pestes.dk Avaliações 13

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi kom af med alle skægkræ

Det er nu 3 mdr siden vi fik behandling for skægkræ. Vi havde dem i alle rum. Ikke sådan at de vrimlede, men man kunne altid finde nogle på de rigtige tidspunkter. Også gående på vægge og lofter. Jeg må indrømme, at jeg ikke troede at behandling af gulve og skabe ville fjerne alle. MEN. De er fuldstændig væk. Jeg har ikke set en eneste levende de sidste to mdr. Det er virkelig fantastisk. Tak! 🙏🏻

12 de fevereiro de 2025

Kæmpe anbefaling

Kan kun anbefale Pestes.dk
Super pålidelig i forhold til aftalte tider, utrolig lyttende, forstående, vejledende og meget kompetent inden for skadedyrsbekæmpelse. Er meget fleksibel og grundig og inddrager kunden/er meget lydhør over for kundens ønsker og bekymringer. Man kan trygt vælge Pestes.dk

13 de setembro de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Det er ikke pengene værd.

Det er ikke pengene værd.

Jeg har egentlig givet en positiv anmeldelse for nogle uger siden. Men jeg må sande, at det ikke har været pengene værd.

Jeg er nødt til selv at bekæmpe myrer på terassen og inde i huset dagligt et eller flere steder, og har alligevel brugt tæt på 1000kr på gift.

Meningen med at hyre en professionel var, at det:

1. Var effektivt
2. Var billigere i længden

Jeg er ikke glad for at bruge gift, og jeg havde håbet, at dette firma kunne hjælpe med mindst muligt gift for at komme myrerne til livs.

Jeg tog fejl.

10 de maio de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg havde Pestes til at komme og…

Jeg havde Pestes til at komme og sprøjte for væggelus, da vi troede vi havde fået det. Da han kommer finder jeg noget på min datters madras, og han siger at det helt sikkert er væggelus, og begynder at sprøjte efter dem i alle rum.
Men men….
Jeg har efterfølgende haft et andet skadedyrsfirma ude, og tjekke efter væggelus, da vi blev ved med at få "bid". De endevendte alle senge, billeder sofaer, osv. De fandt ingen spor overhovedet efter dem - så det vil sige at vi aldrig har haft dem. Føler mig SÅ snydt - at stå og sige at det helt sikkert er spor efter dem i sengen og at vi skal have 3 behandlinger og måske flere... Vi smed sengen ud, vaskede alt tekstil (vi er 7 mennesker i husstanden), og vaskede hele hjemmet fra gulv til loft ned - KÆMPE arbejde. Kasserede derudover en del tøj oveni! Væggelus bor ikke ovenpå sengen - men i sengerammer osv. Det er simpelthen ikke i orden at drive forretning på denne måde. Igen - jeg har sort på hvidt at de aldrig har været her - noget som de nu vil have betaling for...

Til info fandt vi ud af hvad det var - og det var IKKE væggelus.

19 de setembro de 2023

Kontaktede firmaet pga muldvarpeproblemer

Kontaktede firmaet pga muldvarpeproblemer via blanketten på hjemmesiden 18/6, ingen respons.
21/6 telefonisk kontakt. Han forklarede, at han ikke så de beskeder, bedre at skrive SMS. Gjorde dette med det samme. Ingen respons.
27/6: Skrev og spurgte, om der var håb forude. Beskeden blev læst, men ingen respons.

Det skal nævnes, at jeg tidligere har brugt firmaet og været tilfreds.
Undrer mig meget over, at der stadig står "Vi kommer og hjælper med muldvarpebekæmpelse samme dag som du ringer".

Konklusion: den ene stjerne er én for mange.

21 de junho de 2023

Service i topkvalitet

Jeg har benyttet pestes to år i træk til bekæmpelse af myre problemer. Fantastisk service hver gang!
Når jeg har haft kontaktet pestes i de to år jeg har benyttet dem, ankommer de dagen efter, eller på dagen jeg ringede. Det er service man kan forholde sig til. Mega god stil 👍🏼

5 store stjerner herfra. Klar anbefaling til andre.

22 de abril de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sikkert fin behandling men dårlig service og kommunikation

Vi havde pestes ude til 1 omgang behandling mod skægkræ - det var en fin oplevelse.
Til 2 besøg aflyser pestes med meget kort varsel grundet sygdom. Da det kræver en del forberedelse at behandle mod skægkræ (Fx skal alle møbler rykkes og køkkenet tømmes mv.) kontakte jeg anden virksomhed der kunne komme med kort varsel og afslutte opgaven.

