Vrij laat op de avond besteld en toch de volgende ochtend in huis. Veel positieve reviews gelezen. Hopenlijk zien we snel resultaat bij onze bulletjes
Prachtig product!! Mijn aller liefste pup Shelby is nu 10 maanden. Met 3 maanden werd er giardia (parasiet) bij hem geconstateerd. Na twee Panacur kuren was die parasiet vrij maar toen begon het her... Ver mais
Pawrful ondersteunt hondenbaasjes met natuurlijke supplementen die bijdragen aan een gezonde en gelukkige hond, zodat elke dag gevuld is met vrolijke kwispels en kleine geluksmomenten.
De Smidse 21, 6931KJ, Westervoort, Holanda
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Vrij laat op de avond besteld en toch de volgende ochtend in huis.
Veel positieve reviews gelezen.
Hopenlijk zien we snel resultaat bij onze bulletjes

Resposta da Pawrful
Ik ben echt heel erg tevreden over de
supplementen werkt echt goed!

Resposta da Pawrful
Netjes ingepakt, goede levering. Ook de mails erna vond ik attent. Ik kan nu na een week alleen nog maar zeggen dát ze de snoepjes lekker vindt, het is geen straf! Verder vind ik het geruststellend dat ik met vragen bij jullie terecht kan!

Resposta da Pawrful
Onze hond krijgt de snoepjes tegen jeuk nu ongeveer een week, en ik wil niet te enthousiast zijn maar heb nu al het idee gevoel dat hij iets veranderd kwa jeuk gedrag even afwachten als we nog een week verder zijn. Maar tot nu toe positief.

Resposta da Pawrful
Tot nu toe merk ik nog geen verbetering bij mijn honden maar we zijn ook pas een weekje onderweg met ‘anti jeuk koekjes ‘ en ‘goed gebit poeder’. Ik vind het fijn dat het natuurlijke producten zijn en dat je een abonnement kunt nemen met korting op de producten. Ik vind de producten wel duur.

Resposta da Pawrful
Ik gebruik dit product sinds een viertal maanden en mijn hond heeft geen huidirritaties meer. Zij eet geen gras meer en is gestopt met krabben.
Ik ben zeer tevreden klant.

Resposta da Pawrful
De levering is heel snel en netjes volgens afspraak gedaan

Goed product

Resposta da Pawrful
De levering is snel. Het product bevalt prima.

Resposta da Pawrful
Zeer klantvriendelijk, attent en transparant

Resposta da Pawrful
Omdat U niet hebt geluister wat ik in een mailtje naar U hebt gestuurd. Waar ik U mededelen dat ik geen zending van U wil ontvangen, omdat ik nog 2 potten in huis heb staan en ik geen verbeteringen bij mijn hond zie.

Resposta da Pawrful
Zeer goede service en goed product

Resposta da Pawrful
Afgezien van het fijne product voor mijn hond is de persoonlijke service enorm goed. Bij vragen krijg je persoonlijk antwoord per mail. Ik heb dat nog niet eerder meegemaakt bij een bedrijf. Grote waardering!!

Resposta da Pawrful
Snel geleverd. Onze hond vindt de snoepjes lekker . Over de werking kan ik nog niets zeggen

Resposta da Pawrful
Heb geen problemen gehad alleen hielpen niet voor mijn hond daarom heb ik mij afgemeld

Resposta da Pawrful
Ik ben klaar met dit bedrijf ik heb al tientallen mailtjes gestuurt na een review op trustpilot eindelijk contact gehad mijn abonnement eindelijk geannuleerd kon de laatste bestelling terug sturen en mijn geld terugstorten dat heb ik gedaan nu sturen ze weer mailtjes dat mijn betaling niet is gedaan waardeloos hebben jullie onderling geen communicatie

Resposta da Pawrful
Bestellen en aflevering was probleemloos.