We hebben een airco in de slaapkamer, maar mijn vrouw zit in de overgang en het blijft tobben inzake de juiste temperatuur en warme voeten. Dit was de grootste koeldeken die ik kon vinden, de koeldeke... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Blij met mijn verzwaarde koeldeken (ik heb zelfs een tweede besteld). Duidelijke website, heel snel verzonden en bezorgd. Doet was ze beloven.
Bra pris, ingen fraktkostnad, paketet kom snabbt och utmärkt kommunikation. Att det ens finns en produkt av denna magnituden är helt fantastiskt, en varmvattenflaska som rymmer nästan 4 liter!! Ska a... Ver mais
Opgebeld voor wat aanvullende informatie over de pasperpan. Werd meteen opgenomen en vriendelijk en rustig geholpen. Aansluitend besteld en de dag erop de pan ontvangen. Heerlijk lichte pan, ziet er m... Ver mais
Detalhes da empresa
- Fornecedor de Equipamentos e Sistemas de Aquecimento
- Loja de Ar Condicionado
- Loja de materiais para massagem
Pasper is een merk en ontwikkelt en verkoopt warmwaterkruiken en koeldekens. Zo heb je het nooit meer te warm of te koud ; )
Informações de contato
Bijvanksweg 1a, 7451KN, Holten, Holanda
- 0851249050
- info@pasper.nl
- pasper.nl
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 71% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Meer dan een aanradertje
Leuke, aardige, lieve en enthousiaste dame aan telefoon
Accuraat en helder
Doet wat ze beloofd
Flexibel
Ik vind het super pannen.
Ik vind het super pannen.
Wel wat aan de zware kant en de deksel van de hapjes pan blijft het randje (water in zitten met schoonmaken. Dat is een tip of ze erna kunnen kijken dit in de toekomst misschien anders te maken.
Verder tevreden en je kan er ook met een gewone lepel in met beleid maar nog steeds geen krassen
RVS pannen zijn echt fantastisch tot…
RVS pannen zijn echt fantastisch tot dusver.
Prima pannen, uitstekende klantenservice
Snelle (en gratis) levering, eenvoudige (en eveneens gratis) retourneer procedure, en een buitengewoon behulpzame klantenservice bij vragen of problemen.
We hebben inmiddels 5 pannen hier besteld, en kunnen alleen maar positief zijn, zowel over de pannen zelf als ook over het bedrijf.
Wees gewaarschuwd!
Waardeloze pannen. De mooie praatjes van degelijk en niet aanbakken zijn nergens op gebaseerd en kloppen niet. Ook de klantenservice laat te wensen over... weinig service. Sterker nog. Dit bedrijf hanteerd de policy: snel verkopen met gladde praatjes en vervolgens zeggen dat de koop gesloten en onomkeerbaar is. Geloof dus ook eventuele garantie toezeggingen niet!! Wees gewaarschuwd voor dit bedrijf!
Reactie op de reactie van Claudia:
Helaas klopt het beeld dat ik schep wel.
Ik heb al eerder contact gehad. Toen werd door jullie geadviseerd om jullie dure schuursponzen te kopen.
Ook nog meer geld willen verdienen aan jullie slechte producten.
Nee hoor. Je kan zeggen wat je wil, maar ik hoop dat potentiele kopers niet in zee gaan met jullie. Maar kiezen voor kwaliteit en service!!

Resposta da Pasper B.V.
De website mag iets duidelijker
De website gaf aan dat er een buidel kruik besteld kon worden. Dat leek mij een goed produkt. Ik kreeg netjes een mail dat het produkt iets later zou komen. Helaas was het echter geen buidel,maar evengoed een leuke koala kruik. Ik zou adviseren om de functionaliteit van de website iets aan te passen dat je per kruik aan kan vinken welke je wil. Dit is nu niet heel duidelijk.
Omdat Pasper de klant eerlijk behandeld
Goede kwaliteit en Snelle levering
Snelle levering, goede kwaliteit ! Heel tevreden
Pannen besteld
Pannen besteld, super snel geleverd.
Direct de nieuwe pannen gebruikt.
Heb hierna de oude direct weggegooid, ga ze toch niet
meer gebruiken nu ik deze heb, wat een genot.
Ontzettend goede service
Zo een goede service, nog nooit meegemaakt! Zeer goede communicatie en meteen gehandeld. Kon ik 10 sterren geven dan had ik het zeker gedaan! Voor hen maak ik met alle plezier reclame!
Jarenlange XXL waterkruik fans
We bestellen al vele jaren de XXL waterkruik. Die wordt zo intensief gebruikt, dat we er 'doorheen slijten'. Zodra de temperatuur zakt, komt hij tevoorschijn en hij gaat zelfs op vakantie mee. Enige minpunt: op zo'n vakantie heb je een waterkokertje van een halve liter of een ketel op het vuur nodig om hem te vullen. Dat duurt wat lang :-)
Mijn vrouw zweert bij de Pasper XXL en daar houden we het bij.
Xxl kruik
Ik heb het altijd koud, de xxl kruik geeft de hele nacht warmte af. Zelf ‘s ochtends voelt hij nog lekker aan. Ontzettend blij mee.
waardeloze pannen!
waardeloze pannen!
Nog nooit zulke slechte pannen gezien, ben ervan overtuigd dat ze nog niet een fractie van de prijs waard zijn. Koop deze rotzooi niet!! Ik heb verschillende mails gestuurd naar dit bedrijf waarin ik mijn klachten aan heb gegegeven.. Je kunt er letterlijk NIETS in bakken zonder dat de boel aan de bodem blijft plakken.. Echt rotzooi! Iedere keer wanneer ik een nette mail stuurde inclusief foto’s kreeg ik een waardeloos antwoord. dit bedrijf wil mensen oplichten en vervolgens met de rotzooi laten zitten. Heb nu gewoon alles weggegooid en weer heerlijke pannen van Tefal gekocht. Geen problemen meer!
Prima pannen en snelle levering
Zeer tevreden over dit bedrijf.
Zeer tevreden over dit bedrijf.
Het zou fijn zijn als er een middelmaat kruik te koop komt 1.7 ltr.
De xxl uitvoering was te zwaar voor ons.
Goede service geeft dit bedrijf.
Vlotte en correctie levering
Vlotte en correctie levering. De website werkt zeer goed. Alleen spijtig dat de levering niet via een afhaalpunt kon.
Product snel gevonden
Product snel gevonden, snel verzonden. In gebruik ook uitstekend
correcte levering binnen een goede…
correcte levering binnen een goede leveringstermijn
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.