Parktrade Europe AB Avaliações 6

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Charging me twice for the same tolls.

In April, I got a bill for 798Kr (for road tolls in Norway). I paid this directly (4 days after receiving the bill). Now, in late June, I received the same bill again, saying that I hadn't paid it (now 858Kr with påminnelse avgift). I immediately complained via their website and include a screenshot of the bank transaction from April. No response. I emailed "customer service"......no response. I rang customer service "I can't help you with that, you have to email".
Now I am going to have to pay them again to avoid getting a black mark on my credit, and try to get the money back, if they ever reply to my emails.
They really are an utterly incompetent (or fraudulent) company, with the worst customer service imaginable. I wonder how many unsuspecting people have been tricked into paying them more than once?

8 de julho de 2025

Pas på her

Pas på her. Firmaet forsøger at opkræve penge uretmæssigt på kreditkort.

Og når de ikke kan det, så sender de en række af trusselsbreve og inkasso, også selv om man klart skriver, at man er uenig. Det er klart ulovligt i Danmark.

20 de outubro de 2024

Trafikstyrelsen for ya …

Det er jo faktisk evig ligegyldigt med en anmeldelse her. Selskabet er lavet med accept af trafikstyrelsen, så det er at tale for døve øre. Men never the less, jeg har nu modtaget 2 regninger, på gebyr. Og det anerkender jeg, regninger er sendt til min adresse, som jeh er flyttet fra. Min skyld. Har heldigvis fået ændret adressen, inden der kom flere gebyrer på. 2 regninger på hhv 18 kr og 20 kr. Nu med gebyrer på hhv 300 og 500 kr? Hvorfor? Det er jo vanvittigt. Hvorfor får de lov til at tage så vanvittige gebyrer? Kedeligt at man har lyst til at flå folk på den måde og vildt at det bare er accepteret! Og vi kan ikke gøre noget som helst ved det! Ad!

20 de setembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har nok aldrig oplevet så arrongant…

Jeg har nok aldrig oplevet så arrongant en virksomhed, som tilmed er stort set umulig at komme i kontakt med. Jeg afventer nu på 2. måned at blive kontaktet af en klageansvarlig fra virksomheden, da jeg har modtaget en faktura som jeg ønsker en nærmere forklaring på. Jeg har talt med kundeservice i epass24. Jeg begriber ikke hvorfor de kalder det "kundeservice". Der er intet kundeservice, kun ligegyldige besvarelser og manglende overholdelse af aftaler.

Typisk offentlig virksomhed, som er fløjtende ligeglad med de kunder de fakturerer til.

15 de dezembro de 2021

500kr i tilleggsavgift

Jeg fikk en faktura for svensk rushtidsavgift på kr 31,50. Denne betalte jeg 1.september, riktignok 10 dager etter betalingsfristen.

Nesten 1 måned senere, den 23.september får jeg en ny faktura «Tilleggsavgift for ubetalt rushtidsavgift» på kr 507!

Utsteder av faktura er Swedish Transport Agency, selskapet fakturaen skal betales til er ParkTrade Europeisk AB, og nummeret jeg kan ringe til er EPASS24. Det er derfor vanskelig å vite hvilket selskap man skal forholde seg til som kunde.

Jeg ringer oppgitt telefonnummer (EPASS 24) og kommer til en ytterst lite imøtekommende kundebehandler. Han kan se at grunnbeløpet er betalt for ganske så lenge siden, men står fast på at jeg må betale kr 507 ekstra for å ha betalt 10 dager for sent.

Jeg har ikke opplevd lignende fra noe selskap før.

24 de setembro de 2021
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

(De svarer ikke på henvendelser)

oprindelig melding: "Og de kan kun nås skriftligt. Så man kommer ingen vegne med at få opklaret ting man undrer sig over. Det er uacceptabelt."

Har ændret fra en stjerne til fire stjerner, da det viser sig at Parktrade.com forveksles med et selskab der er registreret i Stockholm, Parktrade AB. Det er dem i Stockholm der ikke svarer på henendelser fra kontaktskemaet de har på deres website, og som ikke opgiver anden kontaktinformation. Det er endnu uafklaret om der er forbindelse mellem de forskellige Parktrade-selskaber. Ihvertfald er der stadig det problem at hvis du får en p-bøde af Parktrade AB et eller andet sted i Norden, som du mener er uretmæssigt udstedt, så kan du ikke få fat i dem...

26 de setembro de 2016

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais