Pension Hair Avaliações 31

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg står på pension Hair og kan slet ikke genkende noget som helst i andres negative anmeldelser af stedet! Vi har været der i 15 år og har altid elsket stedet. Både heste, hunde og katte bliver behan... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Gatil

Escrito pela empresa

Kattepension hvor trivsel er i højsæde. Alle dyr passes individuelt, med flere muligheder for det enkelte dyr. Den enkelte kat får lov at have sin egen dagsrytme, alt efter om den er aktiv dag eller nat. Der bliver løbende taget video og lagt op vores instagramprofil, så ejer kan følge med. Se mere på vores hjemmeside pension-hair.dk

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Øv, oplevelse.

Havde et godt indtryk af ejer og stedet inden pension. Men da vi kom for at aflevere vores hunde, fik vi at vide at hun havde valgt at skille vores hunde i 2 bokse istedet for 1 af hensyn til vores gamle hund, så den kunne få fred og i øvrigt havde hun en anden hundeseng end den og udmærket seng med lav kant vi havde, som ville være bedre til ham. Det var ikke aftalt på forhånd og vi blev lidt overrumplet og hvis ikke det var fordi vi stod og skulle ud at rejse, tror jeg måske, vi var gået igen. Vores yngste hund var hvalp og var mærket efter opholdet. Hendes veninde, hund, som vi kommer hos, var hun bange for at blive efterladt hos efterfølgende, hvilket ikke tidligere har været problem, ej heller fra et tidligere og kort weekendophold ved dyreværnets pension. Det tog noget tid før at det igen fungered at efterlade hende his hendes veninde. Tror hun har følt sig utryg over hendes isolation fra vores gamle hanhund.

Mit råd til pensionen, lad være med at ændre på noget som er aftalt påhånd. Vores hunde har ikke problemer med at være sammen, det er de til daglig og vores hanhund har ikke problemer med hans seng, kun med trapper.

10 de setembro de 2024

Proffesionel oplevelse

Pension HAIR, tog sig så godt af min kat. Personalet var omsorgsfulde og professionelle, og de sørgede for, at min kat havde det godt hele tiden. Faciliteterne var rene og komfortable, og jeg kunne se, at min kat følte sig tryg og hjemme. Jeg kan varmt anbefale denne pension til alle, der ønsker det bedste for deres kat.

27 de julho de 2024

Omsorg og gode forhold

Vi har brugt Hair Kattepension de sidste 5 år. De seneste 4 år har vi benyttet muligheden for at placere kattene i det store fælles bur, hvilket har fungeret helt perfekt.

Vi har kun ros til overs for omsorgen for kattene og de gode forhold, de kan bevæge sig på.

25 de julho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den bedste kattepension jeg kan…

Den bedste kattepension jeg kan forestille mig. I år var Tulles 3. sommer og vi er stadig begejstrede for de store rum til den enkelte kat og det store fælles rum, hvor Tulle er med mange af de andre katte.
Vi har det som om vores kat også har været på ferie eller koloni og slapper selv dejligt af på vores egen ferie, når vi ved at Tulle har det godt.
Tak for endnu et godt ophold.

14 de julho de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Superfin Kattepension

Superfin Kattepension
Jeg har haft min elskede kat på pension i 3 uger og jeg har været virkelig tryg og glad for at kunne følge med i, hvordan han havde det på deres instagram. Kattepensionen er hyggeligt indrettet med masser af legeplads og huler og jeg da vi kom hjem var Lucifer ligeså glad og kælen, som altid.

1 de julho de 2023

Resposta da Pension Hair

Hej Natasja. Tak for de pæne ord. Dejligt du var tilfreds med Lucifer's ophold. Vh Janne

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mine katte har haft det glimrende!

3 katte i 10 dages pasning langt ude på bøh-landet med fred og ro, i fine omgivelser, fint indrettede volierer.

