Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har arbejdet on off med partner-ads siden 2008. I dag fik jeg min konto slettet pga inaktivitet selv om mit site har sendt knap 400 klik til annoncør de sidste 30 dage. Så kan ikke anbefale Partner-a... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg brugte partner-ads i omrking et halvt år. jeg fik kun engang udbetalt penge, da jeg afsluttede min konto fordi jeg INTET tjente på mine links havde jeg et tilgodehavende på omkring 130 kroner men... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Det er ikke muligt at slippe ud af deres maillister når først man er kommet i deres "net". Så kan bestemt ikke anbefale det. Opdateret: Jeg giver en stjerne mere, da det kan lykkes at blive slett... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Det er ikke korrekt at der står Rabat,- Der står Fragt 39 kr og Gratis Fragt - 39 , og mig bekendt er + og - = 0 kr ( min point opsparing,som er rabat, var du også ved at trække fra, men gjorde det... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Serviço de marketing de afiliadas

Informação fornecida por fontes externas variadas

Din kontaktperson hos Partner-ads er Ken Schultz, og jeg vil altid søge at give dig den bedst mulige service.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Samarbejde ophørt

Så kan ikke anbefale Partner-ads mere.

2 de janeiro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super anbefaling her fra :-)

Jeg er annoncør hos Partner-ads og anmelder derfor på den baggrund.
Vi har brugt Partner-ads i mange år nu og det er klart det affiliate netværk, hvor vi oplever den stærkeste effekt. Ken er super rar at arbejde med og tålmodigheden er stor, selvom tingene nogle gange kan tage lang tid at få fikset i vores setup.

Super anbefaling her fra :-)

24 de abril de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God og seriøst affiliate platform

Vi har brugt Partner-ads i +4 år og er rigtig glade for den mulighed at de håndtere alt når det gælder affiliate markedsføring. Vi har tidligere gjort det in-house og det tog en masse tid, foruden at der altid var lidt skepsis til om det virker mv.

Så en klart anbefaling herfra.

17 de maio de 2021

Uden sammenligning Danmarks bedste netværk

Uden sammenligning Danmarks bedste affiliate netværk. Især hvis du er website/shopejer. Personligt er jeg begge dele, og jeg har i mange år brugt mange forskellige affiliate netværk, men jeg har aldrig stødt på en bedre løsning end Partner-ads. Super support og service, velfungerende og funktionelt system, der kan lige præcist alle de ting, der er behov for.

27 de abril de 2020

Solidt og troværdigt team

En af de vigtigste ting jeg har oplevet som affiliate i forhold til den platform man bruger er, om man kan stole på netværket og de folk der står bag. Ud fra den betragtning kan jeg kun anbefale Partner-ads.

20 de março de 2020

10 års tilfredshed

10 års tilfredshed - Jeg har været affiliate hos Partner-ads i mere end 10 år og er stadig super tilfreds. Betalinger falder altid til tiden, gode ideer bliver lyttet til og svartiderne fra support er altid hurtige (næsten uanset hvornår på døgnet jeg skriver). Stort plus herfra.

24 de abril de 2020

Det bedste affiliatenetværk

Jeg har igennem de sidste 5 år benyttet flere forskellige affiliatenetværks, men Partner Ads er og bliver det bedste. Siden er overskuelig, god kundeservice og der kommer tit nye og spændende partnere. Jeg har aldrig oplevet problemer med udbetaling.

6 de setembro de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Som blogger og affiliater kan jeg varmt…

Som blogger og affiliater kan jeg varmt anbefale Partner-Ads. Systemet er det nemmeste af alle systemer at anvende, når det gælder deeplinks og så er der enorm hurtig respons på henvendelser. Meget fin service til os publishers og fin gennemsigtighed og statistik til at arbejde med. De varmeste anbefaler herfra!

21 de julho de 2019
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fuld tilfredshed og betaling til tiden - altid

Jeg har samarbejdet med Partner-ads i RIGTIG mange år og har altid været super tilfreds med den service jeg har fået. Selv på underlige tidspunkter af natten har jeg fået svar tilbage på mine mails.

Der har aldrig været problemer med mine udbetalinger (i modsætning til andre netværk). Det er nok noget af det jeg lægger allermest vægt på.

Dansk support via email, telefon, Twitter og Skype. Og så er der kommer et fint nyt design der gør det væsentligt mere overskueligt at finde de data og informationer jeg søger.

1 de agosto de 2018

Dejligt, overskueligt og let

Jeg har brugt partner ads i end længere periode, over nogle år, Jeg har ALDRIG haft problemer med dem, Uanset hvor aktiv jeg har været i programmet, Jeg synes det er let at overskue hvordan man gør, hvor man får udbetalt så videre. Det er nemt at spore hvor klikke fører hend til og derved nemt at optimere på sin egen i forhold til det. Penge bliver udbetalt til tiden, uden problemer, og hurtige svar på mails er altid rart. ! - Jeg har prøvet mange affilate programmer efterhånden, og jeg vender hele tiden tilbage til partnerads da det helt klart er det nemmeste og mest overskuelige.

13 de janeiro de 2017
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais