Vi boede 2 nætter på hotellet. Da vi kom op på værelset, viste temperaturen 26 gr. Vinduet kunne kun åbnes 4-5 cm, så der slap ikke meget luft ind. Der var ikke aircondition på hotellet og deres v... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Mig og mine gutter kom forbi, efter en lang aften i kulden. Vi spurgte om vi måtte sætte os, vi fik der efter et ja. Efter 5 min kom der nogle folk, hvor bartenderen/receptionisten forlangte at vi sku... Ver mais
A empresa respondeu
Min kæreste og jeg er d.d. Hjemvendt fra 2 dages ophold på Peak12 i Viborg. Vi fik os et lækkert dobbelt værelse med flot udsigt udover byen, derudover var det et pænt og moderne værelse. Vi kom... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Peak 12 er hotellet du vælger, når du leder efter et eventyr. Det er både til dig, der er på ferie, forretningsrejse eller på jagt efter nye opdagelser indenfor natur, sport og kultur. Måske leder du efter et urban ophold i lækre omgivelser eller en overnatning efter din koncert- eller eventoplevelse? Det kan også være, at du gerne vil udforske byens mange outdoor og kulturmuligheder eller måske noget helt fjerde? Viborg og omegn byder på et hav af spændende oplevelser, og vores hotel er den perfekte base. Peak 12 er stedet, hvor du kan slappe af med venner og familie – men det er også stedet, hvor du kan opleve gourmet og vin, arrangementer og events samt nyheder indenfor outdoor og kultur. Vi har 155 værelser med lækre faciliteter, moderne indretning og byens bedste udsigt.
Informações de contato
Tingvej 10, 8800, Viborg, Dinamarca
- info@peak12.dk
- peak12.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Sikke en modtagelse
Min datter og jeg havde her i weekenden fornøjelsen af 2 overnatninger på dette Hotel (på 7. etage) en ting var den flotte udsigt, lækre værelse og fine lounge. Men sikke en velkomst som vi fik I receptionen af Sophus, en mere dedikeret medarbejder skal man lede længe efter - han havde virkelig forstået ordet "kundepleje" og gik virkelig den ekstra mil for vi som gæster fik en fantastisk oplevelse
Lækkert hotel
Lækkert hotel
Nyt og modernet på den helt perfekt måde.
Og super god personlig betjening ved indtjekning. Morgenmad til den dyre ende men der manglende intet og som alternativ til en brunch, vi havde planlagt i byen, var det helt ok. Vi kommer gerne igen.
Upersonligt og amatører
Det kan godt være at nogen synes at et online tjek in system er fancy, men ingen personlig kontakt, man fandt sig ikke velkommen.
Har ikke oplevet det så ringe noget sted i verden og har da rejst en del USA, Afrika, Mellemøsten, Europa.
Alt på hotellet var sort (det må ha været en dårlig periode i designeres liv), man fik loftet i trykket ned over sig, væggene omklamrede. Man blev i dårligt humør.
26,5 grader på værelset, vindue kunne ikke åbnes, ingen køleskab, kaffe/te faciliteter eller safebox og TV2 skulle man selv betale for.
Morgenmaden var fin, frisk bagt m.m, men kun én kniv til at skære rundstykket med til 200 gæster og kun én kaffemaskine til 200 gæster, så begge steder kø og smør var en mangelvare.
Byens dyreste hotel, det er virkelig en ommer
Varme værelser over 26C
Det er anden gang jeg har boet på Peak12 i forbindelse med hærvejsløbet, og service var i top, morgen maden god, men der var super varmt på værelset 26.3C begge nætter så det var ikke en go nattesøvn.
Vi var 3 afsted og havde værelser på både 2nd, 3de og 8nde etage alle steder var der over 26 grader.
Receptionen sagde de ikke kunne gøre noget ved det og vi var ikke de enste der havde været nede og nævne det.
Et hotel i verdensklasse
Vi boede en weekend på hotellet og må ærligt indrømme, at vi aldrig har boet på et hotel, med en sådan eminent service. Udover servicen, så var alt lige fra rengøringen på værelserne, størrelsen på værelserne, udsigten (den er jo vild fra deres rooftop) og til morgenmaden bare helt i top.
Vi kommer klart igen.
Hold nu op det var helt en fantastisk…
Hold nu op det var helt en fantastisk oplevelse vi fik
Vi var der i forbindelse med Britisk motorshow som vi så kunne nyde fuldt ud pga. alt hvad vi spurte om fik vi svar på og de fortalte os hvor vi skulle hen.
Stort tak er simpelhen for lidt i forhold til den service vi fik af personalet lige fra den hjertelige modtagelse til bartenderen der kunne guide os i den store whisky og Rom verden
Os tre fra det sønderjyske
Virkelig rart sted. Og vil helt sikkert komme igen. Hyggelig by og et dejligt ophold. Lækkert mad på naboen “Det glade vanvid…” meget lækkert koncept!!
Virkelig rart sted.. ret nyt hotel.. Moderne og rustikt, og meget venligt og imødekommende personale…
Første gang vi har besøgt Peak 12 og må…
Første gang vi har besøgt Peak 12 og må sige at det bestemt ikke er sidste gang. Nem indtjekning og efter vi fortalte vi havde 30 års bryllupsdag,stod der en gave på vores værelse. Mega flot. Med det personale og tjener i baren der lavede nogle helt fantastiske drinks , er det en skam at man kun kan give 5 stjerner. Tak for en virkelig god oplevelse og fint og flot værelse.
Det var vores 3. besøg.
Det var vores 3. gang på Peak 12.
Som altid en dejlig oplevelse. Nem ind-og udcheckning. Pænt, rent værelse.
Sæbe og sengetøj emmer af luksus.
Morgenmaden er noget af det bedste danske hoteller kan byde på. Dejligt tæt på midtbyen, som i denne tid er ekstra hyggelig pga julen.
Vi kommer snart igen.

