Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede kwaliteit Snelle levering, ondanks ik pas een track & trace kreeg toen het al bezorgd was. Verder een dikke aanrader die op een lekkere manier toch gezond wilt eten!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Toppers! Had maaltijden besteld,maar was vergeten de kortingscode in te vullen. Heb een mail geschreven,en heb als nog de korting gekregen.........erg netjes. En de maaltijden zijn super lekker,heer... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jammer dat het weer mis ging het pakket was aangekomem bij post nl em een week later kwam het met een ander vervoersbedrijf aan,waar ik wel heel tevreden over ben.Ik zou post nl schrappen als ik jull... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heerlijke maaltijden,ben erg gesteld op deze keuken,goed verzorgd, en betaalbaar. porsies zouden iets groter mogen zijn, (maar dat is persoonlijk) .

Detalhes da empresa

1. Serviço de Buffet
  2. Serviço de fitness e nutrição
  3. Loja de Alimentos Congelados
  4. Entrega de comida
  5. Serviço de encomenda de comida online

Bij Performeals draait alles om het ondersteunen van een gezonde en energieke levensstijl, zowel op het werk als thuis. We geloven dat goede voeding niet alleen het lichaam voedt, maar ook het welzijn en de prestaties verbetert. Daarom brengen wij smaakvolle, voedzame maaltijden binnen handbereik van bedrijven, sportscholen en consumenten. Stel je een bedrijf voor waar werknemers toegang hebben tot heerlijke maaltijden die niet alleen vullen, maar ook energie geven om de dag door te komen. Of een sportschool waar leden na een zware workout een voedzame maaltijd kunnen pakken om hun herstel te ondersteunen. Dat is waar wij voor staan. Met innovatieve oplossingen zoals onze vriezers en vendingmachines maken we gezonde voeding gemakkelijk en toegankelijk, precies waar het nodig is. Onze gerechten zijn met zorg bereid, geïnspireerd door authentieke Aziatische smaken en gemaakt om aan te sluiten bij verschillende levensstijlen. Door samen te werken met Performeals, kiest u niet alleen voor gemak en kwaliteit, maar laat u ook zien dat u geeft om het welzijn van de mensen om u heen. Want bij Performeals gaat het niet alleen om eten – het gaat om impact maken.

Informações de contato

4,4

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

101 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Beste Kant en klare maaltijd in de Branche

De perfecte kant en klare maaltijd geen enkele andere kan hier aan tippen. Alles is zo vers gemaakt dat proef je bij elke hap.
Aan de kwaliteit kunnen ze xxl, muscle meat en de andere een puntje aan zuigen. Voor mij alleen nog maar preformeals om mijn doelen te halen.

15 de janeiro de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Top kwaliteit

Heerlijk eten ik heb nu al 3 gerechten op. Goed verpakt ook. En wat ik voornamelijk heel prettig vond was dat het bezorgd wordt met een soort koelelementen in de doos waardoor het eten ook echt bevroren blijft tijdens de bezorging.

15 de janeiro de 2025

Fantastische maaltijden

Performeals biedt echt fantastische maaltijden! Het gemak van altijd een verse maaltijd binnen handbereik is echt een gamechanger. Binnen 8-10 minuten heb ik een heerlijke maaltijd op tafel, perfect voor mijn drukke werkdagen. Mijn ouders zijn wat minder enthousiast, want ik eet nu vaker op kantoor dan thuis:) Maar serieus, deze maaltijden zijn absoluut een aanrader voor iedereen die snel en gezond wil eten!

12 de novembro de 2024

Lifesaver

Het zijn echt hele lekkere maaltijden die me al zo vaak hebben gered. Het is zo fijn om een gezonde optie in de vriezer te hebben zonder eindeloos in de keuken te staan. Echt heel blij mee!

19 de novembro de 2024

Lekker, snel en gezond!

Heel lekker gekruid, snel klaar en gezond!
Ideaal na een lange werkdag of als je weinig tijd hebt maar wel een gezonde en lekkere maaltijd wilt.
Zeker een aanrader!

15 de novembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er zit goed smaak aan, oma zou het zelfs eten!!!

Eindelijk een maaltijd waar smaak aan zit, en waar oma zich niet voor zou schamen! (Ja ik ben indo:) Smaakt zoals het hoort. (en geloof me dat is zeldzaam) Sinds we hier op de zaak een vriezer hebben staan ben ik gelukkig. Maakte me eerst druk dat het wellicht niet lekker zou zijn aangezien het ingevroren was. Maar als je het ff een uurtje van te voren uit de vriezer haalt is het echt top. Binnen 6 minuten een heerlijke maaltijd op het bureau... En dat voor hetzelfde geld als dat ik uit zou geven aan een enkele hamburger bij 1 van de ketens hier om de hoek. Beste mc-kentucky-King... U bent een klant kwijt :)

7 de novembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Heerlijke maaltijden, zonder dat je te vele tijd kwijt bent.

De maaltijden van Performeals zijn perfect voor drukke dagen, wanneer je niet te veel tijd hebt om te koken. De maaltijden zijn niet alleen voedingsrijk, maar ook superlekker! Alle macronutrienten die je nodig hebt op een dag, binnen handbereik! Echt een gamechanger voor mij persoonlijk. Zou het iedereen aanraden!!

19 de novembro de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.