I spent about a year trying to publish my profile as a sitter. I've encountered issues with the payment provider, which unfortunately never got resolved. Petbnb's customer support was almost entirely... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Voor onze hond zochten we een oppas. Eigelijk is dit nooit nodig aangezien er altijd wel iemand thuis is een onze hond mee gaat op vakantie. Ook voor de bewuste datum en oppas te vinden was het ma... Ver mais
Detalhes da empresa
Petbnb is een platform voor hondenliefhebbers. Het doel van het platform is om baasjes in contact te brengen met oppassen in de buurt.
Informações de contato
Andreasplein 1, 1058 GD, Amsterdam, Holanda
- 085 225 0700
- hulp@petbnb.nl
- petbnb.nl
Respondeu a 85% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Horrible app
Horrible app! The Pawshake is 100times better!
I started searching for oppas for my dog in the area of Utrecht, but without success. I wasn’t able to check on calendar availability of the owners either, because you need to send messages to everyone first to check their availability.
When I finally find a pet sitter, we agreed on meeting up and she proposed me to pay her in cash. Instead, I proposed her to talk via Whatsapp, as the app chat is not very user friendly to have a first meet up.
Straightaway, they block my account and they do not allow me to activate it back again anymore. I contacted the help desk and they showed me a screenshot of our conversation, which they said it is on their terms and conditions that they can monitor conversations (which surprise! you cannot read T&C unless you go to the tab inside the app). Thus, not enough information or hidden terms when signing up!
Pawshake is very different and more open minded than this “starting pet app” their terms and conditions are easily accessible and no one cancelled my account for sharing my WhatsApp number ;)
In short, I don’t recommend this app at all!

Bang voor Chihuahua
Via Petbnb een oppas voor onze Chihuahua gezocht. Een oppas uit Arnhem wou wel oppassen met een overnachting. Ze kon via de apps van het bedrijf geen contact met mij krijgen dus zijn we zo verder gegaan. Ik heb ons hondje gebracht en binnen een uur moest ik hem weer ophalen omdat ze doodsbang was voor onze Chihuahua. Ik zei dat hij niks doet en ze niet bang hoefde te zijn. Toch moest hij opgehaald worden. Waar moet je ala minuut dan met je hondje naartoe als je op het punt staat een paar dagen weg te gaan? Dit aangeven bij Petbnb. Die doen er niks aan. Ze staat nog steeds op de lijst. Dus mensen hier vindt u geen betrouwbare oppas voor uw huisdier.

Nog veel werk aan
Leuk concept maar er is nog vanalles mis aan de site. Je krijgt aanvraag binnen als oppas, je hebt maar 24u om te reageren. Ik reageer maar accepteer nog niet want ik wacht nog op reactie van het baasje en daarna wordt de aanvraag direct verwijderd. (Er staat nochtans accepteer enkel als je de dieren al kent en plan anders eerst een kennismaking in.) Ik heb mijn account verwijderd want dit is geen prettige manier van werken. Misschien zou een app het beter maken, zoals de app Bsit voor babysitten. Dat je niet verplicht bent om zoveel keer per dag je mail te openen.
Antwoord op jullie antwoord: ik had binnen de 24u gereageerd en toch krijg ik dat de aanvraag automatisch verwijderd is, klopt dus niet. Petbnb is ook niet terug te vinden in de google play store, niet bij mij en niet bij mijn vriend (beide one plus gebruikers).

Resposta da Petbnb
Met een gerust hart laten we Tommy bij…
Met een gerust hart laten we Tommy bij Barbra achter.
Ben heel blij dat we via Pet B&B dit adres hebben gevonden.

Resposta da Petbnb
Super fijne oppas voor mijn hondje gehad
Een hele fijne oppas gehad voor mijn hondje Bobbie...voor herhaling vatbaar

Resposta da Petbnb
Op t laatste mom heeft anastasia onze…
Op t laatste mom heeft anastasia onze boeking geannuleerd.. wij moesten daar zelf achterkomen. Asociaal!!! Wij gaan as vrijdag weg en.nu?? Schandalig petbnb is verre van waterdicht.. oppas zegt anders wordt ik mn huis uitgegooid als ik door ga. Wij zitten nu met een groot probleem !!!!!

Resposta da Petbnb
‚Mijn‘ oppas is als een 2e moeder voor…
‚Mijn‘ oppas is als een 2e moeder voor mijn meisje. En bovendien een hondenfluisteraar. Ik laat mijn hond met een gerust hart achter bij haar. Petbnb is een prettige service.

Ontzettend fijne service
Ontzettend fijne service! Duidelijk en overzichtelijk, makkelijk te communiceren en betalen. Echt een aanrader

Resposta da Petbnb
Heel lief echtpaar voor onze hondjes…
Heel lief echtpaar voor onze hondjes en ze hebben veel met ze gewandeld en waren in hun huis rustig en hebben goed geslapen in hun eigen mandjes.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Resposta da Petbnb
Makkelijk op vlotte wijze een fijne lieve oppas kunnen vinden
Ook voor de bewuste datum en oppas te vinden was het makkelijk zoeken door pet bnb.
De oppassen vergeleken duidelijk in hun cv wat ze kunnen betekenen. Alles in de cv klopte. We hebben de hond met een vertrouwd veilig gevoel bij de oppas gebracht en werden die dag op de hoge gehouden middels foto en app.
Voor een evt volgende keer zal ik zeker weet via petbnb zoeken om een oppas

Resposta da Petbnb
Veel plezier voor oppas en baasje!
Normaal voel ik me nooit zo geroepen om een recensie te schrijven, maar ik vindt dat Petbnb ook een postiieve recensie verdient als ik kijk wat er hier is geschreven! Ik ontmoet namelijke hele leuke mensen en lieve honden dankzij Petbnb! Het platform werkt goed en de betaling van het oppassen staat vlot op mijn rekening. Het is natuurlijk een bemiddelplatform, dus bepaalde dingen zijn ook je eigen verantwoordelijkheid. Maar als je dat goed begrijpt en goede afspraken maakt, dan is dit ontzettend leuk! Ik krijg vrij veel aanvragen uit de buurt en kom zo in contact met hondenbaasjes die ik anders nooit had ontmoet! Mijn hond vindt het heel gezellig dat we af en toe een logeetje hebben :)

Geweldige app
Geweldige app! Het is gemakkelijk te gebruiken, veel coole opties, snelle en veilige betalingen. Omdat dit een APP-evaluatie is! Ik las hierboven de meningen dat de aanvraag slecht was omdat de oppas de boeking op het laatste moment annuleerde. Het is niet de schuld van de app, soms zijn mensen klootzakken en de beste app zal daar niets aan veranderen!

onverantwoord!!!!!!
Kennis gemaakt met een oppasdame Maria Wagenborgen. Heeft zelf twee middelmaat honden, woont zonder tuin op ongeveer 15 vierkante meter. Tot dusver geen probleem. Onze hond zou komen en nog een andere hond (mechelse herder). Maar voordat ik een vakantie boek moet ik wel weten dat mijn hond ergens terecht kan. Gezegd dat ik uiterlijk woensdag laat weten wat het wordt. Op woensdag 's ochtend heb ik ge-appt dat ik nog steeds aan het zoeken ben, antwoord mevrouw om 13.30u: "geen probleem, zijn geen andere aanvragen". 's Middags om 17.00u heb ik geboekt en laat het haar weten. "Oh dat is jammer, ik heb net een andere hond geboekt". Maar dan kan jullie hond er nog wel bij buiten bnb om. Lekker dan! Ik hoop dat ik mijn vakantie nog kan annuleren. Mijn hond gaat niet met 5 honden in zo'n kleine ruimte. Onverantwoord. Moeten ze ruzie krijgen........ (we praten over twee Roemenen van haar, mijn Roemeen een mechelse herder en nog een andere, waar ik het ras niet van weet).

