Jag lämnar verkligen aldrig någonsin omdöme för att jag är för lat, men tack vare en påminnelse på mejl fick jag en tankeställare. Jag har handlat av Pearlwax sedan 2023, och till er som funderar på a... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Har nu använt deras produkter sedan september från 2025 och har varit nöjd över både doft och hur vaxet funkar med ansikte och resten av kroppen. Det knäcks inte som jag märkt att vaxet från Normal ka... Ver mais
Vaxet var bra men en av förpackningarna var helt sönder och låg i biter med vax pärlor i lådan överallt tycker den kunde packats bättre då förpackningen inte var skyddad helt och inte hade något på fr... Ver mais
Vaxet är under all kritik, fäster inte i några hårstrå över huvud taget. Har mailat kundtjänst förra veckan och vill returnera men hittar inte rätt vax i listan på retursedel. Har inte heller fått sva... Ver mais
Detalhes da empresa
Få silkeslen mjuk hud med PearlWax - Köp startpaket för endast 499 kr. Vi garanterar dig en effektiv hårborttagning och ett silkeslätt resultat!
Informações de contato
Nydamsvej 2, 8362, Hørning, Dinamarca
- info@pearlwax.dk
- pearlwax.se
Pede aos clientes que avaliem
As pessoas também visitaram
Mycket nöjd :)
Pode usar a ajuda de IA para as respostasVer mais
Jag har inte fått produkten än
Jag har inte fått produkten än. Ber ni om ett omdöme innan jag fått den påminna jag bara om hur sen leveransen är

Resposta da Pearlwax
mycket nöjd det var mycket snabbt.
Nja det tog inte bra alls
Nja det tog inte bra alls. Inte som jag hoppats på och som många sagt att det skulle... besviken!

Mycket nöjd med köpet
Mycket nöjd med köpet. Snabb leverans och bra produkt!
Bra butik och snabbt leverans
Jättebra vax!
Funkar bra, men gör lite ont precis som alla vax gör.
Extremt besviken! 🙁
Extremt besviken!! Svårt att få tag på vaxremsan när den torkat! Och fick göra om det flera ggr och fick ändå inte bort alla hårstrån!! Provat en annan sorts vaxpärlor innan som dessutom hade en mycket bättre beskrivning men som också var lättare och tog bort håret betydligt mer effektivt! Det här var som att kasta över 500 kr direkt i soppåsen 😔😔😔

Resposta da Pearlwax
Alldeles för löst och rimligt fungerade…
Alldeles för löst och rimligt fungerade inte alls

Fungerar inte tyvärr
Fungerar inte alls på mig, oavsätt hur långt hår jag har så tar det inte bort. Bara några enstaka hårstrån som åker av.

Resposta da Pearlwax
Snabb leverans! 100% nöjd med beställningen. Tack!
Köp inte!!
Köp inte!!! Vilket skräp fungerar inte alls!! Vaxet tar inte bort Något hår alls!!!

Resposta da Pearlwax
Jag fick nästan allt men det fattades…
Jag fick nästan allt men det fattades några saker på beställningen såsom det som man ska applicera wax med ” spatula ” hur kan jag applicera produkten om jag inte har de där spatulas ? Hur har ni tänkt?

Mycket enkel att använda
Mycket enkel att använda, bra resultat! Man får värma upp den extra under användning för bästa effekt.
Väldigt lätt att använda
Väldigt lätt att använda. Kommer att beställa igen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.