personprofil.dkAvaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Du ser begge personer bag profilen på slap line - ærlige og fulde af selvindisgt og selvironi. Det gør dem ægte i deres formidling af netop personprofiler. Det værktøj har gjort en stor forskel for mi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er vild med Personprofil.dk Jeg er simpelthen nødt til at dele min begejstring for Personprofil.dk 🙌 Jeg deltog for nylig i deres allerførste webinar og hold nu op, hvor gjorde de det godt! St... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fremagende! Har netop haft et DISC-kursus med Theis Askling, og det har givet kæmpe værdi for vores virksomhed – både internt i teamet og i vores samarbejde med kunder. Jeg har haft fornøjelse af Th... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god hjemmeside – og husk også at følge dem på Facebook. Her deler de en masse scenarier om forskellige situationer ift. DISK-profiler. De er både sjove, relevante og meget brugbare. Jeg ha... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Consultor

Escrito pela empresa

Gennem vores online profilværktøjet DISC hjælper Personprofil privatpersoner og virksomheder med at øge deres trivsel og performance.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

31 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget inspirerende oplæg og workshop

Meget inspirerende oplæg og workshop, og meget relevant for Landsforeningen Fleksjobs frivillige, i det fortsatte arbejde

3 de março de 2024

Hej Merete,
Tusind tak for dine fine ord. Det sætter vi stor pris på. Det var en fornøjelse for Theis at være ude og besøge jer.

Spændende oplæg

Nem og forståeligt oplæg og gennemgang

3 de março de 2024

Resposta da personprofil.dk

Hej Lone, tak for din anmeldelse - det sætter vi pris på.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En super god oplevelse med en workshop

Vi havde en super god oplevelse med en velgennemført og inspirerende workshop. Kan klart anbefales, hvis man ønsker at arbejde med DISC og i det hele taget have et godt indspark til samarbejdet i et team / virksomhed

25 de janeiro de 2024

Hej Henrik,

Tusind tak for dine fine ord omkring vores workshop. Vi er rigtig glade for, at i som team/virksomhed har lyst til at arbejde videre med jeres samarbejde igennem DISC. Vi ønsker jer held og lykke med dette.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget samarbejdsvillige og rigtig god…

Meget samarbejdsvillige og rigtig god service fra Theis. Kan varmt anbefale dem.

11 de dezembro de 2023

Resposta da personprofil.dk

Tusind tak for din anbefaling Esben.

Klar, tydelig og underholdende

Klar, tydelig og underholdende formidling af viden om DISC profilering for mig personligt og dynamikken i det team jeg er en del af.

24 de novembro de 2023

Hej Dan,

Tusind tak for din besked! Det betyder rigtig meget, at du har nydt vores workshop, samt fået nye værktøjer i værktøjskassen :)

Mvh Emma // Personprofil

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God service, trods fejl i kommunikationen

Der var lidt misforståelser i kommunikationen, og nogle ting som jeg ikke selv var opmærksom på, som gjorde jeg fik en ekstra regning, hvilket jeg mildest talt var lidt træt af. Har dog efterfølgende været i dialog med ejeren, som var super serviceminded og vi fik fundet en fornuftig løsning. For at opnå den sidste, skulle nogle af tingene været skiltet lidt bedre/forklaret på forhånd. Trods alt en god oplevelse

26 de outubro de 2023

Hej Saud,

Tusind tak for din fine besked.
Vi er rigtig glade for at høre, trods misforståelser i kommunikationen, at du stadig har haft en god oplevelse!

Rigtig god workshop :)

7 de outubro de 2023

Resposta da personprofil.dk

Tusind tak for din besked!

Vi er glade for at du nød workshoppen.

En magisk workshop om DISC

Det er svært at gøre dette kortfattet, men jeg prøver. Vi har som projektledere i et netværk har Theis fra Personprofil.dk ude for køre en workshop om DISC profiler og hvordan vi kan bruge det, på baggrund af at vi alle har fået lavet hver vores DISC profil som vi fik retur med gode forklaringer og beskrivelser inden vores workshop som forberedelse.
Dette var den mest levende, etusiastiske og for alle forståelige workshop jeg har deltaget i, på mine 24 år på arbejdsmarkedet, så simpelt kan det sammenfattes. Theis har et meget levende og humoristisk sprog og har utroligt meget erfaring med teamet og bruger sig selv rigtig meget med skøn dansk selvironi og på denne måde tryllebinder han nemt de 15 deltagere vi var. MEGET stort tak til Theis og teamet bag der havde hjulpet med forberedelser!

12 de setembro de 2023

Hej Tom,

Wow - tusind tak for din flotte besked.

Vi er utrolig glade for, at du og dit team har fået så meget ud af vores workshop i Personprofiler DISC.

Vi håber at i kan bruge læringen fremadrettet og vi ønsker jer al held og lykke i fremtiden.