Mine katte kan ikke selv fortælle om deres oplevelse, men mit indtryk af billeder og videoer der løbende har været uploadet på Instagram har været forrygende, og mine katte var ved rigtigt godt mod da de blev afhentet i dag.

Priserne er rimelige, forholdende ser glimrende ud og Janne er ganske rar og virker ansvarsbevidst. Jeg sætter specielt pris på at ingen katte uden gyldige og aktive vaccinationspapirer lukkes ind!

2 af mine 3 er dyre racekatte, og ville være ked af at de skulle smittes, så det var et vigtigt aspekt for mig.

5 stjerner her fra, og den eneste pension der får lov at passe mine missebørn fremover.

30 de julho de 2022

Hej Don
Tak for de dejlige ord. Det varmer. Jeg passer gerne jeres skønne katte igen

Chili på sommerferie

Vi har fået passet vores kat hos Hair i sommerferien.
Der er fine forhold for kattene, med gode muligheder for leg og aktiviteter for kattene. Der er også masser skjulesteder, hvor de kan skjule sig og få fred og hvile.
Man kan mærke og se, at der bliver brugt tid på kattene.
Så helt igennem en positiv oplevelse, både for kat og ejer.

28 de julho de 2022

Hej Jesper.
Tak for de pæne ord. Det er jeg glad for at høre

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nul stjerner herfra overhovedet !

Nul stjerner herfra overhovedet !! Vi købte sidste år 2 miniature hopper af Janne Aagaard, hun "glemte" bare lige at fortælle at begge hopper var drægtige (og tilligemed var bedækket af en væsentlig større race) hvilke medføre et dødfødt meget for stort føl, og ydermere endnu et levende vanskabt føl som vi nu forsøger at give en tålelig tilværelse. Alt dette har medført en enorm dyrlægeregning som Janne Aagaard purre afviser at betale, i må gå rettens vej er hendes påstand og det gør vi så !!

Vi har aldrig hverken bedt om, eller købt 2 føl ved denne handel, vi havde heller ikke forventet dyrlæge regning på næsten Kr 20.000,- (som vi selvfølgelig indbringer for retten nu) i vores optik burde Janne ikke have lov til at passe så meget som en Tangloppe, hendes ligegyldige og lemfældige tilgang til hvorledes man behandler dyr mener vi tangerer til dyre mishandling og gør Janne Aagaard ALDELES uegnet.

Nu er det jo heller ikke første gang dette sted har fået rigtig dårlige anmeldelser og ja korrekt dette opslag har været posted mange gange, trustpilot er jo åbenbart et sted hvor du rent faktisk svarer tilbage (og helt fint at du paster vores dialog på messenger) her får folk tydelig en fornemmelse af den retorik du benytter dig af når folk skal have deres penge tilbage... så det er bare så fint :-)

Men igen for prins Knud.... det hele kan koges ned til følgende : 1 der kan kun være en ansvarlig for hele dette forløb, nemlig DIG Janne 2 Du HAR fået dokumentation i form af regning som vi har sendt dig (som du i øvrigt godkender som autentisk) 3 Betal og stå ved dit ansvar !!

Lige præcis den sidste del her... har du af en eller anden årsag bare slet ikke lyst til at kommenterer på, så vi prøver da bare igen igen...

Hvorfor er det lige at du ikke syntes at du bør betale os kr 8500,- nemlig det økonomiske tab du har påført os ?

Tror du seriøst det her fremmer dit omdømme fremadrettet ?