Resposta da Petbnb
Ideaal platform voor hondenliefhebbers!
Ik was al een tijdje op zoek naar een manier om meer met mijn passie (honden) te kunnen doen, en toen kwam ik Petbnb tegen! Ik heb de afgelopen maanden al op verschillende hondjes gepast, waaronder veel puppy’s. Soms wel veel werk, maar ook enorm schattig! Ik heb zelf ook een hondje, Lola, en als ik ooit een oppasser nodig heb zou ik ook zeker gebruikmaken van Petbnb. Uit eigen ervaring zie ik dat de honden altijd fijn met elkaar spelen en zo zijn ze natuurlijk veel vrijer dan in een kennel, want ze zijn gewoon bij de oppasser thuis. Ik zou Petbnb zeker aanraden voor mensen die een honden of kattenoppas zoeken - en ik ga zeker nog even door met op lieve hondjes passen! :-)

Erg teleurgesteld in Petbnb
Erg teleurgesteld in Petbnb. Wij hebben ons in november 2023 aangemeld als honden oppas bij Petbnb omdat zij adverteerden met belastingvrije diensten doen. Bij de belastingaangifte bleek helaas dat de nieuwe DAC7 regel ons 50% belasting over deze inkomsten laat betalen omdat dit onze tweede baan is. Daarnaast gaat er nog eens zo’n 15% naar Petbnb waardoor er dus zo goed als niks meer voor ons overblijft. Petbnb was al op de hoogte van deze DAC7 regel omdat dit al per 1 januari 2023 in is gegaan. Daarbij zeggen ze dat het slim is altijd eerst een kennismaking te doen met de hond. Dit hebben wij gedaan om te kijken of het klikt met de oppas hond en onze eigen hond maar dit ging helaas goed mis. We zijn met spoed naar de dierenarts moeten gaan op een vrijdagavond. Wij hebben Petbnb gevraagd of zij iets konden vergoeden maar het enige antwoord wat wij kregen was dat we niet verzekerd zijn. Het feit dat we niet verzekerd zijn vind ik nog tot daar aan toe maar een reactie beginnende met wat vervelend dat dit gebeurd is had ik op z’n plaats gevonden. Dit laat duidelijk zien dat Petbnb niet om de dieren en het dierenwelzijn geeft maar puur en alleen het geld. Alles moet via Petbnb geregeld worden geven zij aan omdat je dan verzekerd bent en zij je kunnen helpen indien nodig maar als het erop aan komt kunnen ze nooit wat voor je betekenen en is het naar mijn inziens alleen maar goed geld verdienen over de hoofden van de oppassers.

Resposta da Petbnb
Deze app riekt van alle kanten naar…
Deze app riekt van alle kanten naar oplichting voor mensen met kwade bedoelingen. Als je op een dier wilt passen moet je alle persoonskenmerken invullen anders kom je niet verder. Dus alles staat openbaar. Iemand die zogenaamd op zijn dier wil laten passen kan met een half nep profiel contact zoeken, dit klopt natuurlijk van geen meter.

Geweldige oppas Limburg
Zeer goede dag oppas gevonden in Zuid Limburg. Supertevreden! Dank!
Schlechter, bürokratischer…
Schlechter, bürokratischer Kundenservice der einfach aufgibt und nicht helfen will oder kann und kein techn.Dienst hat. Ich habe 2 Stden investiert um ein Profil anzulegen. Es kam immer ne Fehlmeldung bei dem Fragespiel. Ich habe an 3 versch.Tagen alle Antwortmöglichkeiten als Paaren durchgespielt, alle. Und trotzdem geht es nie weiter. Ich habe 2 Screenshots von der Fehlermeldung geschickt nichts. Aus Sicht der Arbeitssuchenden kann man sich die 2 Stden dafür besser ersparen.

dog got lost - Petbnb didn't help in any way
They lost my dog. I was on a trip and the petsittter lost my dog for two days.
My dog was luckily found by an amazing group of volunteers. He was found in the street with bruises. The company never asked me how it was going and they charged me the full amount and only paid for half of the vet bills.

Resposta da Petbnb
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.