Anbefalelsesværdig

Theis som er indehaver af Personprofil har netop certificeret min kollega og jeg i DISC. Vi synes, han er yderst behagelig og professionel som menneske, men ydermere bærer hans faglighed stærkt præg af en lang karriere indenfor salg, service og militær, hvilket gør at han evner at se og undervise det hele menneske.

7 de junho de 2023

Hej Julie,

Tusind tak for dine fine ord om vores kollega Theis, samt vores certificering i Personprofiler DISC. Vi er rigtig glade for du og din kollega har fundet undervisningen relevant og brugbar.

Hav en dejlig sommer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gratis prøveperiode førte til kundeoprettelse og certificering

Lige fra det øjeblik jeg klikkede på opret profil som ny bruger på Personprofil.dk, har jeg været max tilfreds med både brugervenligheden af hjemmesiden, og at mails bliver besvaret meget hurtigt. Prøveperioden forløb helt som forventet, og jeg valgte meget hurtigt firmamæssigt at fortsætte med brugen af Personprofiler.dk. Det er redskabet som vi internt kan bruge i forbindelse med nyansættelser, teamssammensætning og udviklingssamtaler.
Theis har fingeren på pulsen og der er hurtig feedback på spørgsmål, det fornemmes hurtigt at Personprofiler.dk har et meget professionelt team bag sig.

20 de janeiro de 2023

Hej Tina,

Tusind tak for din besked. Vi er utrolig glade for at du efter en god oplevelse i prøveperioden har valgt at fortsætte med brugen af personprofil.dk. Vi er glade for at kunne bidrage til dig og dit team, samt jeres udvikling.

Vi ønsker jer en god sommer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var en enormt interessant og…

Det var en enormt interessant og underholdende måde Theis fortalte om de forskellige profiler på. Han havde enormt mange historier med fra det virkelige liv. Måske var nogle af dem opdigtede. Men det gav helt klart en stor forståelse for de 4 forskellige profiler. Jeg anbefaler helt klart dette til andre

3 de junho de 2023

Hej Karina,

Mange tak for din besked!

Vi er glade for at du fandt vores certificering i Personprofiler DISC interessant og underholdende.

Ja, Theis har mange gode historier og selvom det kan lyde lidt overdrevet er de alle faktisk fra tidligere oplevelser i det virkelige liv :)

Det viser bare hvor forskellige vi alle er og hvorfor Personprofiler DISC er så interessant.

Tusind tak for din anbefaling endnu engang, vi ønsker dig en dejlig sommer!

Jeg kan 100% anbefale personprofil.dk

Jeg kan 100% anbefale personprofil.dk. Jeg har fået enormt meget ud af, at min arbejdsplads fik en coach ud, til at undervise os i de forskellige profiler. Man får viden som man virkelig kan arbejde med fremadrettet, både en selv, men også sammen med sine kolleger. Det giver et rigtig godt indblik i, hvem man går og arbejder sammen med hver dag, og hvad der muligvis ligger bag konflikter eller uenigheder, på arbejdspladsen. Jeg har fået en masse rigtig gode værktøjer med i min rygsæk, som jeg kan udvikle mig med, personligt. Det er fantastisk og enormt interessant.

3 de junho de 2023

Hej Nicoline,

Tusind tak for din fine besked!

Vi er så glade for at høre hvor meget du har fået ud af vores undervisning, samt hvordan ud har fået integreret det i din hverdag og udvidet din forståelse for dig selv og dine medmennesker.

Hav en rigtig god sommer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super nem og overskuelig portal.

Super nem og overskuelig portal.
Gode spørgsmål og forklaringen på profilerne. Et sprog, som alle kan forholde sig til.

23 de maio de 2023

Hej Dorte,

Tak for din besked!
Vi er glade for at du kan lide personprofil.dk

Rigtig god sommer!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

DISC enkelt og let tilgængeligt. personprofil.dk er et enkelt og…

personprofil.dk er et enkelt og brugbart værktøj til personlig selvindsigt.

Hvis du har brug for et enkelt værktøj til at skabe et godt sprog i forhold til personlige egenskaber, og til at skabe bedre selvindsigt og indsigt i andre, kan jeg anbefale personprofil.dk.

Alle kan lave en grundlæggende profil på hjemmesiden, og virksomheder kan oprette sig online, og trygt, sikkert og billigt administrere medarbejderes profiler i systemet.

Direktør, Theis Askling, er meget opsat på at hjælpe brugere med at komme i gang med systemet, og jeg oplever god service fra teamet bag personprofil.dk. De bedste anbefalinger her fra.

23 de maio de 2023

Hej Stefan,

Tak for din besked og varme anbefaling!

Vi er glade for at du har en god oplevelse med vores platform i din virksomhed og at vi kan hjælpe dig så godt som muligt.

Vi ønsker dig og dit team en god sommer.