4 de maio de 2022

Resposta da Pension Hair

Hej Per. Som du udenmærket godt ved, så anede jeg ikke ponyerne var blevet bedækket. Dette er sket flere uger efter vores hingst var blevet kastreret, og i øvrigt stadig ikke gik med de andre. Det kan også være naboens hingst der har været inde, men umiddelbart, som jeg også har orienteret dig om er det nok min egen. At du skriver den er for stor størrelses forskel forstår jeg ikke, da begge har samme størrelse som hopperne. I øvrigt har du slet ikke sat dig ind i deres størrelse, men slynger bare noget tilfældigt ud, som du ønsker det skal være.
At du mener det er dyremishandling, må stå for din egen regning, men jeg kan da godt forstå du har dårlig samvittighed over ikke at have reageret, da du har set hopperne lagde sig gevaldigt ud, og ikke har handlet i tide, hverken med at få konstateret drægtighed, og heller ikke ved at gøre som din dyrlæge havde anbefalet ved første føl. Du har skrevet til mig, at i skulle ringe med det samme nr. 2 begyndte at vise tegn på foling, så kan det da undre, du efterfølgende skriver "stolt" at i selv klarede det hele, uden at tilkalde dyrlæge.
Du ville "i første omgang" have 4000 kr. Men jeg måtte ikke se nogen form for dokumentation og du ville ikke vise mig en regning. Da du endelig efter møge og besvær, fremsendte en regning, skrev jeg 5 min. efter jeg havde fået den, at det så rigtigt ud, og jeg derfor godt ville betale dig de 4000 kr. Men som det uærlige menneske du er, så var det pludselig mere end dobbelt op, så nu ville du have 8500 kr.
DERFOR blev der sat advokat på "for du beviste lige der" at du er et utroværdigt mennesker, som man ikke skal stole på.
Jeg var nødt til at have beviser på de penge du fik, fordi ellers havde du endnu engang prøvet med alle dine trusler, for at få endnu mere. Du er blevet tilbudt en masse forskellige løsninger, bl.a. at få alle dine penge, inc. div. dyrlægeregninger, ved at lade handlen gå tilbage. Du blev tilbudt det beløb du forlangte (da du endelig sendte regningen) Men du har ikke været interesseret i noget som helst.
Din interesser har fra start været at ville skade min virksomhed mest muligt, hvilket du jo også har bekræftiget, at det var det du ønskede.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stor tilfredshed med pasning af vores 2…

Stor tilfredshed med pasning af vores 2 huskatte.

De kan godt nok ikke sladre, men stedet ser ret fint ud - fra en kats synspunkt!!

De har både inde og udeareal til rådighed.

Janne virkede sød og omsorgsfuld overfor dyrene.

27 de julho de 2021

Resposta da Pension Hair

Hej Julie. Tak for de pæne ord. Dejligt du har været tilfreds med dine kattes ophold

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har købt en hvalp i Kennel blanding…

Vi har købt en hvalp i Kennel blanding i januar 2020 og er meget tilfredse😊
Det er et rigtig stort og fint sted hvor der er god plads til alle dyrene og vi så lutter glade hunde😃
Vil klart anbefale stedet til andre der søger en sød blandingshund😃

20 de fevereiro de 2021

Hej Betina
Tak for de pæne ord, de luner.

Glade hunde hos kennelblanding

Så har jeg på opfordring af JETTE M anmeldelse af 25-01-2021 været inde på websiten og kikket fotos
Foto af hunde som ser ud til at være glade, både inden dørs foto og udendørs foto hvor de har massere af plads til at bolte sig på samt skønne foto af nuttede hvalpe
Har sågar tilladt mig at besigtige stedet uanmeldt for selvsyn og tænk "alle hunde har mad", vand, hundekurve, sofa, et hav af legetøj, pinde, bolte, bamser, kødben, bliver stimuleret, kæmpe naturlige løbegårde, har socialt samvær, fast dyrelæge tilknyttet mv.
Jeg så absolut INGEN tryggede, udsultede, syge eller pinte hunde.... hvilke jeg forbinder med en hvalpefabrik
Et fint sted med mange års erfaring af dyr -
NU med speciale i hunde-avl...
Har INTET at sætte en finger på- skønne omgivelser med glade snuder og vel viden personale