Jeg skriver efterfølgende til pestes at jeg har forståelse for sygemeldingen men jeg mener at et nedslag i prisen ville være rimeligt når der aflyses med så kort varsel. Jeg hører ikke fra pestes men modtager bare en regning, så jeg må selv ringe for at få svar på min henvendelse. pestes er meget uforstående overfor at jeg mente et nedslag i prisen ville være rimeligt og føler sig generelt “fortørnet” over min henvendelse og generelle mangel på forståelse. Det er jeg ærlig talt overrasket over da min besked til pestes var meget respektfuld og forstående…
Det er ærgerligt at kundeservicen halter så meget og kommunikationen er så ringe, når førstehåndsindtrykket ellers var fint.

25 de janeiro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi har desværre fået muldvarp i vores…

Vi har desværre fået muldvarp i vores sommerhus have.
I den forbindelse kontakte vi Pestes, og de var hurtige til at kigge forbi og "Gasse" området efter en periode kunne vi desværre konstatere, at dette ikke havde fået løst problemet, da der var kommet væsentligt flere skud. Vi kontaktede Pestes igen om endnu engang var de forbi. Begge gange naturligvis mod betaling, hvilket vi har fuld forståelse for.
Men desværre har det ikke haft den ønskede effekt, vi har nu fået yderligere 20-30 nye skud.
Jeg kontaktede igen Pestes som meget gerne ville kigge forbi igen mod betaling. Dette kan vi ikke acceptere da tidligere besøg ikke har haft det ønskede resultat.
Pestes oplyste at når vi bor i et område med åbne områder, så er det som det er, men vi bor ikke til åbne områder, derfor havde vi forventet at næste behandling var u.b. på samme vis som f.eks. et andet skadedyrsfirma (Christel).
Men det er ikke en mulighed hos Pestes.
14/1. Vi har nu fået svar fra Pestel.
Det er fortsat ikke korrekt at der er ubebygget grunde i området, vi har naboer til alle 3 sider og flere af husene er beboet året rundt. Samtidigt kan det oplyses at i perioden med muldvarpen har vi haft et stort renoveringprojekt med håndværkere på vores grund hver dag i 2 1/2 måned.
Så desværre argumenterne fra Pestel holder ikke.

12 de janeiro de 2023
logotipo da pestes.dk

Resposta de pestes.dk

Kunden skriver, at der var kommet muldvarpe igen efter en "periode". Kunden bor op til ubebyggede grunde i et meget roligt område her om vinteren og kan således forvente angreb af muldvarpe. Pestes vil altid gerne yde en god service og som kunden rigtigt skriver var vi hurtigt ude! Kunden henviser til virksomheden Christel, den virksomhed eksisterer ikke! Det fremgår af vores hjemmeside, at opfølgende besøg koster fra kr. 580,00, så det er korrekt at vi tager os betalt for udført arbejde. https://pestes.dk/mosegrise-muldvarpe/

Dukker ikke op til aftaler

Dukker ikke op til aftaler

Havde ringet fredag, hvor han kunne komme tirsdag formiddag. Jeg ringer igen mandag og spørger om det kan lade sig gøre tirsdag eftermiddag i stedet. Han siger vi aldrig har haft aftalt noget… laver derfor en ny tid med ham om onsdagen efter kl 13, hvor han aldrig dukkede op…

Kunne have brugt min tid mere fornuftigt end at bruge min onsdag på at sidde og vente..

27 de julho de 2022

Overholder ikke aftaler

Jeg har ikke mulighed for at anmelde arbejdet som de udfører, da firmaet aldrig er dukket op.
Første gang jeg snakkede med ham skulle han komme en tirsdag, hvor jeg ringede om fredagen. Mandag ville min kæreste høre hvornår han ville komme tirsdag, da benægtede/kunne ikke huske at have snakket med mig fredagen inden. Så de aftalte han i stedet skulle komme onsdag. Stadig intet syn af firmaet/personen ej heller en telefon opringning.

Firmaet spilder folks tid og penge, da man jo er nødsaget til at tage fri fra arbejde. Så gør et klogt valg og vælge et andet firma til at komme :)

27 de julho de 2022

Overholder ikke aftaler…

Overholder ikke aftaler, og informerer ikke om, at han alligevel ikke ville kunne komme forbi den pågældende dag, hvor jeg har siddet og ventet. Først da jeg selv ringer anden gang hen ad eftermiddagen for at få en status på ankomsttid, fortæller han, at han kan komme den efterfølgende weekend i stedet.

Denne dag havde jeg hellere tilbragt på arbejdet.

14 de julho de 2022
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais