Dit is een dropshipping bedrijf. Na mijn bestelling had ik na 2 weken nog steeds mijn bestelling niet binnen. Ik heb hierop de klantenservice gemaild... de reactie hierop duurde ook weer 3 dagen. Omda... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
De bezorging duurde zo'n 3-tal weken. Toen het pakket eenmaal aangekomen was zag ik dat het verkeerde artikel geleverd was en dat een van de kleuren halsbanden tegen viel. Het was wel een logische en... Ver mais
Ik heb twee keer penningen besteld en de bestellingen zijn altijd goed gegaan. Wel vervagen de penningen snel, waardoor de naam van het huisdier niet meer zichtbaar is. Zonde! Ik ga dus wel op zoek na... Ver mais
De website ziet er Nederlands uit, en adverteert met kortingen en snel verzenden. Je hebt niet meteen door dat het bedrijf op Gibraltar zit en via Zwitserland oid lijkt te verzenden. Het duurt daarom... Ver mais
Niet bij bestellen!
Niet bij bestellen!! Zijn oplichters!
Mooie penning!
De penningen zijn mooi gegraveerd en zien er netjes uit. En fijn formaat, leesbaar maar niet te groot. Mijn kat loopt er trots mee rond :)
Bestelprocess is erg gemakkelijk. De levertijd was langer dan de genoemde tijd, maar kwam wel netjes thuis aan. Er werd snel gereageerd op mijn mail. Ik heb geen inklaringskosten hoeven te betalen.
Leuke penning in een heldere kleur
Leuke penning in een heldere kleur, licht gewicht zodat het geen zwaar groot ding is. Netjes gegraveerd.
Bestelling duurde langer als de aangegeven dagen, (12) hierover contact gehad wat prettig verliep.
Ik moest wel even wachten maar…
Ik moest wel even wachten maar uiteindelijk kwam de mooie penning . Ik kreeg ook snel antwoord toen ik een vraag had gesteld . , dus prima service .
Oplichters! Na 2,5 week nog niks!
Ik heb 8 april iets besteld ( er staat op hun website binnen 24 uur verzonden) ondertussen is het 24 april en nog niks. Ik heb 2 dagen geleden ze gemaild en het zou spoedig komen. Nu heb ik een mail van PostNL dat ik eerst nog €9,48 inklaringskosten moet betalen. Terwijl ik al 21.00 heb betaald incl. Verzenkosten. Ik ben woest! En baal ook van mezelf dat ik de website niet heb gecheckt hoe betrouwbaar deze is vooraf. Terwijl ik dit normaal altijd doet. De naam klinkt betrouwbaar maar is het zeker niet!
Inklaringskosten
Bedrijf had duidelijker kunnen communiceren, niet pas in email na betaling dus, dat het uit Zwitserland verstuurd wordt. Nu blijken er inklaringskosten ad 8,08 euro bij te komen. De domeinnaam met .nl is misleidend.
Na 2,5 week nog steeds niets binnen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.