Dejlig hotel, med forbehold
Super skønne værelser og lækkert badeværelse. Fede omgivelser inde på hotellet. Vi var dog ret uheldige at få værelse ud mod Zwei Grosse Bier Bar der ligger overfor hotellet, og det kostede en nattesøvn, da der først blev ro da de lukkede kl. 05.00 - så skulle jeg bo der igen, ville jeg bede om et værelse modsat den side - men ellers dejligt hotel.

Helt igen god oplevelse
Helt igennem en god oplevelse
Hotellet - de unge mennesker i baren og receptionen om morgenen samt morgenmads fyren.
Alle de unge var søde imødekomne og så venlige ( Rasmus i baren var virkelig en fin ung mand )
Jeg var der og se kamp på stadion med min datter og vi havde en skøn overnatning
Super fint og flot hotel
Super fint og flot hotel. Dog kunne jeg godt bruge et fitnessrum i så nyt et hotel.
Flot hotel
Flot hotel. Venligt og imødekommende personale og super lækker morgenmad. 👍👏
Pænt og rent
Pænt, rent og lækker morgenmad.
Absolut intet at sætte en finger på ☺️
Kan ikke anbefales - fik besøg kl3 om natten!
Vi overnattede en nat efter bryllup. Vi tjekkede ind om eftermiddagen og opgraderede ved indtjekning vores reservation til en suite og fik nøglekort overdraget af receptionisten (som i øvrigt ignorerede køen af gæster til indtjekning til at starte med). Rummet fejlede ikke noget. Der var pænt og nydeligt. Vi efterlod bagage og drog tilbage til festen.
Ankom retur til hotellet kl2, hvor der var fri adgang til hotel, elevator og ingen natportier at se - ingen opsyn med adgang til hotellet. Vi gik i seng og faldt i søvn. Ca 3.15 fik vi besøg. Døren blev låst op udefra og en kvindelig skikkelse kom til syne. Hun talte med en anden person. Halvt inde i værelset på vej til døren ud til altanen, siger pigen "der ligger jo nogen i sengen". Min mand når at rejse sig halvt i sengen. De forlader værelset i al hast.
Vi gør selvfølgelig opmærksom på oplevelsen i receptionen, men spises af med en søforklaring om, at vi ikke figurerede i systemet (vi var tjekket ind og havde nøglekort), at parret var et brudepar, der først skulle have været på etagen under (første forklaring) og senere fik vores værelse, da det så tomt ud (anden forklaring). Vi køber den ikke.
Alt i alt et pænt hotel, god morgenmad men med super dårlig service i receptionen. Besøg på værelset, uanset art, må bare ikke ske!

En blandet oplevelse
Fint hotel, men at opgrader et alm. dobbeltværelse til et dobbelt-værelse med udsigt kan ikke anbefales. Vi boede på 2. sal og kiggede direkte over i en sort væg med europaller -så meget for at have en altan.. Morgenmaden var fin, men der var stor mangel på afrydning af border og opfyldning af mad og personalet manglede imødekommenhed. Tjek in og tjek ud online fungerer så fint, derudover var parkering i top. Kort sagt en meget blandet oplevelse.
Der er plads til forbedringer, især hvis man ønsker at opnå den høje standard som Bühlmann familien normalt har.

Resposta de Peak 12 Hotel
En blandet og ikke særligt bærerdygtig fornøjelse !
vi indleder med lige at sige, at vi ikke ikke forventer et svar, da det helt åbenbart ser ud til at man fra peak12`s side kun svarer på anmeldelser, der giver det 5 stjerner.
Vi boede en enkelt nat på hotellet.
Det var nemt at tjekke ind, alt var online og man kunne gå direkte til værelset.
På værelset blev vi noget overrasket over at man havde placeret os ret lavt, selvom vi i en mail specifikt havde bedt om at komme så højt som muligt, er 5. etage så virkeligt det bedste man kan præsterer. Udsigten var det kedeligste vi nogensinde havde set.
Hotellet gør en del for at pointere at de tænker på bærerdygtighed. Det lyder jo vældigt godt, men hvad betyder det egentligt når der er et indrammet Ø for økologi-mærke hvor der står at de kan nå 30 - 60% økologi - hvordan måles det.... er det "lånte fjer"... ikke imponerende. møbler på værelset er lamineret finer, ikke særligt imponerende, gulvet på terrassen er "plastik-træ" ikke særligt imponerende, kunststof tæppe på et nyt hotel.... uhygiejnisk og ikke særligt imponerende. Morgenmaden var nogenlunde, men æggene (økologiske?) fra panden, skal ikke være blævrede og uappetitlige, det må kunne gøres bedre når man i øvrigt forlanger et ret betydeligt beløb for morgenmaden.
Personalet var generelt imødekommende og hjælpsomme.

Resposta de Peak 12 Hotel
Fine omgivelser, men manglende imødekommenhed og småfejl
Netop hjemvendt efter to overnatninger på Peak12. Værelserne er lækre og moderne, dejligt med aircon og fine badeværelser. Lækkert touch med Meraki-produkterne. Dog er der nogle ting, der trækker ned.
Jeg oplevede ikke, at personalet var imødekommende. Da jeg trådte ind i receptionen med kuffert osv., var der intet af personalet, der så i min retning. Da jeg rettede henvendelse, var der ikke en venlig velkomst. Jeg troede, jeg skulle tjekke ind, men det var jeg allerede, så receptionisten pegede mig bare til elevatoren. De gange, jeg gik forbi receptionen og kiggede for at sende et venligt smil, så de ansatte lige forbi mig. Det emmer for mig at se ikke af varm, imødekommende atmosfære.
Det er flere ting, man selv skal kunne regne ud. For mig gik det fint, men jeg tænker, at det for ældre eller udenlandske gæster måske kunne være en udfordring. Eksempelvis hvordan man bruger aircon anlægget. Jeg vidste desuden ikke, at der var et forstyr ikke-skilt, fordi teksten var en anden på den side, der vendte udad.
På mit første værelse var afløbet tilstoppet i badet. Ros skal dog haves for jeg blev tilbudt et nyt værelse med det samme, da jeg ringede herom. Afløbet virkede på værelse nummer to, men der manglede låsen på badeværelsesdøren. Desuden var der på værelse nummer to, to puder færre, end der var på det første værelse.
Der var en del larm. Det kan selve hotellet måske ikke klandres for, men det trækker ned i den samlede oplevelse. Nogen hørte høj musik, buldrede rundt og smækkede med døre dagen rundt.
Samlet set et overordnet set lækkert hotel, som føles moderne, lettere luksuriøst og pænt og rent. Men den manglende imødekommenhed, de små fejl og mangler og den generelle manglende følelse af hygge og tryghed på hotellet trækker ned på den samlede oplevelse.

Resposta de Peak 12 Hotel
Kan absolut ikke anbefale Peak 12…
Kan absolut ikke anbefale Peak 12 hotel.
Personalet er total fraværende og sætter ikke kunderne før dem selv.
På booking.com fremgår det, at besøgende gæster kan nyde morgenmad - der står intet om, at dette skal tilkøbes på stedet. Vi læser så på deres hjemmeside, at morgenmad er gratis ved booking, hvorfor vi antager dette.
Ved morgenmaden bliver vi mødt af en ung fyr, som ikke kan se vores værelsesnummer på sin kontrolseddel. Vi fortæller ham i god tro, at det har vi købt med i forbindelse med bookingen, hvorefter kan siger, at vi kan tage plads. Han oplyser ingenting, om at det koster 330 kr., fordi at vi “åbenbart” har købt gennem booking.com. Det er først når vi skal tjekke ud, at vi får den overraskelse. Vi kontakter hotellet omkring dette, hvor Line Receptionschef, forklarer, at dette fremgår tydeligt i bookingen, og det er vores egen fejl. De skjuler ting, og kaster fejlen på dig.
I baren oplever vi, at personalet er forsvundet i mindst 20 minutter, hvor vi kan stå og vente på at få en drink til total overpris ift. mængden. Der er ikke køleskab på værelset eller mulighed for is, så hvis du ønsker kolde drikkevare, skal du ikke bo her.
Alt igennem en dårlig oplevelse

Peak 12 anmeldelse
Det er fint hotel MEN toiletpapir er alt for tyndt og dynen er alt alt for tyk

Resposta de Peak 12 Hotel
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.