Hvalpefabrik ?
Spørgsmål til @piajespersen anmeldelse 16-11-2020
Har du fysik besøg stedet ?
Har du købt hvalp hos kennelblanding ?
Er du ligesom andre blevet opfordret af Lene Jespersen af 29/5-2020 til at skrive denne anmeldelse ? ( Er I familie el. bare facebook venner )

Til trustpilot
Har over et 1/2 år forsøgt at kommunikere med jer og I vil / kan / må ikke udtaler jer......
Finder det helt hen i vejret at en "ukendt person" kan anmelde et firma positiv eller negativ UDEN der er en
real forbindelse imellem de 2 partner
I dette tilfælde lader til, at der er nogle personer med en holdning til "hvalpefabrik" udtaler sig offentligt og påhæftet en virksomhed som de så "hænger ud" UDEN egentlig at have sat sig ind i eller besøgt stedet ( korrigere mig gerne hvis tilfældet er et andet )
Kan ikke ud fra seneste svar fra Trustpilot, se om "sagen" er VERTIFICERET, åben, lukket, færdigbehandlet eller afvist ?
Raminta (Trustpilot) - 28. jan. 2021 15.13.33 CET
Hej igen
Vi behandler alle henvendelser hurtigst muligt.
Vi kan også ikke give dig detaljeret information om denne sag. Jeg kan dog forsikre dig om, at vi har undersøgt anmeldelsen af de årsager, som du har specificeret.....

Ja kære læsere gæt selv.....

1 de fevereiro de 2021

Resposta da Pension Hair

Hej Malene. Du har helt ret i det du skriver.
De personer du nævner, har aldrig haft kontakt til min kennel, eller været på besøg.
Det er personer som udenlukkende er imod at man sælger dyr, og de mener ikke dyr må få unger. Det bliver godt nok en trist verden, hvis alle dyr efter deres mening, dermed skal udryddes, efter som det jo vil være konsekvensen.
Der er godt nok mange forskellige holdninger, lige så snart det handler om dyr. Nogen mere aparte end andre.
Tak fordi du selv har undersøget min kennel grundigt, og forholder dig til fakta, efter hvad du har set og observeret.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fik IKKE vores kat tilbage!!

Fik IKKE vores kat tilbage!!

Vores erfaring med Hair Pension er skræmmende. Da vi skulle hente vores kat efter påskeferie havde Hair Pension udleveret vores kat til en anden familie. Hair Pension har tilsyneladende ikke styr på kattene og deres ejere, og har intet system, der sikrer at de rette ejere får deres egen kat med hjem. I vores tilfælde var det ikke engang dem selv, der fandt ud af fejlen. Den blev først opdaget da vi skulle hente vores kat, to dage efter at den var blevet hentet af den anden familie.

Ydermere har Hair Pension på ingen måde taget ansvaret på sig. Ingen undskyldning, ingen kompensation og ingen hjælp i forhold til at finde vores kat igen. Vi er rystede.

21 de maio de 2019

Omsorgssvigt af hund

Fandt denne pension på nettet, da den vanlige pension desværre havde ferie.
Da jeg hentede min hund Cara efter 5 dage var hun sølle og ikke til at kende. Jeg har aldrig set hende så snavset. Poterne og ben var klistret ind i mudder. Det skal lige nævnes at Care er en lavbenet hund der er vant til camping og er ofte våd og snavset.
Men det værste var at hun havde slidt noget af huden af på snuden og undersiden af munden og det væskede fra begge sår.
Jeg ringede til pensionen for at spørge hvordan hendes snude og mund kunne se sådan ud. Svaret var at hun havde nok revet sig på hegnet og havde gravet huller. Det virker som om der ikke har været tilsyn eller holdt øje med hende. Hvorfor er der et hegn i nærheden af hunden, som hunden kan komme til skade på, uden der bliver holdt opsyn, eller hunden bliver tjekket?
Cara har været hos dyrlægen i dag med sine sår. Pensionen mener jeg har overreageret ved at besøge dyrlægen. Dette er både dyrlægen og jeg ikke enig i, da der er både infektions fare og smittefare ved væskende sår.
Da jeg klagede til pensionen fik jeg at vide at jeg jo bare kunne få passet Cara et andet sted, nu jeg var utilfreds.
Jeg har haft hund i 45 år og har ALDRIG oplevet noget ligende!
Jeg kan absolut IKKE anbefale dette sted.

