Peeters Outlet
As pessoas também visitaram
Heb ook zwembad besteld
Heb ook zwembad besteld
Maar nooit ontvangen
Heb wel via klarna betaald
Maar nu omdat ik het ni betaal omdat ik het ni ontvangen heb komen er maar kosten bij
Ik heb een opblaasbare zwembad besteld…
Ik heb een opblaasbare zwembad besteld (en ik wacht hier al 2 weken op!)
Nergens te bereiken op internet, niks te vinden over deze oplichters !
Geen zwembad en ook geen geld terug!!!
Oplichters
Heel slecht, waterglijbaan voor onze kleindochter niet geleverd, en geen antwoord op vragen. Zijn blijkbaar vd aardbodem verdwenen.
Ik laat het er niet bij zitten.. Politie en alle middelen worden ingezet, tenzij er een wonder gebeurt
Heb vorige week zo een splaszone…
Heb vorige week zo een splaszone waterpark besteld en zit nog steeds te wachten en de website kan ik nie meer bereiken en kan ook me bestelling nie meer volgen
Ik ben dus niet de enige zo te lezen
Ik ben dus niet de enige zo te lezen.
Oplichters!! Peeters outlet
Heb op 25 juni een waterpark besteld en…
Heb op 25 juni een waterpark besteld en betaald, heb diezelfde dag mail gekregen dat de bestelling zo snel mogelijk komt, maar helaas heb nog niks mogen ontvangen. Heb gemaild maar geen antwoordt
Niks ontvangen, Scam
Ik heb 7 dagen geleden 2 opblaasbare waterparken besteld en betaald, maar nog niet gekregen.
Geen contactgegevens te vinden, op de mail wordt ook niet gereageerd.
Ik heb een waterpark besteld en betaald…
Ik heb een waterpark besteld en betaald via klarna dan denk je dat je het goed doet maar dit is pure oplichting nog steeds niks ontvangen het zou de volgende werkdag bezorgd worden maar niks