Pearlwax Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag lämnar verkligen aldrig någonsin omdöme för att jag är för lat, men tack vare en påminnelse på mejl fick jag en tankeställare. Jag har handlat av Pearlwax sedan 2023, och till er som funderar på a... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har nu använt deras produkter sedan september från 2025 och har varit nöjd över både doft och hur vaxet funkar med ansikte och resten av kroppen. Det knäcks inte som jag märkt att vaxet från Normal ka... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Vaxet var bra men en av förpackningarna var helt sönder och låg i biter med vax pärlor i lådan överallt tycker den kunde packats bättre då förpackningen inte var skyddad helt och inte hade något på fr... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vaxet är under all kritik, fäster inte i några hårstrå över huvud taget. Har mailat kundtjänst förra veckan och vill returnera men hittar inte rätt vax i listan på retursedel. Har inte heller fått sva... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Beleza e bem-estar

Få silkeslen mjuk hud med PearlWax - Köp startpaket för endast 499 kr. Vi garanterar dig en effektiv hårborttagning och ett silkeslätt resultat!

Informações de contato

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

458 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

30 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Very easy to use and not messy

Very easy to use and not messy like other products. Removed almost all hair (couldn't remove some thin hair) and it was less painful than other waxing products that I've tried.

11 de abril de 2020
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Svårare än det ser ut......

Jag tycker väl att pearlwax fungerar sådär, visst får man bort hår men var svårt att applicera stora remsor så man fick hålla på och dra många gånger en liten bit i taget. Jag har bara provat en gång att vaxa ben och hoppas väl att det går bättre med lite träning. Inte lika smidigt som reklamen visar om du frågar mig.

10 de abril de 2020

Hej Jenny

Tak for din anmeldelse!

Hvis du mangler et par gode råd har vi vores anvendelsesguide lige her: https://pearlwax.se/pages/anvendelse

Prisvärt

Smidigt, lättanvänt och väldigt prisvärt. Kanonprodukt som man lätt skulle betalat mer för! Förenklar vardagen helt enkelt!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hej jag rekommenderar inte perlwax till någon för att de har jätte dålig kvalitet i deras grejer och de har jätte dålig servic

Hej

Jag rekommenderar inte perlwax till någon för att det är jätte dålig kvalitet i deras grejer och de här jätte dålig service ...

Hej Sara

Bästa vaxet

Snabb leverans, betydligt billigare värmare än övriga jag hittade på nätet. Värmaren fungerar precis som förväntat men vaxet var över förväntan? Även fast man inte "rycker" så följer håret med. Har tidigare använt vax med remsa, betydligt smidigare utan, tar bort mer hår också, så fort man lärt sig "knixet" med remsfri, lär man aldrig vilja gå tillbaka.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

It works very well on my boyfriends…

It works very well on my friends back. Less good on my leg. Thow I think it was because the hears wear to short on the leg. Thanks malin

Hej Malin

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Älskar doften

Älskar doften. Fastna inte huden.
Men önskar att wax ska fastna hårstrå mycket mer.

5 de abril de 2020

Great product

Great product! Really easy to use; only thing is that when the wax is removed, some still stays on the skin, maybe Am not applying it well😅 but anyways Thats not really a big deal , it still does What its suppose to do👌I use a trick i read online to remove the wax that stays on the skin by applying oil in a cottonwool and just rub it on my skin. It works👌

1 de abril de 2020
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jag tycker den vaxade ok över läppen

Jag tycker den vaxade ok över läppen, däremot inget bra på benen.

31 de março de 2020

Hej Åsa

Hilsen Sara / Pearlwax.se

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.