Rask og forutsigbar, tok bare noen få dager før varene kom trygt. Anbefaler HONEY!! Honey fjerner alt og er enkel å jobbe med :) Denne gangen fikk jeg kjøpt Honey i den store pakken, anbefaler den sto... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Fungerer godt, brukervennlig, rask levering. Varierer i grad hvilke vokstyper som fungerer på ulike områder for meg personlig, og de følger ikke alltid anbefalingen, men er likevel god voks som tar hå... Ver mais
Eg bestilte først fleire produkt, når eg fikk pakken var det eine produktet nesten helt tomt. Eg fekk kontakt med pearlwax og blei fortalt at eg sku få nytt produkt. Nå har eg fått den andre pakken mi... Ver mais
A empresa respondeu
Kjøpte perler og aloe vera. Bestilling og shipping gikk kjapt og greit med bra kundeservice. Flott produkt og god voks som ikke brekker for lett sammenlignet med andre av samme type. Hadde forventet a... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Få silkeaktig myk hud med Pearlwax™ - Kjøp startpakke for kun 549 kr. Vi garanterer deg en effektiv hårfjerning og et silkemykt resultat!
Informações de contato
Nydamsvej 2, 8362, Hørning, Dinamarca
- info@pearlwax.dk
- pearlwax.no
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Lever ikke opp til forventningene.
Kjempe skuffet over dårlig voks. Den fjerner ikke håra. Du må gå over 3 ganger på samme plass for å få de vekk (som er maks antall ganger du kan vokse på samme område). Det står igjen mangen hår og du bruker ekstremt mye voks pr kroppsdel du vokser, nettopp pga du må gå over flere ganger.
Er hudterapeut og er vant med å vokse. Denne lever ikke opp til forventningene.

Resposta da Pearlwax
Klarer meg ikke uten «Mercedes» voksen…
Klarer meg ikke uten «Mercedes» voksen deres! 😊 Gir den 100 poeng. Enkel å bruke, tilnærmet smertefri, lite eller ingen irritasjon på huden etter behandling. Har forøvrig kastet høvelen; bruker nå kun voks til legger, lår, armer, ansikt og bikini-kant. Storfornøyd 😍
Etter jeg bestilte maskin og wax
Etter jeg bestilte maskin og wax, napper jeg aldri bryn eller shaver armhuler! Denne waxen gjør susen! Sååå fornøyd!
Beste voksperlene jeg har prøvd!
Billigste, beste voksperlene. Virker like godt på korte hår som på lengre hår. Så glad jeg oppdaget Pesrlwax!
Simply the best
The best one so far !
The delivery was pretty quick and the wax its amazing!!
It takes out the hair from the first application, and there is not much pain !
You just got yourself a new regular costumer! 😊
Ikke fornøyd med anbefalt mengde i startkit
Voksen smelter bra i maskinen, spatelene funker flott. Kjøpte et startkit med 2 poser, tok med en ekstra pose for sikkerhetsskyld. Det skal et passe tykt lag til for å virke skikkelig og jeg ble ikke ferdig med voksingen selv om alle tre posene var brukt opp.
Ikke fornøyd med anbefalt startkit. Pakken tok også endel tid før den kom.

I love the quality
I love the quality of this wax!
Super easy to use, a fresh smell and it hurts less than any other wax i’ve tried before!
10/10 absolutely recommend this
Veldig fornøyd med resultatet
Veldig fornøyd med resultatet. Eneste er at jeg sleit med å få riktig temperatur da voksen stivnet fort når den ble satt til medium.
Voksen tar godt, selv om hårene ikke er så veldig lange. Kommer til å bestille påfyll.
Fin å påføre
Fin å påføre, men tar ikke med hårene. Prøvd ulike måter å påføre voksen, både med og mot hårene,men uten at det ble noe bedre og er kjempe skuffet. Rester av voksen blir også sittende fast. Kommer ikke til å handle voks igjen, men meget fornøyd med kjelen og pinnene!

Veldig dårlig
Veldig dårlig, kommer ikke til å kjøpe dette noe mer da det ikke fungerer!!

Litt dyrt
Litt dyrt. Rester av voksen sitter fast. Ellers bra.
helt grei
helt grei. har aldri brukt slike ting før, og ble positivt overaska.
Veldig fornøyd med produktet
Veldig fornøyd med produktet - det funker bra - kan anbefales
Denne fungert veldig bra
Denne fungert veldig bra, og rask levering.
Fornøyd :) Kommer til å kjøpe perler…
Fornøyd :) Kommer til å kjøpe perler her flere ganger
Ikke fått pakken etter to uker
Ikke fått pakken etter to uker, har sendt meldinger til kundeservice og ikke fått svar. På bring står det at de ikke har mottat pakken ennå. Står 3-4 hverdager på hjemmesiden, veldig dårlig

Easy to use at home.
love it!
Good product, easy to use!
I'm going to use this from now
Utmerket produkt
Jeg elsket kjøpet mitt. Maskinen fungerer perfekt og varmer voks godt og holdes alltid på en ideell temperatur. Voksen er god, lett å påføre, ikke for klissete som andre voks, og lett å fjerne. Fornøyd med kjøpet mitt.
Pearlwax
Rask leveranse og gode instruksjoner, fornøyd med resultatet
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.