Przyznam, że trochę się bałam zamawiając moje wymarzone perfumy, które znalazłam tylko w dwóch miejscach, a na perfum klik z -40% promocją, ale wszystko poszło super, paczka przyszła dokładnie w wyzna... Ver mais

Veja o que dizem as avaliações
Moje zamówienie niestety nie dotarło, ponieważ gdzieś po drodze ktoś”zawinął „. Kontakt mailowy bez zastrzeżeń na 5 !! Zwrot pieniędzy na konto błyskawicznie! To że paczka do mnie nie dotarła to nie w... Ver mais
A empresa respondeu
Polecam Perfum-Klik :) bałam się zamówić, gdyż firma zagraniczna, towar wysyłany z zagranicy i czy w ogóle cokolwiek dojdzie ;), ale polecam z całego serca, bardzo dobry kontakt mailowy, towar wysłan... Ver mais
Złego slowa nie powiem. Wyśmienita cena , Zamówiony perfum wyglada i pachnie jak oryginał - to opinia żony. W ciągu 3 dni przesyłka czekałą już w punkcie do odbioru. Dla spokoju ducha polecam płatnoś... Ver mais
Detalhes da empresa
Sobre Perfum Klik
Escrito pela empresa
Obecnie dostępnych jest ponad 10 000 produktów, a każdego dnia dodawanych jest coraz więcej. Od luksusowych perfum i wody po goleniu po kosmetyki do codziennego użytku, produkty do pielęgnacji skóry, pielęgnacji włosów i ochrony przeciwsłonecznej. Mamy wszystko czego można chcieć i potrzebować od wszystkich wiodących marek.
Zapewniamy naszym klientom doskonałe ceny i serwis przez cały rok. Oferujemy punkty lojalnościowe, rabaty przy wielu zakupach oraz wiele więcej. Śledź nas w mediach społecznościowych lub zapisz się na naszą listę mailingową, aby być na bieżąco z naszymi najnowszymi ofertami i promocjami.
Informações de contato
Reino Unido
- info@perfum-klik.pl
- perfum-klik.pl
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Perfumy które sa praktycznie…
Perfumy które sa praktycznie niedostępne, przyszly w oryginalnym opakowaniu i folii.
Pode usar a ajuda de IA para as respostasVer mais
Brak oryginalnych zabezpieczeń produktu
Zamówiłam dyfuzor marki Lalique. Zakładam, że w środku butelki jest to co ma być. Kartonik bez celofanu zabezpieczającego, a butelka w środku też bez zabezpieczeń. Produkt był otwierany. Po otwarciu pudełka czuć było intensywny zapach.

Rayhaan lion
Cena i produkt Ok, brak maksymalnej oceny przez długi czas oczekiwania.
wszystko zgodnie z informacjami podanymi przy zamówieniu
Cena przystępna, dostawa w podanym terminie, na bieżąco informacje o zamówieniu.
Po otrzymaniu przesyłki perfumy w…
Po otrzymaniu przesyłki perfumy w środku się okazały uszkodzone. Odmówili mi w zwrocie pieniędzy
Baaaardzo długo idzie
Kiedy towar szedł z UK było o dziwo szybciej niż teraz, około 10 dni. Teraz czekałam 3 tygodnie, ale cały towar dotarł bez zastrzeżeń inpostem z Holandii. W tej Holandii strasznie długo to siedzi.
Nie wiem czy jeszcze zamówię, strach że nie dotrze.

Duży wybór,promocyjne ceny,szybka…
Duży wybór,promocyjne ceny,szybka wysyłka,terminową dostawa.Polecam
Zwrot środków
Czekałam trzy tygodnie na paczkę i jej nie otrzymałam. Paczka utkwiła w magazynie w Holandii i cisza z winy przewoźnika. Na szczęście sklep zwrócił mi pieniądze. Dziękuję serdecznie i pozdrawiam

Wszystko ok
super promocje
super promocje zapachy i zapachy niedostępne w innych drogeriach internetowych

Resposta da Perfum Klik
Odpowiednia zapakowana paczka, minimalnie wydłużony czas wysyłki, wszystko grało

Warto zamówić :)
Przesyłka dobrze zabezpieczona, a zawartość kompletna i nieuszkodzona, polecam :)

Bardzo dobra jakość produktu
Bardzo dobra jakość produktu, przesyłka odpowiednio zabezpieczona na czas transportu, na bieżąco przesyłana informacja o miejscu paczki.

Wszystko bez zarzutu.
Wszystko w porządku
Wszystko w porządku. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Dziękuję i polecam serdecznie!

wszystko ok
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.