Lis Wagner, Allerød.

13 de setembro de 2018

Resposta da Pension Hair

Det er en noget ukorrekt beskrivelse du giver. Ja Cara var beskidt fordi hun havde været ude i vores 300 m2 store hundegård, med græs jord, træer og hundehuse, hvilket hun havde stor glæde af, og var glad for at grave, som i siger hun også gør meget hjemme. Det regnede en del, lige inden du hentede hende, så derfor var hun beskidt. Du skriver hun havde revet sig på noget hegn. Det jeg sagde var, at hun kunne have stukket næsen gennem hegnet (hegnsmaskerne) hvilket er rundt om hver gård. Hun har fået en meget lille hudafskrabning, som du har været til dyrlæge med, og den har været så ubetydelig at dyrlægen ikke engang har behandlet den. Hun har ikke engang brugt en dråbe creme eller andet, hvilket din regning viser. Du er blevet opkrævet for en konsultation, miljø og utensilier.
Kopi vedlagt her
CARA (96800010093181)
13-09-2018 Konsultation 1stk 430,00 kr
430,00 kr 25%
13-09-2018 Miljø og utensilier 1stk 45,00 kr 45,00 kr 25%
subtotal ekskl. moms 475,00 kr
Moms 25% af 475,00 kr : 118,75 kr
Den 13-09-2018 er betalt Kortterminal : 593,75 kr er blevet opkrævet for en konsultation, miljø og utensilier.
Altså intet at behandle.

Du skriver til mig der er smitte fare. Så må jeg gøre dig opmærksom at en hudafskrabning ikke kan smitte. Hvis din hund kan smitte, så er det en helt anden situation, for så har du indleveret en syg hund, som kan smitte alle de andre hunde på pensionen. Det mener jeg ikke er tilfældet, og det gør du nok heller ikke selv.
Du har haft mulighed for at komme og se vores forhold inden bookning/indlevering, samtidig med at du selvfølgelig har kunne læse alle vores regler, på nettet inden bookning. Jeg sagde ikke, du bare kunne få passet Cara på en anden pension. Det jeg sagde var, at når du havde en anden pension som du gav udtryk for, du var glad ved, kunne jeg ikke forstå du så brugte vores. Endvidere har jeg gjort dig opmærksom på, at hunde hos os går i store gårde, med højt græs, træer, jord, mm. Hvis den ikke må blive beskidt og ikke må grave, så er der et hav af pensioner hvor de har små gårde, med fliser eller er støbte, således de ikke kan grave og blive beskidte. Nu er det jo præcis de ting du har følt værende et problem for dig, og derfor er det da bedre at vælge en pension, der opfylder dette.
Nu har jeg så besvaret de samme spørgsmål fra dig på både mail, Facebook og her inde. Så håber du snart har forstået svaret. Desværre kan jeg ikke herinde ligge billede op af Cara´s lille hudafskrab, men kun sige det ligge på FB og er meget lille, vel på størrelse med en 1krone, der er ikke hul, eller på anden måde noget der antyder, det står mål med, din opfattelse af dine beskyldninger. Når de er sagt syntes jeg da det er ærgerligt at du føler din hund ikke har haft det godt. Det kan jeg med god samvittighed sige ikke er tilfældet. Hun har gået alene, ( det ønskede du ) hun har nusset rundt, snuset meget og været glad for at grave. Det syntes jeg er sunde tegn, også selvom hun blev lidt beskidt.
Hvis det er det værste du har oplevet med en hund, gennem 45 år syntes jeg du skal være glad. Der er desværre andre mennesker der oplever langt værre ting i livet.
Rigtig meget held og lykke med Cara fremover. Hun er en sød, kærlig og sjov hund. Vh Janne

