Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Wederom de zoveelste bestelde iPhone waarover zeer tevreden. Ziet er perfect uit, werkt uitstekend en zorgvuldig verpakt. Enige minpunt deze keer is dat de bezorging erg lang duurde en ik daarover ge... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Soort van thuiskomen. Al eerder had ik goede ervaringen met Partly bij de aanschaf van een refurbished iPhone: alles wat werd beloofd. Toen we een tweede nodig hadden was het vanzelfsprekend, weer bi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

iphone 8 gekocht en was niet in orde, bij klantenservice perfect geholpen. Hij mocht retour! Zelf al een nieuwe besteld met afterpay omdat de zoon niet zolang zonder kan. dezelfde dag een nieuwe gele... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik adviseer hier geen aankopen te doen of reparaties te laten uitvoeren. Hier hebben wij (zoon van 14) zeer slechte ervaring mee. Een telefoon gekocht, die al snel kapot was. Telefoon laten repareren... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Eletrônicos
  2. Loja de acessórios para Celulares
  3. Loja de Celulares

Partly is een full-service leverancier van refurbished (o.a.) smartphones, onderdelen voor draagbare electronica en professionele tools en gereedschappen.

Informações de contato

3,7

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Ik bestelde een aantal onderdelen

Ik bestelde een aantal onderdelen, waarvan er een niet of voorraad was, en ik meende te begrijpen dat dat zou worden nabesteld. In realiteit werd de hele levering on hold gezet. Dat misverstand werd via een e-mailtje uitgeklaard, een eerste deel van de bestelling onmiddellijk verstuurd en het ontbrekende stuk nageleverd.

21 de setembro de 2020

Tevreden klant

Heb hier voor de 2de keer een iphone gekocht en ben hier zeer tevreden van goede werking mooie behuizing! Mijn volgende komt ook zeker van hier!

21 de setembro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ik ben zeer ontevreden over dit…

Ik ben zeer ontevreden over dit bedrijf. I Phone besteld verkeerde oplader erbij en de telefoon vertoonde direct mankementen. Teruggestuurd en ze draaien t zo dat het aan de klant ligt. Telefoon lag bij hun ter reparatie dus maar laten repareren a 130 voor nep scherm. Hierna wederom problemen maar aangezien men gezegd had dat ik nu geen garantie meer had aan andere reparateur aangeboden. Ze schrikken zich rot wat ze aantroffen een kabel stuk een waterzegel die niet was geplaatst kortom de telefoon was onbruikbaar en ze gaven aan dat dit echt niet te maken had met roekeloos gedrag van de klant maar dat dit een zeer slecht toestel was en zeer onprofessioneel gerepareerd. Al met al een dikke 600 euro lichter en geen werkende telefoon. Helaas wordt er niet meer op mijn berichten gereageerd door Boris die de manager zou zijn. Nooit meer een telefoon via dit bedrijf

18 de setembro de 2020
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Wederom de zoveelste bestelde iPhone…

Enige minpunt deze keer is dat de bezorging erg lang duurde en ik daarover geen info kreeg maar er zelf achteraan moest gaan. Ipv de 2 tot 5 dagen levertijd die bij de telefoon gemeld stond had ik hem na 12 dagen wachten pas in bezit.

18 de setembro de 2020

Perfecte afhandeling van order

Dacht een probleem te hebben met de batterij van de Iphone 6s.
Echter de batterij was niet de oorzaak en daarom deze weer teruggestuurd naar Partly en binnen een zeer korte tijd het geld weer op mijn tekening staan.
Complimenten voor de goede afhandeling van deze order.
Met vriendelijke groeten
Rob

tevreden!

Snelle levering, mooi toestel. 2de keer dat ik via Partly koop. Vorige keer ook goede service als er iets niet goed blijkt te zijn met het toestel

Duidelijk en overzichtelijke website

Duidelijk en overzichtelijke website. Vooraf telefonisch geinformeerd naar de levertijd. Iphone was zoals aangegeven met 1 dag geleverd. Een Partly kwam ook nog eens na een vergelijking als 1 van de goedkoopste uit de bus. Zeer tevreden

Topservice.

Ik bestelde een nieuwe batterij en scherm voor mijn iPad. Bij het openen van het pakket stelde ik vast dat het scherm gebarsten was. Na dit te melden aan Partly stuurde ze me een nieuw scherm op zonder extra kosten. Top!

13 de setembro de 2020

Refurbished Iphone aangeschaft

Refurbished Iphone aangeschaft, snelle levering, geen zichtbare gebruikssporen op de telefoon, de lader bleek echter defect te zijn, na melden werd direct een nieuw exemplaar verzonden.

9 de setembro de 2020

Top winkel!

Partly is een erg goede keus om te gaan bestellen! Goede service, snelle verzending, goede kwaliteit en een goede prijs.

9 de setembro de 2020
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.