Har været hos dem 3 gange for at få lavet mine øjenbryn og har hver gang fået super god behandling. De er super professionelle og resultatet er virkelig vellykket. De får mine varmeste anbefalinger
Veja o que dizem as avaliações
Mange har tatoveret øjenbryn som fremstår grå, unaturlige eller ser ganske besynderlige ud. Derfor var jeg ikke et sekund i tvivl, efter at have set min datters “nye” øjenbryn lavet af Terane. Natu... Ver mais
A empresa respondeu
En supergod oplevelse at få lavet PMU hos Terane. Jeg havde fået en PMU-behandling andetsteds først, og hold da op en VERDEN til forskel! Terane er supersød, realistisk, opmærksom, perfektionistisk og... Ver mais
A empresa respondeu
Første gang jeg får lavet permanent make-up. Meget meget flot udført arbejde, som roses af alle jeg møder. Terane er grundig, dygtigt udført håndværk og hun er god til at forklare og meget behagelig.... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Spar tid foran spejlet ved at få lavet de øjenbryn, den vippekant eller de læber, du altid har drømt om. Mange af os drømmer om at slippe for at skulle lægge makeup hver dag. Dette er opnåeligt med permanent makeup.
Informações de contato
Fjeldhammervej 15 , 2610, Rødovre, Dinamarca
- pmu@permanentmakeup-kbh.dk
- permanentmakeup-kbh.dk
Fantastisk service og resultat
Jeg er meget glad for mine øjenbryn
Jeg er meget glad for mine øjenbryn. Var lidt bekymret den første uge, om de blev for mørke/markante, men da overskudsfarve etc. er væk, er de flotte. Det var en professionel og tryg oplevelse hos Terane. Den største anbefaling fra mig.

Resposta de Permanent Makeup København
Jeg har fået lavet permanent makeup hos…
Jeg har fået lavet permanent makeup hos Terane og er meget tilfreds med resultatet. Jeg fik lavet mine bryn. Kan kun varmt anbefale behandling hos Terane. Udover at være virkelig dygtig, får hun en til at føle sig tryg under hele forløbet. Tak for god og tryg behandling- og et flot resultat!
- Maria

Varme anbefalinger
Jeg kan varmt anbefale at få lavet permanent makeup ved Terane. Jeg har nu fået 2. Behandling af øjenbryn, og jeg er så tilfreds med hele processen. Jeg har fået lavet mine øjenbryn før, men aldrig har helingsprocessen og resultatet været så godt som nu. Og så er Terane bare en skøn og varm kvinde, som lytter til en.

Resposta de Permanent Makeup København
Rigtig flot og symetrisk lavet
Da overskudsfarven forsvandt blev resultatet flot og naturligt. Jeg er rigtig glad for jeg fik det lavet hos terrane og er glad for resultatet.

Perfekt resultat,- TAK TERANE🙏
Fik for 1. Gang lavet PMU bryn hos Terane❤️
Hun er så dygtig, omhyggelig og gjorde et rigtigt solidt håndværk med måling og optegning forud for selve pmu’en.
Det er nu kun et par dage siden- og da jeg gik ud, havde jeg de flotteste bryn🙏
For hver dag bliver de mere og mere naturlige som rest farven forsvinder.
For hver dag flottere og flottere- tror aldrig jeg har kigget så meget i vinduer, spejle og taget så mange selfies med den glæde og tilfredshed, over mine flotte bryn😅
Terane kan klart anbefales, og fem stjerner er for lidt!!
TAK TERANE🌷

De flotteste bryn
Jeg fik lavet de flotteste bryn af Terane i 2022 og jeg er stadig meget glad for resultatet.
Kan kun anbefale Terane - meget dygtig, meget omhyggelig og professionel. Stor anbefaling herfra. 🤩

Terane er super dygtig
Jeg er utrolig glad for mine øjenbryn, og jeg er imponeret over, hvor naturlige de ser ud.
Terane er super dygtig, omhyggelig og behagelig, så hun får mine allerbedste anbefalinger :-)

Resposta de Permanent Makeup København
Super dygtig og imødekommende!
Fik lavet øjenbryn i dag af Terane, hvor jeg havde en virkelig god oplevelse. Terane er meget imødekommende, og meget dygtig. Selvom at det mangler at hele, samt at blive lavet helt færdigt, må jeg indrømme at hendes arbejde er til perfektion. Jeg har selv ikke meget tilbage af mine egne øjenbryn, men med hendes arbejde ser det helt naturligt og perfekt ud!
Jeg vil især anbefale at få denne behandling hos Terane, til andre der kunne stå og være i tvivl, da resultatet lever fuldt ud op til egne forventninger om det naturlige look.

