Polecam, wszystko zgodnie z ofertą na stronie. Czas dostawy krótszy niż deklarują.
Veja o que dizem as avaliações
5/5, Polecam
Polecam, pomocna obsługa klienta, szeroki asortyment
Szczerze! Nie polecam
Jedna wielka masakra. Dokonać zwrotu graniczy z cudem !
PELIE
PELIE nie mam najlepszych doświadczeń mimo to sprawa zakończyła się dla mnie pozytywnie
Zwykły drop shopping z Chin
Zwykły drop shopping z Chin. Śmieci ofotagradowane i piękne przedstawione na stronie. Towar przychodzi bezpośrednio z Chin. Znajdziesz to samo na aliekspress za 1:10 ceny. Wyraźnie nie polecam
Brak towaru i brak zwrotu pieniędzy
Zamówiłem kilka rzeczy i nie zostały one dostarczone. Paczka została odesłana do Chin. Zarządzałem zwrotu pieniędzy, bo towar nie został dostarczony ale obsługa klienta powiedziała żebym sobie próbował odzyskać pieniądze od dostawcy bo oni są tylko pośrednikiem. Unikać jak ognia. Sprawa zgłoszona do urzędu praw konsumenta
Bardzo żałuję
Bardzo żałuję, że przed zakupem nie weszłam najpierw tutaj i nie przeczytałam opinii. W skrócie: zamówiłam 2 produkty, oba przyszły poniżej oczekiwań i słabej jakości. Jednak nie spodziewałam się aż takich cyrków, próbując zwrócić ten badziew! Otóż polski sprzedawca zaproponował mi... odsyłkę do Chin na swój koszt. Rozumiecie to? :D A na odczepnego dodali, że mają to zapisane w regulaminie i ogólnie to mogę się gonić. Odradzam i ostrzegam jednocześnie!
Nie polecam chiński badziew brak…
Nie polecam chiński badziew brak możliwości zwrotu.
Chiński badziew
Chiński badziew, przychodzi zupełnie co innego niż zostało zamówione. Wiadomo że nie ma co odsyłać do producenta. Na stronie zero informacje od tym fakcie. Dla mnie to oszuści i przydałby się pozew, ale oni bazują na tym że zamówienia są za małe wartości i ludzie nie będzie się chciało.
NIE KUPUJCIE U NICH!
NIE KUPUJCIE U NICH!
Jest to zwykły dropshipping najtańszego badziewia z Chin. Rzeczy za 16 zł sprzedają po 140 zł.
Odsyłać rzeczy każą do Chin, co nie powinno mieć miejsca.
Mi na szczęście udało się odzyskać pieniądze.
Produkty z chin
Produkty z chin, nakladaja swoje ceny. Naciągają klientów. Nie polecam
Po prostu zamawiają z Aliexpressu.
Po prostu zamawiają z Aliexpressu.
Czyste oszustwo, nawet nie próbują tego ukrywać. Po prostu zamawiają z Aliexpressu na Twój adres z trzykrotną marżą.
Całkowite rozczarowanie.
Nie polecam.
Oszuści
Pelie to firma OSZUŚCI!!! Nie ma zwrotów zakupionego towaru i proponują 20 % zwrotu gotówki!!!!! Bez odsyłania!!! Zakupiony towar nie zgadza się z opisem. Jednym słowem jawne OSZUSTWO!!!!
Oszustwo !!!
Słaby kontakt z klientem !!!
Piżama przyszła za duża i w ogóle inaczej wygląda niż na zdjęciach !!!!więc chcieliśmy zrobić zwrot, kazali nam odesłać do Chin na nasz koszt za 60 zł, je**ni złodzieje i oszuści, nie kupować u nich pod żadnym pozorem !
Trzymajcie się zdala od tego sklepu
Ten sklep sprzedaje najgorszą chińszczyznę, wszystkie 5 rzeczy, które kupiłam, są poniżej krytyki. Obsługa fatalna. Nieuczciwy sprzedawca! Można kontaktować się jedynie za pomocą maila; kiedy napisałam, że chcę wystawić negatywny komentarz pod zakupionymi rzeczami, nagle nie mogę się zalogować do swojego konta. Nie kupujcie w tym sklepie, nie traćcie czasu i pieniędzy!
Kompletne nieporozumienie
Zamówienie złożone 31 maja do odbioru było na początku lipca, kontakt z obsługą klienta kompletnie pozbawiony sensu, towar idzie zapewne z Chin i pracownicy nie są w stanie określić terminu dostawy. Nie polecam, chyba że takie terminy oczekiwania są dla kogoś akceptowalne.
Dodatkowo zapłaciłam za opcję dostawy kurierem a paczka przyszła pocztexem i musiałam się po jej odbiór udać na pocztę.
SZMELC Z CHIN ZA DUZE PIENIADZE…
Mam takie samo doswiadczenie jak poprzedniczki, ktore juz zlozyly reklamacje; szkoda ze nie przeczytalam tych recencji wczesniej; firma robi wszystko aby utrudnic reklamacje i wysylke zwrotna; na zadane pytanie mailowo nie odpiwiada w pelni co skutkuje kolejnym mailem i kolejnym; na stronie nie ma zadnej klarownej instrukcji zwrotu towaru; za to jest - skontaktuj sie z nami - ktos na naszej naiwnosci znowu robi interes - to co zamowilam i sposob wykonania - bez metki producenta nie jest wart 139 PLN; nic co nie ma metki producenta nie powinno byc sprzedawane - wiec oddajcie sobie przysluge - NIE KUPUJCIE na PELIE NICZEGO!!!! Poza tym produkt wygkada inaczej niz na zdjeciach!
Dramat
Dramat, na stronie nie widać w sposób jasny że kupujesz z Chin. Na paczkę czeka się 2 tygodnie a żeby dokonać zwrotu należy na własny koszt wysłać paczkę do Chin.
Pośrednik sprzedający badziew z Chin który zamówisz na Temu za 1/5 ceny. Stanowczo odradzam.
Po 1,5 miesiąca dalej nie otrzymałam…
Po 1,5 miesiąca dalej nie otrzymałam swojego zamówienia
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.