vi skal nå et fly og skal finde andet parkering. Da vi står i lufthavnen ringer parkering og siger de er klar til at kører os. 36 min. Efter vi skulle have haft kommunikation med dem.
Vi har ikke tid til at kører tilbage med bilen, som park 24 forslår og de ønsker ikke at give os pengene retur.

Resposta da Parkfly24.de
Mega Service jederzeit wieder.

Resposta da Parkfly24.de
Ich bin mit der Gesamtleistung von ParkFly24 am Flughafen Hamburg sehr zufrieden. Alles hat hervorragend funktioniert, von der Buchung bis zur Rückkehr. Der Service war zuverlässig und unkompliziert, sodass ich meine Reise entspannt starten konnte. Vielen Dank dafür! ParkFly24 kann ich nur weiterempfehlen.

Resposta da Parkfly24.de
Vi havde bestilt parkering af 3 biler i forbindelse med planlagt sommerferie til Gardasøen. Denne tur har vi jo desværre været nødt til at aflyse pga. Corona.
Vi havde betalt for 3 gange parkering, og jeg anmodede om at få pengene retur.
Der var en fin respons, da jeg henvendte mig, og vi har fået penge tilbage i løbet af et par dage. Tusind tak for det

Forfærdeligt sted
1. Bilerne står tæt pakket, og mange får ridser
2. vi fik afvide det tog 10-20 min om at minibussen kom fra parkeringspladsen til lufthavnen, men vi ventede mindst 1 time.
3. Minibussen var fyldt, og 4 familier skulle vente på den kom tilbage, så vi tog en taxa til parkeringspladsen.
4. Vi ankommer og der står nogen og har ventet mindst 2 timer, og deres bil er væk.

Resposta da Parkfly24.de
Det meget korte af det lange:
Det ligner en losseplads og er yderes uprofessionelt. Medarbejderne er indvandrere du ikke kan kommunikere med - de råber og peger. Biler står alle steder og du kan hverken komme ind eller ud.
Det første vi møder er en dansker, hvis bil og nøgler var blevet væk..
Alle sammen skal afsted med samme bus - uanset hvornår afgangen er, så skal bussen være fyldt op først. I vores tilfælde også overfyldt og imod vores vilje og med protest, løsnede medarbejderen/chaføren alligevel vores barn og sætte barnet på mit skød og sagde noget med at det tager kun tre minutter. Han kørte også over 100 km/t i disse 5 min, hvor de for det første kaster bagagen ind og under turen bliver sendt frem og tilbage
Da vi kom tilbage efter ferie, var der ridser på spejlene og kunne vi se at alle andre biler også havde det. Vi kunne også se og høre at flere andre brokkede sig. Lige som til de andre, sagde "chefen" , at det var ikke noget, men hvis vi valgte at gå videre med det, ville vi tabe og skulle vi betale for alle sagsomkostningerne - med en truende adfærd. Han sagde også at han ikke gad OGSÅ at høre at vi brokkede os og at han skulle gentage sig selv....
Og jeg kan faktisk blive ved.. Men dette selskab kan absolut ikke anbefels så lad være og betale hellere lidt ekstra!!
(Jeg kan desuden undre mig hvor alle anmeldelserne bliver af, da jeg har set rigtig mange dårlige, men som om de forsvinder??)

Resposta da Parkfly24.de
Kaotiske forhold i industri område. Ved afhentning var bilen pakket inde af andre biler, OG bilen var tømt for strøm??
Kontoret var en rodet uhumsk gamle container.
Den ene minibus var uden seler og begge veje kørte føren og talte i håndholdt mobiltelefon.

Resposta da Parkfly24.de
Vi kommer herned og skal parkere, man taler ikke meget engelsk, istedet råber han og peger.
Da vi skal hentes igen ringer vi og hører hvor lang tid der går, 20 min. får vi at vide og over 1 time senere er vi stadig ikke blevet hentet, til gengæld har han taget mange andre med. Spørger man får man ingen forklaring da ham her heller ikke taler engelsk. Virkelig uprofessionelt selskab.
Parker hellere i lufthavnen og betal lidt ekstra.

Resposta da Parkfly24.de
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.