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

skal se på hvalp men blev bidt

min kone og jeg skal se på en hvalp og bliver begge bidt to 2 gange at en shar pei hund som er mor til hvalpen,hmm.det værste er at janne ikke vil betale depositum tilbage,da vi ikke vil købe en hvalp til sådan en mor,og til lige med har shar pei mor også fået opereret begge øre for mere luft tilgang til øret,dette var vi heller ikke oplyst om før efter vi har betalt depositum,så øv øv en uacceptabel,urimelig og grov behandling,vi kan selvfølgelig ikke anbefale at købe hvalpe hos HAIR, ( OG PAS PÅ DER FINDES MANGE AF SÅDANNE FABRIKS HUNDE HANDLERE ) MVH.K OG H OLESEN

14 de julho de 2018

Resposta da Pension Hair

Jeg syntes det er rigtig ærgerligt at i føler i har haft en dårlig oplevelse, men i ringer og vil have hvalpen reserveret inden i ser den. Ved denne tlf. samtale får i at vide at mor er reserveret og har bidt efter folk 2 gange i forbindelse med hun har hvalpe. (Hun markere over for jer 1 gang. da vi skal ind i haven hvor hvalpene er. Jeg vil påstå at et bid, vil kunne ses på tøj eller hud, samtidig med at i ikke sagde AV. ) hun har intet gjort da i kommer. og heller ikke da vi står og taler, inden vi går til haven.
Det kan vel ikke komme bag på jer, at hun markere over for jer, da det var det i havde fået at vide inden. Samtidig havde i også fået at vide hun generelt er reserveret over for fremmede, hvilket vi nettop talte om i tlf. og i havde selv en indstilling til at i havde gode muligheder for socialisering. Da i var her spurgte jeg netop ind til, om det levede op til forventningerne det i var blevet vist, og det sagde i begge ja til, og i havde da heller ingen indvendinger, men var tilfreds med købet. Desuden må det forventes at hvalpen ikke får Shar Pai'ens temperament, da der nettop er sat Pudel på som far, for at forbedre de fejl man kan forvente hos Shar Pai'en.
Det er vel ligegyldigt at jeg har valgt at få åbnet tævens øre mere op, så der kan komme bedre luft til øret, når det ikke er et problem for hvalpen. I stod selv at sagde der var stor fin og tydelig øregang på hvalpen og det er vel den der er det vigtige, i om dens øre er sunde. Hvis tilfældes havde været at hvalpen kunne forventes at få problemer med ørene, var i selvfølgelig blevet oplyst om dette. Det er netop igen en af grundene til, der er valgt Pudel som far, så der ikke bliver øre, øjne og hudproblemer. Der ud over er jeg den ENESTE avler, der giver garanti på ALLE arvelige sygdomme, HELE hundens liv.
At i vælger at ville reservere en hvalp, inden i har set den, er jo jeres sag. Men at i bagefter fortryder, og mener at det er rimeligt dels at andre ikke kan komme og købe den, og dels at der skal sættes nye annoncer i igen, har jeg meget svært ved at forstå. Vi har ovenikøbet en meget lav pris på 500,- i depositum, kun for at dække nye annoncer og besværret. De fleste andre steder er depositum på mellem 2000 - 5000 kr. så jeg kan ikke se i på nogen måde er snydt.
Jeg vil ønske jer held og lykke med at finde den rette hund for jer. Jeg er sikke på det nok skal lykkedes at finde det rigtige match, men jeg vil da foreslå jer at tage ud og se hvalpen inden, i reservere og at i er ærlige omkring hvad i syntes, når i bliver spurgt om netop dette. Til mig sagde i at i var tilfredse, men det er selvfølgelig frit for at ændre mening. Men det vil gøre det hele meget nemmere, for både jer og avler.
Til slut vil jeg helt klart anderkende at hunde ikke skal bide. Det skal der ikke herske tvivl om, dette er noget der vil blive vurderet meget nøje, og hvalpene vil blive fulgt, for at vurdere om tæven skal have flere kuld, for det er selvfølgelig ikke i nogens interesse at avle på dyr der ikke egner sig. Men det er jo først noget der kan vurderes i situationen, og jeg vil blive meget overrasket hvis ikke hvalpene bliver super gode i temperamentet, da dette er en af pudlens store fordele

