Et plaster på såret for en længe ventet rejse der måtte aflyses grundet alvorlig sygdom. Så købte jeg ind til en lille “ eksotisk “ overraskelses fest og flyttede en lille bid af Thailand til vor... Ver mais
A empresa respondeu
Bedre service skal man lede længe efter! Viklet ind i flagguirlander og iført verdens flotteste fødselsdagsslips fra jer, strålede min far på sin 70 års fødselsdag. Jeg glæder mig allerede til næste g... Ver mais
A empresa respondeu
Nemt, simpelt og overskueligt – og priserne er rimelige. Dog lever leveringstiderne ikke helt op til det lovede. Hvis der står, at en ordre betalt inden kl. 17 leveres dagen efter, så forventer m... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg bestilte mine vare en torsdag og allerede fredag kunne de afhentes, det viste sig at der manglede to duge, jeg skrev en mail, efter ParyVikings åbningstid, men allerede dagen efter, før kl. 8, skr... Ver mais
Respondeu a 36% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fungere super godt! Hurtig levering og så kundeservice.

Resposta de PartyVikings
God hjemmeside, med super fedt udvalg, og meget hjælpsomt kundeservice.

Resposta de PartyVikings
Stort udvalg til gode priser.
Hurtig levering og alt lever op til forventning.

Resposta de PartyVikings
God bong bong bong bong bong bong bong bong bong (sunget til Regnsangen fra Bamse og Kylling)
God kvalitetsvare, god hjemmeside, mere er der ikke at sige.
Bim bam DNUR

Resposta de PartyVikings
Nem hjemmeside at navigere, med et stort udvalg og god support. De har alt man skal bruge til at stable en fed fest på benene.

Resposta de PartyVikings
Fremragende hjemmeside og super god support fra folkene bag det hele. Intet mindre end fem stjerner kan gøre det⭐️

Resposta de PartyVikings
Der er personale der er klar på at hjælpe i telefonen, de hjalp mig med at planlægge hvad jeg skulle bruge til min fødselsdag.
God service 😊
Super god kundeservice!
Virkelig behagelig og hjælpsom personale i deres kundeservice.
De hjælp hurtigt med spørgsmål omkring deres produkter.
Kan varmt anbefales
Super god service og hurtig levering, kun de varmeste anbefalinger herfra
Fantastisk service 🤩🤩 kommer helt sikkert tilbage igen når der skal planlægges en fest 🤩
Rigtig god service .vil helt sikkert handle der igen ,,😀
Super god oplevelse og service!
Handler her helt sikker igen en anden gang
Skyddsringen som ”ska passa till alla darttavlor” passade inte runt min darttavla😀👍
Jeg havde problemer med et produkt. Produktet var ikke taget i brug endnu, og da det så skulles bruges, knækkede det uden videre grund. De søde fra party vikings, var hurtige til at besvare min mail, og hjælpe mig med mit problem.
Jeg søgte en tjenerproptrækker til en rimelig pris og i en god kvalitet og design. Det bedste match fandt jeg hos PartyVikings. Jeg er meget tilfreds med mit køb. Og så er der lynhurtig levering.

Resposta de PartyVikings
Jeg bestilte pynt til vores årlige firmafest med lidt kort varsel og ringede derfor til kundeservice og talte med Sophie. Jeg fortalte at vores kollegaer fra 12 forskellige lande kom til den årlige komsammen, tilbød hun at sikre vi fik vores ting i god tid. Oveni i dette kunne hun se at jeg ikke havde bestilt nok helium til de balloner der var centrum for pynten og hjalp mig med at bestille den rigtige mængde og derefter sende det nye ordrenummer til lageret for igen at sikre hurtig levering. Jeg er så lettet - sikke en service!!!

Resposta de PartyVikings
Jeg købte en "Digital alkometer med 5 mundstykker", da det er julefrokost sæson og tænkte jeg ville prøve at være lidt forsvarlig. Produktet virkede fint til de første 5 pust, men derefter stoppede displayet delvist med at virke og jeg kan ikke længere aflæse målingerne.
- opdatering, kundeservice var super hjælpsomme! der gik ikke engang 24 timer efter reklamationen før jeg havde fået tilsendt et nyt.

Resposta de PartyVikings
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.