Przyznam, że trochę się bałam zamawiając moje wymarzone perfumy, które znalazłam tylko w dwóch miejscach, a na perfum klik z -40% promocją, ale wszystko poszło super, paczka przyszła dokładnie w wyzna... Ver mais

Veja o que dizem as avaliações
Moje zamówienie niestety nie dotarło, ponieważ gdzieś po drodze ktoś”zawinął „. Kontakt mailowy bez zastrzeżeń na 5 !! Zwrot pieniędzy na konto błyskawicznie! To że paczka do mnie nie dotarła to nie w... Ver mais
A empresa respondeu
Polecam Perfum-Klik :) bałam się zamówić, gdyż firma zagraniczna, towar wysyłany z zagranicy i czy w ogóle cokolwiek dojdzie ;), ale polecam z całego serca, bardzo dobry kontakt mailowy, towar wysłan... Ver mais
Złego slowa nie powiem. Wyśmienita cena , Zamówiony perfum wyglada i pachnie jak oryginał - to opinia żony. W ciągu 3 dni przesyłka czekałą już w punkcie do odbioru. Dla spokoju ducha polecam płatnoś... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Perfum Klik
Escrito pela empresa
Obecnie dostępnych jest ponad 10 000 produktów, a każdego dnia dodawanych jest coraz więcej. Od luksusowych perfum i wody po goleniu po kosmetyki do codziennego użytku, produkty do pielęgnacji skóry, pielęgnacji włosów i ochrony przeciwsłonecznej. Mamy wszystko czego można chcieć i potrzebować od wszystkich wiodących marek.
Zapewniamy naszym klientom doskonałe ceny i serwis przez cały rok. Oferujemy punkty lojalnościowe, rabaty przy wielu zakupach oraz wiele więcej. Śledź nas w mediach społecznościowych lub zapisz się na naszą listę mailingową, aby być na bieżąco z naszymi najnowszymi ofertami i promocjami.
Informações de contato
Reino Unido
- info@perfum-klik.pl
- perfum-klik.pl
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ostrzegam!!
Ostrzegam!!! Zostałem ordynarnie oszukany! Firma przez ponad 2 miesiące nie zwróciła wpłaty za perfum, mimo wielokrotnego monitowania. Zawsze padała podobna odpowiedz, w stylu „sprawdzimy sytuacje” OSZUŚCI !!!

Firma dno
Firma dno. Nie polecam. Na paczkę czekam już ponad miesiąc. Nie wiedzą gdzie jest i dlaczego . Zbywają cały czas ta samą formułką że wyjaśniają sprawę z kurierem.

Oszuści, obracający moimi środkami
Do dzisiaj nic się nie wyjaśniło. Tradycyjnie obsługa nie przedstawia w wiadomościach zadnych konkretnych wskazówek które mogłyby stanowić wiarygodne źródło informacji.
Co oznacza dla państwa termin ‚kilka dni’. Ja słyszę od prawie dwóch miesięcy ze sprawa jest w toku i ze Wasz kurier coś wyjaśnia. Widocznie jest bardzo nieporadny. W dzisiejszych czasach kiedy prowadzona jest przekaz online takie procedury powinny zostać jasno określone! U państwa jest to tzw fuszera!
Ponownie - ostatecznie wzywam Państwa do zwrotu bezpodstawnie przetrzymywanych środków! Jeśli żadnej reakcji z Państwa strony nie zauważę - we wtorek 27 września składam skargę do Europejskiego Centrum Konsumenckiego na waszą spółkę! Skarge planuje złożyć również kilku innych poszkodowanych klientów.
Obsługa klienta i jej poziom Obsługi jest karygodna! Reklamacja nie została rozpatrzona wręcz została zignorowana ! Dzwoniłam do europejskiego Centrum - obiecali zająć się sprawą już na poziomie oddziału wg właściwości miejscowej Państwa siedziby! Także nie zostawię tego ! Dziś ponownie identyczny komentarz zamieszczam na stronie przetwarzająca komentarzy klientów Państwa sklepu! Aby ostrzec przed jakąkolwiek interakcja z Wami!
Jestem zażenowana Państwa opieszałością, kultura pracy Państwa kuriera również pozdrawia wiele do życzenia!

Resposta da Perfum Klik
Niestety firma ignoruje swoich…
Niestety firma ignoruje swoich klientów.Nie przyjmuje do wiadomości że kilka tygodni po terminie już mnie nie interesuje zamówiony przedmiot. Odnoszę wrażenie ze teksty typu "nasz partner kurierski ma opóźnienia" to tylko wymówka od ich nieudolności .To ciągle też czytam w mailach od nich
Bardzo nieuczciwa firma, czuję się oszukany. Nigdy już tu nic nie zamówię.
a teksty typu "Przykro nam słyszeć, że nastąpiły opóźnienia w dostawie paczki, niestety nasz partner w Polsce ma obecnie poważne opóźnienia, jak radził nasz zespół. Zostaliśmy zapewnieni, że Twoja przesyłka zostanie wkrótce dostarczona." Darujcie sobie. Wysyłacie to non stop.
Już nigdy do tego sklepu nie wrócę.

Od 24 sierpnia czekam na perfumy
Od 24 sierpnia czekam na perfumy. Miała być dostawa pomiędzy 2 a 9 września i cisza. Wymiana e maily i wypełnienie formularza nic nie daje. Wciąż brak informacji gdzie moja paczka z perfumami.
Nigdy więcej zakupów w tym sklepie. Ostrzeżenie dla innych ,chyba że ktoś ma za dużo pieniędzy i daje się oszukać.
Porażka
Dodaj tylko ,że moja paczka jest w magazynie InPost w moim mieście. Jest bez etykiety ,więc po pewnym czasie zostanie umieszczona w magazynie paczek nieodebranych i wreszcie trafi do kosza.
Więc moje 118,00 zł trafi do kosza.
Omijajcie tych oszustów i niedacznikow. Traktują klientów per noga. Pieniądze wyrzucone w błoto.
Nigdy więcej
Dobra wiadomość taka ,że paczka dziś dotarła. Kogo winić nie wiem,ale takie zamieszanie nikomu nie potrzebne
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Blisko miesiąc temu złożyłem zamówienie na produkt na perfum-klik.pl, przesyłka nie została dostarczona wcale. Zamówienie zostało opłacone z góry. Złożyłem reklamację z formularza na stronie firmy, która została przyjęta, lecz aby odzyskać wpłacone pieniądze firma wymaga wydrukowania, wypelnienia i przesłania formularza tradycyjną pocztą do UK.
Firma doskonale rozumie , iż niewielu zdecyduje się na taką formę dopełnienia reklamacji. Nie polecam.
Po wielu tygodniach oczekiwania otrzymałem zwrot pieniędzy za opłacony lecz nie dostarczony perfum.

Resposta da Perfum Klik
Perfumy to na 100% podróbka.
Perfumy to na 100% podróbka. Mam oryginał z Douglasa. Korek jest inny, atomizer jest inny, a same perfumy śmierdzą spirytusem z kokosem. Poszły do śmieci, firma niestety krzak więc nie ma co się męczyć ze zwrotem.
Dostałam tak okropną podróbkę perfum Ariany Grande, że na pudełku było napisane (uwaga!), że zostały wyprodukowane w Polsce!!!!! xd Made in Poland.
Dawno nie widziałam takiego żartu z Klienta. Żałuję, że nie mogę dodać dokładne zdjęcia tego cudeńka, aby przestrzec innych przed zakupem.
Jeżeli się komuś uda przybliżyć to na miniatruce mojego zdjęcia jest ten cudowny karton od perfum ,,wyprodukowanych w Polsce".
Kto wie, może Wam się trafi Chanel czy Dior wyprodukowany w Polsce! Z perfumerią Perfum-fake-klik wszystko jest możliwe :)
Dodam, że w tej perfumerii krzak zwrot w ogóle nie jest możliwy co łamie polskie prawo. Nie możesz zwrócić od tak, musisz mieć od perfum-fake-Klik specjalny kod zwrotu, którego oczywiście nie uzyskasz bo jakiś pracownik nie znający języka będzie Ci wklejał bzdury jak poniżej ,,że perfumy mogą nie pachnieć"

Wszystko ok
Wszystko ok. Zapachy oryginalne w dobrej cenie. Przesyłka przychodzi z WB dlatego czas oczekiwania jest dość długi ale warto 🙂
Wszystko ok.
Wszystko w porzadku
Bardzo polecam
Bardzo polecam, paczka szła tydzień i jestem zachwycona zawartością 😍😍😍
udany zakup:) choć długi czas…
udany zakup:) choć długi czas oczekiwania na przesyłkę:)
Polecam wszytko ok
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.