Fik lavet øjenbryn
Fik lavet øjenbryn, Terane er meget sød og konsekvent i sit arbejde. Alle spørgsmål blev besvaret og bryn lavet som det passer præcis til mig. Havde meget positiv oplevelse og kommer igen ☺️

Resposta de Permanent Makeup København
Altid flot resultat og meget flink og…
Altid flot resultat og meget flink og kompetent behandling.

Resposta de Permanent Makeup København
Nu er mine bryn blevet lavet færdige
Nu er mine bryn blevet lavet færdige. Jeg er så glad, Terane er virkelig dygtig og omhyggelig. Jeg havde pga. sygdom næsten mistet alle mine egne bryn, men det var svært for mig at tage beslutningen om at få lavet bryn, da jeg er meget følsom i ansigtet. Man lægger sig på briksen og overlader en anden til at “skærer” i ens ansigt. Jeg har ikke et sekund fortrudt, jeg er så glad. Terane skaber tryghed, og er så professionel omkring sit arbejde. Tusind tak
Bettina Imre Hee

Forundersøgelse
Jeg har pt kun været til forundersøgelse, men havde en virkelig god oplevelse. Terane var sød og imødekommende og gav sig god tid til at fortælle om det videre forløb

Meget professionelt arbejde
Meget professionelt arbejde, omhyggelig og dygtig og meget behagelig stemning

Smukkeste øjenbryn
Er virkelig glad for mine øjenbryn. I starten skulle jeg vænne mig til dem, men nu kan jeg kun se mig selv i de nye og vil ikke tilbage til de gamle. De er såå flotte og ser så narturligt ud. Terane er virkelig dygtig og tålmodig <3

Resposta de Permanent Makeup København
Jeg elsker mine øjenbryn 🥰Terane er så…
Jeg elsker mine øjenbryn 🥰Terane er så dygtig, grundig ,præcis og dedikeret til sit arbejde .jeg er altid glad når jeg har været på hendes fine , rene klinik 🥰🥰

Tatoværing af brystvorte
Tatoværing af brystvorte: super proffessionelt og omhyggeligt, med 3D effekt. Terane er en sandt kunstner.

Meget tilfreds.
Må sige at jeg var ret spændt og måske lidt bange for resultatet da jeg mødte op hos Terane for at få lavet øjenbryn. Jeg har øjenbryn men de er meget lyse og ikke så lange mere selvom jeg ikke har plukket dem i mange år.
Terane er super grundig og omhyggelig. Hun måler præcist op ift. ens ansigtsform og værktøjerne er sterile og hun spritter ofte sine handskebeklædte hænder.
Det gør selvfølgelig lidt ondt at få lavet microblading men ikke noget man ikke kan holde ud.
Jeg var rimelig overrasket over hvor lange mine bryn blev for det har jeg ikke været vant til. Samtidig virker brynene meget voldsomme indtil der er gået et par dage.
Her 8 dage efter er de simpelthen så smukke og jeg har vænnet mig til længden. Jeg har fået komplimenter af andre kvinder ift. hvor flot brynene passer til min ansigtsform og jeg er 100% tilfreds med resultatet. Jeg glæder mig til næste gang men umiddelbart kan jeg slet ikke se at der skulle mangle noget i det foreløbige resultat. Desværre kan man ikke uploade et foto. Det havde jeg gerne gjort for at vise hvordan udviklingen har været.
Helt klart pengene værd hvis det holder 2-3 år. Og bare det at vågne med synlige øjenbryn er skønt.

Resposta de Permanent Makeup København
Fuldt tilfreds med mine øjenbryn
Fuldt tilfreds med mine øjenbryn. De er så naturlige og smukke. Terane er dygtig, tålmodig og lytter til ens ønsker. Var yderst i tvivl om jeg skulle få det gjort da jeg har allergi for rigtig mange ting og var bange for om jeg kunne tåle farven. Terane var yderst hjælpsom og på anbefalinger fra producenten lavet Terane en test før behandlingen. Kan varmt anbefale Terane.

En meget fin behandling
En meget fin behandling. Grundig forarbejde inden tatovering. Sød og imødekommende person som også er faglig dygtig. Gik derfra med et fantastisk og veltilfreds resultat.

Resposta de Permanent Makeup København
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.