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pasning der passede vores hvalp

Vi havde vores lille tævehvalp på pension i fem dage, og Janne satte hende med en voksen tæve med hvalpetække, så hun ikke gik i bur i pension, da hun er så lille. Hvalpen havde kronede dage og ville næsten ikke med hjem. Vi var glade for at vores hvalp fik en behandling der netop dækkede hendes behov.

Janne avler skønne hunde og vores hvalp er til stor glæde for os hver dag.

24 de março de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Pension Hair er en virkelig tryg og dejlig dyrepension.

Pension Hair er en virkelig tryg og dejlig hundepension. Jeg har de bedste erfaringer med stedet som jeg har brugt til mine hunde igennem 15 år ca. 3 gange årligt. Omgivelserne er frie og landlige.Jeg kan se hvor godt hunde, heste og katte trives .Personalet er venlige, imødekommende og altid hjælpsomme. Min gravhund er altid spændt og forventningsfuld når vi tager derhen fordi han har et godt samvær med de andre hunde. Når jeg henter ham er han glad og i fin trivsel.
Jeg giver Pension Hair min bedste anbefaling.

Mikkel Haslund. Charlottenlund.

8 de março de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejligt sted med plads til alle typer

Jeg har haft min hest opstaldet på Pension i over 15 år nu. Jeg er meget glad for de rammer, som de kan tilbyde der. Der er frihed og plads til enhver person heroppe - om man er spring-, dressur, skovtursrytter eller andet. Der er et dejligt fælleskab og vi støtter op om hinanden. Der er desuden mange dejlige faciliteter heroppe - som vandspiltove og solarie.

Kan læse, at der er nogle, som mener, at hundene bliver behandlet fuldstændigt urimeligt heroppe - både i pensionen og i avlsgården. Avlshundene lever ikke som familiehunde heroppe - det er rigtigt. Men de har daglig besøg af gårdens gæster og har også en hundepasser tilknyttet, som tager dem med på tur. Har 2 gange overtaget en tidligere avlshund. Begge hunde har været skønne selvstændige hunde, som selvfølgelig bar præg af ikke at have levet i en familie fra start af, men som faldt til i en familie fra dag 1. De var renlige fra dag 1. ingen uheld indenfor.
De har begge elsket at komme i en familie og ligge og flade den i en varm seng.
Min nuværende hund elsker at komme tilbage til gården og "vennerne" - Så slemt har tilværelsen der ikke været:).

Ang. hundepensionen, så ved jeg, at de kører med meget stramme åbningstider grundet den uro, som opstår, når man afleverer og henter hunde. Stedet har modtaget klager over hundelarm fra naboer, og derfor holder man disse tider - hvilket jeg også tror er bedst for hundene.
Man kører med rimelige faste personer, som håndtere ind og udlukningen af hundene og de er heller ikke på gården 24 timer i døgnet, hvorfor man ikke "bare" kan hente en hund dernede/derinde.
Hundene har fine gårde derned og der er også gårde til hunde, som skal gå alene eller få sammen. Jeg har aldrig oplevet eller set, at hundene er blevet behandlet dårligt i pensionen.

Alt i alt er jeg meget tilfreds med stedet:)

16 de fevereiro de 2018
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais