Rask og forutsigbar, tok bare noen få dager før varene kom trygt. Anbefaler HONEY!! Honey fjerner alt og er enkel å jobbe med :) Denne gangen fikk jeg kjøpt Honey i den store pakken, anbefaler den sto... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Fungerer godt, brukervennlig, rask levering. Varierer i grad hvilke vokstyper som fungerer på ulike områder for meg personlig, og de følger ikke alltid anbefalingen, men er likevel god voks som tar hå... Ver mais
Eg bestilte først fleire produkt, når eg fikk pakken var det eine produktet nesten helt tomt. Eg fekk kontakt med pearlwax og blei fortalt at eg sku få nytt produkt. Nå har eg fått den andre pakken mi... Ver mais
A empresa respondeu
Kjøpte perler og aloe vera. Bestilling og shipping gikk kjapt og greit med bra kundeservice. Flott produkt og god voks som ikke brekker for lett sammenlignet med andre av samme type. Hadde forventet a... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Få silkeaktig myk hud med Pearlwax™ - Kjøp startpakke for kun 549 kr. Vi garanterer deg en effektiv hårfjerning og et silkemykt resultat!
Informações de contato
Nydamsvej 2, 8362, Hørning, Dinamarca
- info@pearlwax.dk
- pearlwax.no
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Veldig lett å bruke
Veldig lett å bruke, rask levering, god kvalitet til god pris

BESTE VOKSEN NOENSINNE
jeg har prøvd utrolig mange hardwoks, men denne tok førsteplassen, går aldri tilbake til noe annet nå. Blir definitivt flere bestillinger!

Delivery on time
Delivery on time. Product as described. Will buy again from this seller.

Resposta da Pearlwax
Pakken ble refundert men det ville jeg…
Pakken ble refundert men det ville jeg ikke, de fikset det og jeg er fornøyd

Resposta da Pearlwax
Helt elendig kundeservice og…
Helt elendig kundeservice og serviceinnstilt bedrift skal man lete lenger etter! Jeg kjøpte et produkt som jeg ikke var fornøyd med. Kjøpte voks som absolutt ikke fungerte! Sendte Mail at jeg ønsket å reklamere på produktet og spurte hvor det skulle sendes. Det var helt i orden, og de ba meg sende produktet tilbake til en adresse. Jeg sendte produktet til gitt adresse, og måtte betale nærmere 300,- for frakt! Sendte Mail om at dette er altfor dårlig. Da fikk jeg beskjed om at det var min feil, og at jeg skulle ha kjøpt en returlapp på nettsiden og kun betalt 50,-. Dette fikk jeg ikke beskjed om da jeg spurte hvordan jeg skulle returnere pakken. Jeg svarte dem at dette er altfor dårlig, jeg har ikke fått noe info om det. De sa jeg selv var ansvarlig for å søke meg opp på dette…. Okei tenkte jeg, gadd ikke svare mer. Så fikk jeg pakken i retur her en dag! For å få tilbake pengene måtte jeg betale for ny frakt… jeg sendte de Mail og at dette ikke går an. Det er de som har gjort en feil. Men neida de fortalte at det var jeg som hadde gjort siden jeg ikke hadde lest meg opp på deres returpolicy. Endte med at jeg fikk 150,-, halvparten av hva produktet kostet… Skal aldri handle hos denne nettbutikken igjen og håper virkelig ingen andre gjør det.

Resposta da Pearlwax
Varene kommer fort fram når du trenger…
Varene kommer fort fram når du trenger dem ☺️

Resposta da Pearlwax
Kvaliteten på voksen er elendig
Kvaliteten på voksen er elendig, tar ikke kort hår, mens voksen fra Normalen til 54 kr klarer det.

Resposta da Pearlwax
Beralt vare som er returnert uten grunn.
Returnert vare. Ble tilbudt å få ny vare, men ville heller få refundert beløpet. Dette gikk raskt og greit.

Resposta da Pearlwax
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.