Parvum Avaliações 65

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vrijwel direct na mijn vraag om een handleiding is er gereageerd en heb ik dezelfde dag nog digitaal een handleiding gekregen. Zelfs op zondag !! Super !!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Op 31-3-26. een rollator de Luxo Large bestelt. Na wat heen en weer gebeld Toch binnen gekregen op zaterdag 04-04-26 Eenmaal uit gepakt en in mekaar gezet proef rit gemaak was ik helemaal verkoc... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

16 augustus een rollator besteld via bol.com voor mijn schoonmoeder. 1 oktober Kon ze deze niet meer in elkaar drukken om mee te nemen in de auto. Na een telefoontje en wat watsappjes waar zeer snel... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ontzettend vriendelijk, behulpzaam en mee denkend. Goede prijs kwaliteit. Direct verzonden. per ongeluk was er een dienblad verstuurd, omdat we daar ook over spraken. Dat werd direct hersteld door... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de equipamentos para mobilidade

Empowering mobility, step by step

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

65 avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Op 31-3-26

Op 31-3-26. een rollator de Luxo Large bestelt.
Na wat heen en weer gebeld
Toch binnen gekregen op zaterdag 04-04-26
Eenmaal uit gepakt en in mekaar gezet proef rit gemaak
was ik helemaal verkocht.
Groetjes John

4 de abril de 2026

Een toiletstoel besteld via Bol.com

Een toiletstoel besteld via Bol.com, de toiletbril was ws tijdens het vervoer beschadigd . Na telefonisch contact werd onmiddellijk een nieuwe toiletbril toegestuurd, die 2 dagen later arriveerde.
Vriendelijke medewerkers, zeer goede en snelle service.

27 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Geen duurkoop maar goedkoop en superkwaliteit.

Hier een zeer mooie rollator aangeschaft voor mijn vader , na telefonisch contact met de klantenservice.
Het type dat ik heb gekocht kost bij andere aanbieders een veelvoud en is hier sws al goedkoper.
Bijkomend voordeel was, omdat het hier een gecertificeerde medische hulpmiddelen organisatie betreft die geregistreerd staat dat je dus eenmalig 100eu terug kan krijgen via je zorgverzekering ( afhankelijk van je pakket).
De rollator kost nu na aftrek minder dan een bezoekje aan de cafetaria 🤣.
No nonsense niet 4x teveel betalen maar een stevige goedgekeurde rollator voor een " habbekrats".
Verder klantenservice goed bereikbaar, vriendelijk en zeer professioneel.

17 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

16 augustus een rollator besteld via…

16 augustus een rollator besteld via bol.com voor mijn schoonmoeder.
1 oktober Kon ze deze niet meer in elkaar drukken om mee te nemen in de auto. Na een telefoontje en wat watsappjes waar zeer snel op gereageerd werd. Kreeg ze de andere dag al een nieuwe opgestuurd. Nu is hetzelfde probleem opgetreden met de rollator. En ook nu werd er zeer snel gereageerd en krijgt ze weer een nieuwe opgestuurd. Ik kan alleen maar zeggen TOPSERVICE!!!

3 de março de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heel goede rollator waar zeker een doelgroep voor is.

Ik had een buiten rollator bestelt met grote wielen om op het strand te wandelen , bij aankomst en uitpakken een prachtige rollator een geweldig product maar helaas niet voor mij .Ik ben er bij ons in de sporthal (heel propere vloer) mee gaan oefenen en het was niet helemaal mijn ding , door de grote zwenkwielen vooraan reed hij helemaal niet vlot bij het draaien en het gaf me een onveilig gevoel.Voor mensen die nog goed kunnen stappen is het echt wel een goede keuze maar ik heb hem helaas moeten terug sturen. Hoe het verder verloopt met de terugbetaling moet ik nog afwachten.
Update 13/02/26 Vandaag terugbetaling van rollator stond op ons rekening , bedankt Zonfo voor de snelle afwerking !!!

9 de fevereiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zo 2 jaar gelede een rolator…

Zo 2 jaar gelede een rolator aangeschaft !
Nu kreeg ik bericht van Zonfo dat de rolator er uitgaat , maar dat ze nog wel nieuwe remkabels hadden en hendels voor een kleine prijs !!
Natuurlijk heb ik dat gedaan om het achter de hand te hebben zo nodig !!
Vond het een prachtig gebaar dat daar aan gedacht wordt aan de oude klanten !!!

26 de janeiro de 2026

Via internet gevonden

Via internet gevonden, showroom blijft vlakbij te zijn. Na telefonisch contact over de wensen voor de rollator zijn we erheen gegaan. Goed advies, hele nette prijzen.

23 de janeiro de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.