Voorheen top, sinds een jaar of wat FLOP. Ik heb met hele goede aanbiedingen in het verleden spullen voor het huis kunnen kopen, Walra handoekensets, pannen, etc. Mega goede kortingen, snel thuisbezor... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Er is helemaal niets meer aan. Vorige opzet had je fantastische aanbiedingen, met speelgoed, meubels, tickets, gereedschappen, als je het hier thuis roept stort bij wijze van spreken het huis in. Maar... Ver mais
Prijzen op hun site lijken redelijk voordelig, maar zijn excl. BTW (dat mág niet eens bij consumentenverkoop). Wil je je winkelwagentje afrekenen dan staat onderaan het bedrag aan BTW wat er nog bij o... Ver mais
Bestelling van eind november 2022 op 15 januari 2023 nog steeds niet ontvangen. Zeggen tijdens telefonisch contact van alles toe maar komen niets na en blijven verder geheel contactloos ! Dus is er ge... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Een eigen webwinkel in de huisstijl van uw bedrijf, met exclusieve kortingen op producten, tickets, uitjes en nog veel meer!
Informações de contato
Sem histórico de pedidos de avaliações
Als er problemen zijn met je product…
Als er problemen zijn met je product geeft de Personeelsvoordeelwinkel niet thuis om je te helpen.
We wachten al een paar weken op onze…
We wachten al een paar weken op onze bestelling. Bereikbaar is de personeelswinkel voor geen meter. Niet telefonisch in ieder geval, op mails krijg je een standaardmail terug. Ze geven totaal geen sjoege. Geen boe of bah!
Waardeloos als je gewoon informatie wilt over je bestelling
Goed opletten bij deze club !
Ik heb lang getwijfeld om een review te doen maar nu wil ik toch wat mensen waarschuwen.
PVW bied regelmatig artikelen aan met korting.
Er staat dan ook een prijs bij wat het artikel normaal kost elders.
Ik heb nu al voor een 3e keer gemaild over een artikel wat op de bekende sites voor het zelfde geld of minder staat.
Ook de prijzen die pvw erbij zet wat het elders zou kosten is vaak uit de duim gezogen.
Als ik mail met de vraag waar men die prijs heeft gezien , blijft een volwassen antwoord uit.
Bij de Klantenservice is het net wie je treft maar de meeste hebben er eigenlijk gewoon geen zin in om verder te kijken dan de neus lang is.
Dat het soms weken duurt voor een product er is neem ik voor lief als de korting ruim is.
De titel van de winkel is dus al beetje misleidend maar de prijzen dus ook regelmatig.
Ik wil de tent niet helemaal afbranden want ik heb er ook regelmatig met voordeel gekocht maar dat moet je dus wel zelf even goed checken.
Of dit Willis wetens gebeurd kan ik niet zeggen maar u bent gewaarschuwd.