Kan ikke komme igennem til dem på telefon eller via kontaktformularen på deres hjemmeside. Der er ikke nogen i den anden ende, der reagerer, selvom jeg skrev, at det hastede. Jeg har ringet 5 gange o... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Er lykkelig for, at patientlån kan hjælpe mig med en større (og meget dyr) tandbehandling. Uden den mulighed havde jeg ikke kunne få ordnet dem. Jeg er blevet godt og respektfuldt behandlet, og ved de... Ver mais
Utroligt hurtig service, indenfor 1,5 time var lånet klar og udbetaling til klinikken var der næste dag 👍 Venlig og behagelig kundeservice 👍 Har allerede anbefalet jer og ville til enhver tid bru... Ver mais
Overskueligt ansøgnings skema, god kontakt over e-mail og telefon ved spørgsmål. Meget behjælpelig hvis behandling er før udbetaling af lån .... kort sagt en go måde at låne på .....
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Del nemt din betaling op i mindre overkommelige månedlige beløb. Vi kan hjælpe dig inden for 15 minutter med et rentefrit kviklån. Vi tilbyder også lavrentelån hvis du mangler et større beløb eller har behov for en længere løbetid.
Informações de contato
Dinamarca
- patientlaan.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Hurtigt svar og fine afbetalingsvilkår.
De hjalp hurtigt og det var relativt…
De hjalp hurtigt og det var relativt nemt at låne pengene til tandlægebesøget. Men da jeg ikke kendte beløbet så lånte jeg 10.000 og Skulle kun have brugt 4500. Godtsmil betalte så det overskydende tilbage til patientlån, men fordi patientlån IKKE BLEV ADVARET måtte jeg betale et gebyr på 250 kr. for at betale dem uden aftale samt at jeg selv havde fuldt ud betalt det resterende beløb, måtte jeg endnu engang også betale 250 i gebyrer fordi ejg ikke havde AFTALT med dem at jeg betale lånet ud. UHØRT at man skal gi så meget i gebyrer for at afslutte et lån hurtigt. Jeg vil ikke bruge dem igen. Synes 500 kr. i "dumme-bøde" er for meget, når patientlån ikke har fortalt mig jeg skulle advare dem før jeg gav dem deres penge....
god service og altid behjælplige

Lån til tandlæge
Meget høflig betjening og rigtig god service l

Ekstremt aggresiv kundeservice.
Ekstremt aggresiv kundeservice.
Jeg arbejder i grønland, og bor i danmark. Jeg havde ikke fået min første regning inden jeg tog afsted på arbejde, og da jeg får første rykker pr. mail for ikke at have betalt endnu, har jeg fået under 12 timer (dansk tid) til at betale på en fredag. Ellers vil der komme renter på, de vil stoppe behandling, og trække pengene retur fra tandlægen. Jeg ringer til dem med det samme, men de har selvfølgeligt lukket. Jeg så mailen 8:30 grøndlandsk tid. Klokken er kun 12:30 i danmark.
Jeg har aldrig oplevet en så aggresiv kundeservice.
Jeg er generelt meget tilfreds men er…
Jeg er generelt meget tilfreds men er dog noget utilfreds med at jeg ikke kan få en udskrevet kopi af min endelige låneaftale da jeg ikke selv kan udskrive den. Jeg har pr. Mail bedt dem om at sende en kopi men har aldrig fået svar på mailen endsige fået tilsendt en udskrevet kopi.

Resposta da Patientlån
hurtig og professionel behandling af…
hurtig og professionel behandling af ansøgningen.

Resposta da Patientlån
Jeg kan kun sige at det var meget…
Jeg kan kun sige at det var meget hurtigt betjening og super service man får.

Virker meget reelle..
Virker meget reelle..
Hurtig godkendelse.

Resposta da Patientlån
Fungerer helt perfekt og rente frit
Fungerer helt perfekt og rente frit, hvis man låner under 10000

Dårlig kundeservice
Jeg ringede idag for at lave en aftale om at rykke afdraget. Jeg havde ikke mulighed for at afdrage November og December og ville derfor lave en aftale herom.
Jeg får dog fat i en ung kvinde, der først og fremmest lyder som om hun hader sit job.
Men at hun ikke gør noget for at hjælpe situationen, gjorde mig godt nok irriteret.
Jeg forklarer at jeg ikke har pengene til at betale November og December, men får at vide, jeg skal betale 250 nu og her får at ændre aftalen, hvilket jeg ikke har mulighed for.
Der var jo en grund til jeg ringede, som jeg fik en mail på så står der:
Hvis det kniber med at betale hele ydelsen, så kontakt os på 7020 7008, så kan vi sammen finde en god løsning - evt. en nedsat ydelse eller lignende.
Det ender med at hun siger med en meget stille stemme, at så ved hun ikke hvad hun skal gøre.
Jeg synes det var en træls oplevelse og jeg synes det er ærgerligt hvis andre skal mødes af sådan en person
Udover det, er jeg vildt glad for det hurtige svar fra patientlån og hjælpen til at jeg nu kan få ordnet mine tænder.
Fin oplevelse
Hurtig og behagelig behandling 👍 fin rente.

Resposta da Patientlån
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.