Peak Luxentria Avaliações 3

2,8

2,8

Sem histórico de pedidos de avaliações

Honestly this is total trash like…

Honestly this is total trash like actual garbage I don't know how they even exist they literally stole everything from me and wouldn't let me get a single cent back it was so bad I was basically crying for days because they just blocked me for no reason but anyway InFlyers actually fixed the money thing for me so its fine now. I was so stressed but they are the only reason I got my stuff back. Anyway you should definitely stay away from Peak Luxentria, they are such scammers and I hate them so much like why are people even like that?
The worst experience of my life honestly I don't know what I would have done without getting it sorted out. I hope they get shut down for real because they are just out here ruining lives for fun its so messed up anyway stay safe from those creeps.

26 de maio de 2026

I spoke to a woman

I spoke to a woman, Xu Zijin, aka Lenora, who sent me an unsolicited text message, and we began to have a romantic relationship via Telegram. Lenora encouraged me to invest in cryptocurrency and showed me fictitious investment gains on a fraudulent platform, Peak Luxentria, claiming that she could make money with “node investing” using AI Technology. I invested $400,000 by wiring funds to Crypto.com and Bluevine, and depositing funds into CoinFlip crypto kiosks. Fiscop Advisors and law enforcement were able to freeze $380,000 of my funds in USDC and returned it safely to me.

8 de maio de 2026

I felt completely stuck until I found Agency on my Display Photo through someone else’s story online. Their team worked with me patiently, and after a few weeks I was finally able to recover my payout

En zor kısım, paramı çekmeye çalıştığımda işlerin ne kadar çabuk değiştiğini fark etmekti. Ondan önce her şey mükemmel görünüyordu. Hesabım büyüyordu ve şirket sürekli olarak yatırımımın güvende olduğunu söylüyordu. Ancak ödeme talebimden sonra gecikmeler ve bahaneler bitmek bilmez bir hal aldı. Başka birinin çevrimiçi hikayesi aracılığıyla Agency on my Display Photo'yu bulana kadar tamamen çaresiz hissettim. Ekipleri benimle sabırla çalıştı ve birkaç hafta sonra nihayet ödememi alabildim.

20 de maio de 2026

Esta empresa é sua?