Kun positive oplevelser

Jeg har igennem ca. 3 måneder været en del af holdet, der er blevet certificeret i DISC personprofil, der gør, at jeg og alle på holdet er uddannet til at undervise i DISC profilen. Personprofil.dk er et professionelt firma, der lægger stor vægt på transparenthed hele vejen igennem. Jeg giver mine allerbedste anbefalinger til virksomheden Personprofil.dk

22 de maio de 2023

Hej Carsten,

Tusind tak for din besked.

Det har været en fornøjelse for os at have dig og holdet igennem vores certificering i Personprofiler DISC.

Vi gør altid vores bedste for at være ærlige og transparente, samt give en god oplevelse. Vi sætter stor pris på, at du netop fremhæver dette!

Tak for din anbefaling og god sommer.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

PAS PÅ!

Virksomheden opkræver større beløb end accepteret og vil trække penge selv efter du har annulleret dit abonnement!

Du får af vide der er en prøveperiode. Dine muligheder i den prøveperiode er begrænset så du bliver tvunget til at vælge et abonnement. Når du skal vælge så kan du ikke se nogle handelsbetingelserne eller acceptere nogle handelsbetingelser. Inde på din side så er handelsbetingelserne ingen steder at finde.

Når du annullerer dit abonnement så bliver de ved med, at opkræve dig selv efter udløb.

Virksomhedens ejer spammer dig derefter på mail og telefon.

11 de novembro de 2022

Hej Signe

Jeg er super ked af, at du ser sådan på det der er sket. Vi gør alt for at være så transparente som overhovedet muligt og har forsøgt på det samme i din sag.

Man kan ikke oprette en virksomhedskonto på vores hjemmeside, uden at acceptere vores handelsbetingelser. Handelsbetingelserne - udover at være synlige her: https://personprofil.dk/for-virksomheder/handelsbetingelser - er synlige med link ved den afkrydsningboks som man skal aktivere for at kunne oprette sin konto hos os.
Afkrydsningsboksen har teksten “Acceptér Personprofil's handelsbetingelser, samt vores Privatlivspolitik (GDPR)”

Ved oprettelse af en gratis prøvekonto, har vi yderligere listet, hvornår den gratis periode løber, samt en specifik dato for hvornår prøveperioden kan annulleres (med grønne typer) samt hvad den gratis konto indeholder.

I vores gratis prøveperiode, er der indeholdt 3 DISC-tests, således at man kan få en fornemmelse af vores system, samt hvilken værdi systemet kan skabe for en virksomhed.

I din specifikke sag, testede du hurtigt mere end 3 personer. Her gør vores system virksomheden opmærksom på, at I ikke kan få adgang til de resterende tests udover de tilgængelige 3 test i vores gratis prøveversion. Det er IKKE et krav at man opgraderer.

Du skrev til os via mail, om man på nogen måde kunne tilkøbe sig de resterende test. Inden jeg nåede at svare, havde du allerede selv aktiveret dit betalingsabonnement. Et abonnement du valgte ved oprettelsen og som - jf. vores handelsbetingelser - har løbende måned + 1 md. opsigelse.

Du fik derefter adgang til de resterende test.

I dit abonnement S-10, er der fri test af op til 10 medarbejdere. Tester man flere end 10 medarbejdere, kan man enten opgradere til et større abonnement, eller man kan, hvis man udelukkende bruger abonnementet til rekruttering, slette eksisterende medarbejdere for at få plads til nye medarbejdere / kandidater. Som beskrevet i vores handelsbetingelser udløser dette dog en opkrævning på kr. 145,- ex. moms for de medarbejdere der er fjernet i den forgange måned. Dette gør vi, for at forhindre, at man ikke kan teste en ubegrænset mængde mennesker for en pris på kr. 380/md., som er prisen på vores mindste abonnement.

For at give dig et svar på udtalelsen om at vi selv vil trække det skyldige beløb, så er det intet krav om registrering af kreditkort på vores side, hvilket gør dette umuligt.

Mht. udtalelsen om, at jeg som ejer skulle spamme dig på telefon og mail, vil jeg gerne uddybe.
Jeg har ringet til dig én gang for at spørge dig, hvorfor du kategorisk ikke ville betale for den faktura vi har sendt dig, samt få feedback på hvad vi som udbyder kunne gøre bedre i vores løsning for ikke at havne i denne situation.

Herefter har vi sendt dig mails jf. vores helt normale procedure. En procedure som i øvrigt er fuldstændig ens overfor alle vores kunder, der ikke indbetaler deres faktura til tiden (hvilket selvfølgelig sker...).

Vi sender først 2 påmindelsesmail, fordi vi gerne vil give vores kunder en chance for at få betalt deres udestående uden rykkergebyr. Derefter sender vi rykker 1 - 10 dage efter forfald, og rykker 2 - 20 dage efter forfald.

Jeg er selvfølgelig utrolig ked af din oplevelse, men håber at denne uddybelse giver mening for dig, ellers hører jeg gerne fra dig.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais