Petfooddiscount Avaliações 14

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,1

Detalhes da empresa

1. Pet Shop

Dierenwinkel Van Noord’s Dierenvoeders bestaat al sinds 1973! Ruim 50 jaar staan wij voor scherpe prijzen, service en kwaliteit. Sinds 2007 zijn wij online te vinden met onze webshop petfooddiscount.nl. Spaar punten in onze dierenwinkel in Amstelveen en in onze webshop en spaar voor extra korting! Naast bekende merken zorgen wij voor een goede balans in ons assortiment door kleinere merken op te nemen die natuurlijke producten, biologische producten en duurzame producten aanbieden.

Informações de contato

4,1

Muito Bom

O TrustScore é 4 de um total de 5

14 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Fijne klantenservice

De prijs/kwaliteit is heel erg goed en de levering is snel. Daarnaast hebben ze een hele behulpzame en klantgerichte service die makkelijk te bereiken is en snel reageert. We zaten met een probleempje en de klantenservice heeft ons heel goed geholpen, ze waren enorm coulant.

22 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

bedorven Ocean's kattenvoer

Op 14 april werd ik gebeld door van Noord dat er twee mails naar mij zijn gestuurd. Vreemd dat die mails nooit bij mijn zijn aangekomen, hoewel de medewerker beweerd deze naar hetzelfde mailadres gestuurd te hebben. Ik geloof het dan ook niet. Heb mijn account inmiddels verwijderd. Koop bij van Noord (petfooddiscount) Amstelveen al maanden voor honderden euro's Oceans kattenvoer.
Snelle verzending en geen problemen. De laatste bestelling (25/03) bevatte 36 blikjes Ocean's tonijn met clams, en 36 blikjes Ocean's tonijn met sardines. Van de tonijn met clams ging mijn kat (voor het eerst) overgeven. Andere blikjes van dezelfde batch geopend, en bij meerdere kwam een bedorven lucht af. Van Noord ingelicht op 30 maart of dit bij hen bekend was. "Wat vervelend mevrouw." Er zou navraag bij de fabrikant worden gedaan of daar iets bekend was. Sinds die tijd niets meer gehoord. Geen excuus, geen verklaring, geen oplossing. Dus besloten geen klant meer te zijn.

30 de março de 2026
logotipo da Petfooddiscount

Resposta de Petfooddiscount

Dank voor uw review, vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over onze service. Ik denk dat uw ontevredenheid een misverstand is. Wij zijn inderdaad bekend met uw vraag of er iets mis was met een bepaalde batch van het product dat u in uw review aangeeft. Uw kat gaf er van over. (in uw mail gaf u niet aan dat het bedorven rook) Zoals per mail besproken hebben wij contact opgenomen met de importeur. Daar waren, net als bij ons, geen meldingen binnengekomen met klachten over het betreffende product van de zelfde batch.
Ook de fabrikant had geen klachten ontvangen. Voor de zekerheid zijn er ook nog blikjes opengemaakt om te checken of het product niet goed was. Dat was niet het geval. Mijn collega Melissa heeft u zoals beloofd op woensdag 8 april gemaild met de uitslag van de importeur. Daar hebben wij geen reactie van u meer op ontvangen. Naar aanleiding van uw review heeft Melissa vrijdag 10 april nog een keer naar u gemaild maar tot op heden, maandag 13 april, hebben we nog geen reactie van u ontvangen.
Ik zie dat u een telefoonnummer hebt genoteerd tijdens uw bestellingen, wij gaan u bellen om het probleem verder op te lossen. Met vriendelijke groet Jan

Top!

Na een opstartprobleempje is het toch nog goed gekomen.
Leuke verrassing voor onze hondjes er bij. Helemaal goed.
Volgende bestelling komt hier weer vandaan.

7 de novembro de 2025

Onvoorstelbaar goede service!

Onvoorstelbaar goede service!

Maandag bestelde ik honden-en kattenvoer bij een voor mij nieuwe webshop.
Dinsdag kreeg ik, terwijl er niemand thuis was, bericht van PostNL dat er 2 pakketten bezorgd waren.
Gelijk de buren een appje gestuurd, daar was het niet bezorgd.
Je raadt het al, bij thuiskomst geen pakket te zien, ook geen briefje. Via de deurbelcamera die na aanbellen 3 foto's maakt te zien dat iemand in een PostNL jas de pakketten bij de voordeur zet.
Niet heel slim midden in het centrum.
Ik begrijp dat het vervelend is als er onverhoopt niemand thuis is, zeker met zulke zware (1x10 en 1x 15 kg) pakketten, maar blijkbaar waren ze niet zo zwaar dat iemand anders er nu blij mee is.
Direct klacht ingediend bij PostNL (tot op heden geen reactie natuurlijk) en een berichtje naar Van Noord's Dierenvoeders om te laten weten dat dit gebeurd was en of zij misschien ook even contact met PostNL op wilden nemen.
Gisteren aan het werk, gemiste oproep van de dierenwinkel. Gisteravond bericht: pakketten zijn onderweg.

Zojuist een ietwat gepikeerde bezorger (dezelfde?) aan de deur met alsnog de 2 pakketten.

Het was voor het eerst dat ik bij hen bestelde, maar, WAUW! Wat een goede en snelle service!

Charlie is helemaal blij met zijn brokken èn zelfs een proefzakje als cadeau erbij 🥰
(De katten zijn vast ook blij, maar dat zijn katten, dus die doen net of het ze niet interesseert ;) )

Dank jullie wel, ik ben fan en ga zeker vaker bij jullie bestellen ❤️

23 de outubro de 2025

Uitstekend bedrijf

Uitstekend bedrijf!
De prijs van mijn moeilijk te verkrijgen kattenvoer is prima, korting als je meer bestelt en de levertijd is supersnel!

26 de setembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik bestel al een aantal jaren hier…

Ik bestel al een aantal jaren hier alles voor mijn hondjes . Een heel goed bedrijf en denkt met je mee als er onverhoopt toch iets fout gaat , 1 keer gebeurd en dat lag ook nog eens aan de vervoerder ! Ik kan het iedereen aanraden om eens te proberen .
Groet Maurice .

28 de abril de 2025

Altijd snel geleverd

Altijd snel geleverd. En de enige keer dat het een dagje langer duurde, werd dat direct gecommuniceerd. En er zit altijd iets extra's bij, wat mijn hond lekker vindt 😃.

11 de dezembro de 2024

Zeker een aanrader!

Voor de eerste keer besteld en super tevreden
Snelle verzending
Goed ingepakt
Kwaliteit product
Een kattenmand met lams voering
Wat bedoelt is voor mijn gigantische kleine
chihuahua Elmo
Ook zat er wat lekkers bij voor een kat die heb ik aan mijn zus gegeven top ❤️❤️❤️

3 de setembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Doe al 6 jaar zaken via internet met…

Doe al 6 jaar zaken via internet met petfooddiscount. Hebben mij nog nooit teleurgesteld. Hebben goede acties en een spaarpunten regeling. Geven aan wanneer het geleverd wordt aan de deur. Altijd op tijd.
Ik koop hier mijn hondenvoer (Orijen) omdat ze de beste prijs en service hebben.

8 de maio de 2024

petfooddiscount.nl = top

Ik had 2 surefeed microchip voerbakken nodig (katten moeten eigen voer eten). Ze waren hier het goedkoopst. Ik had ze de volgende dag al in huis. Ze waren goed verpakt. In de doos zat ook nog een proefmonster met kattenvoer.

10 de fevereiro de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.