P&D Group Investments and Education AB Avaliações 207

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enormt bra och pedagogiskt material väldigt bra genomarbetat. Har köpt ett antal utbildningar genom åren så jag har en hel del att jämföra med. Dessutom så upplever jag Dennis och Philip som väldig... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är extremt nöjd med utbildningen, hade ingen erfarenhet sen innan, men är live efter 4 månader. Väldigt seriös utbildning, väldigt bra kursmaterial och ett Community man kan fråga om saker hela t... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

P&D är det perfekta utbildningsforumet för dig som känner dig less på att klippa och klistra ihop saker från YT själv. Jag själv var där och ju mer man hittar ju mer vilsen blir man, P&D lyssnar på d... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Instituição Educacional

Trots att Dennis Sahlström och Philip Klang har började sin resa belastade med skulder har de tillsammans med Marcus De Maria framgångsrikt avslöjat formeln för att generera välstånd med sina olika investeringar sedan 2014. Motiverade av sina egna erfarenheter har de gjort det till sin mission att ge så många individer som möjligt möjlighet att uppnå liknande ekonomisk framgång. Det är strategierna som presenteras i dessa utbildningarna som varit nyckeln till den framgång de uppnått idag. Tillsammans grundade de P&D Group Investments and Education, ett företag som har åtagit sig att inte bara bygga ett formidabelt imperium utan också stödja miljontals människor världen över i deras strävan efter finansiell stabilitet och tillväxt. Som erfarna investerare och visionärer har författarna kombinerat sina unika talanger och kunskaper för att skapa en plattform som främjar utbildning, mentorskap och delning av ovärderliga investeringsstrategier. Genom P&D Group Investments and Education syftar de till att hjälpa människor från alla samhällsskikt att låsa upp sin potential och förändra sin ekonomiska framtid. Genom att utnyttja sin surt förvärvade expertis och orubbliga engagemang för sitt uppdrag, fortsätter de att göra en betydande inverkan på investeringsvärlden och livet för dem de har förmånen att vägleda och stödja.

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

207 avaliações

Respondeu a 66% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Otroligt kunniga och drivna…

Otroligt kunniga och drivna personligheter bakom detta företag. Man märker att det finns en strävan för att göra saker lite bättre hela tiden. Dom har coacher som verkligen bryr sig och hjälpmedel som kan göra vanligt folk till lönsamma traders. Man trodde att det skulle vara en resa inom tradingens värld men 1 år senare så har man inte bara blivit en duktigare trader utan även en klokare människa också.

Skulle varmt rekommendera denna utbildningen!

15 de abril de 2026

Extremt bra företag!

Detta är ett extremt seriöst företag med ett exceptionellt koncept där man får gå från helt nybörjare, och tillsammans med min 1-1 tradingcoach fick jag hjälp att bygga ett tradingsystem som kontinuerligt genererar en hög avkastning

Jag började juni 2024 och med hjälp av P&D Group fick jag en första utbetalning i april 2025 och ett år senare har jag lyckats få över 30st payouts. Genom P&D Group har jag lärt mig ett område som kommer betala mig kontinuerligt resten av livet!

10 de abril de 2026

Långt över förväntan........

Enormt bra och pedagogiskt material väldigt bra genomarbetat.
Dessutom så upplever jag Dennis och Philip som väldigt genuina och fina människor som brinner för att hjälpa människor genom utbildningen och bli de bästa traders.
Har varit i kontakt med 2 coacher under utbildningen som har varit till väldigt bra hjälp!

20 de março de 2026
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

32-timmars gratis Sprint i november

Jag har deltagit i er 32-timmars "gratis" Sprint (som visade sig kosta pengar) om crypto och trading. Det fanns absolut bra och värdefullt material – delar av upplägget hade potential att ge mervärde.

Dock tycker jag att alldeles för stor del av tiden gick åt till att lyfta er själva och berätta hur duktiga P&D Group är, istället för att fokusera på utbildning som ni lovat. Hade ni lagt mer av tiden på konkret kunskap, analys och praktiska insikter hade även jag kunnat bli en nöjda deltagare och därmed hade ni fått fler kunder.

Ni verkar kunna leverera bra innehåll. Men ni väljer överdriven självreklam och det försämrade helhetsupplevelsen. Inget jag rekommenderar + att det ni erbjuder i slutändan är galet dyrt även om ni hävdar att det är kraftigt rabatterat.

logotipo da P&D Group Investments and Education AB

Resposta de P&D Group Investments and Education AB

Tack för ditt omdöme Fia! Det hjälper oss att ständigt förbättra vårt arbete.

Vi kompenserade dig med att ge dig kursen gratis. (Kostnaden för vår 32.5 timmar sprint är annars 99kr)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ger väldigt bra förutsättningar för att lyckas i sin trading

Väldigt kvalitativ utbildning som får en att landa i sin trading! Jag har lärt mig mycket tekniskt och även om träningens psykologiska bitar - det gör att en växer på alla håll. Ser mer klarsynt i var i min trading det ibland felar och hur jag måste tänka för att kunna trade:a. En upplevelse som gjort att jag kunnat bryta över redan. Väldigt karismatisk och autentisk ledare, som håller humöret uppe på den bästa! Fem stjärnor!

6 de dezembro de 2025

Seriöst

Seriöst, professionellt. Om du vill bli trader så är det här du ska vara, allt du behöver finns här. Dessutom supertrevligt team. Rekommenderas!

6 de dezembro de 2025

Perfekt nybörjarkurs för trading

Kunde ingenting om trading. P&D group lärde ut på en nivå jag förstod. Engagerade o kunniga medarbetare som var snabba att svara på frågor o problem. Deras videos var informativa, zoom möten var intressanta. De besvarade alla frågor kunnigt.

Seriöst företag! Inget scam

Seriöst företag som lär ut tradingsmetoder. Kursledare som har erfarenhet och varit nära oss med att svara på frågor/funderingar. Jag personligen upplevde ingenting som scam. Hade verklig interaktion med andra elever och kursledare.

Vad utbildningsmaterial anbelangar är av hög kvalité, genomtänkt och beprövade metoder som kan ge resultat. Varmt rekommenderas! Lycka till!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan varmt rekomendera PG group och den…

Kan varmt rekomendera PG group och den utildningen de har. Där du får lära dig grunderna i trading och investeringar. Du får en personlig coach som stöttar dig genom hela processen och det är vecko zoom möten varje vecka med ekonomiska uppdateringar.

23 de outubro de 2025

Super eventet i Malmö nästa tror jag blir i Göteborg

✨ Vilken helg det blev med P&D Group i Malmö! ✨

Att äntligen få träffa alla live efter att ha följt utbildningen via Zoom var något helt annat – energin i rummet var magisk! 🔥
Det var otroligt inspirerande att få utbyta erfarenheter, knyta nya kontakter och verkligen känna gemenskapen som finns i communityn.

Eventet bjöd på massor av värdefulla insikter och lärdomar om trading, mindset och personlig utveckling. Varje talare levererade med kvalitet, och jag gick därifrån fylld av motivation och konkreta idéer att ta med mig in i min tradingresa. 📈💪

Tack till hela P&D-teamet för ett riktigt välorganiserat och proffsigt event – ni levererar alltid kvalitet och inspiration på hög nivå! 🙏

Ser redan fram emot nästa gång! 🚀

10 de outubro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.