Generelle gode oplevelser. Jeg har været fysisk i butikken og bestilt online. Forud for det fysiske besøg, havde jeg kontakt online med butikken, og med hurtig respons. Butikken er stor med masse... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Der er altid skøn stemning og personlig vejledning hos PetPower. Kommer du i butikken, er der altid tid til hver enkelt kunde, og dine kæledyr er mere end velkomne. Webshoppen er desuden oversku... Ver mais
Hurtig levering. Stort udvalg , lidt billigere end andre steder. Altid en god oplevelse om det er nethandel eller Besøg butikken i haderslev. Kan klart anbefale petpower
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Petpower.dk bliver danskernes dyrehandel. Over 30år erfaring i vejledning af udstyr til dit kæledyr. Vi er 3 gode kollegaer som har lavet Petpower.dk sammen. Vi har i alt over 30 års erfaring i branchen, og den vil vi gerne bruge til at give kunderne: Stort udvalg God kvalitet Højt serviceniveau Lav pris Vores mission er at give danskerne en webshop med gode kvalitetsvarer, der matcher behov på både pris, kvalitet og udvalg, så de ikke behøver at handle i butikker eller på flere forskellige webshops. Petpower.dk er en Dansk E-mærket webshop som hører hjemme i den sønderjyske by Haderslev. Vi er 3 kollegaer fra en af Danmarks største dyrehandelskæder. Da butikkerne blev solgt, var vi dog enige om at vi ikke var færdige med at forkæle danskerne med masser af gode tilbud og en fantastisk kundeservice. Vi besluttede derfor at fortsætte vores passion i Petpower.dk. Vi arbejder efter mottoet at hvis kunden er tilfreds er vi alle tilfredse. Vi bestræber os på at levere en god solid sønderjysk kundeservice og at du altid kan få råd og vejledning vedr. Dine kæledyr. I Petpower er vi: Michael: har over 20 års erfaring fra dyrehandelbranchen hvor han har været med til at opbygge en af de største dyrehandelkæder. Michael er firmaets lageransvarlig og vores store stjerne på liveshop og i ser ham helt sikkert på stories og annoncer på Facebook. Lars: har ligeledes mange års erfaring 5 år som butikchef og 6 år som distrikchef inden for dyrehandel, han er firmaets tekniske geni og i vil opleve at det oftest er Lars som i får i røret eller får mails fra hvis i har spørgsmål vedr. Jeres kæledyr, ordre eller andet på shoppen. Mona: er ny i branchen- men har stor erfaring indenfor kundeservice. Hun er vores humørspreder og den der altid ved hvornår der skal en kage til. Hun er pt i oplæring i at lave hundetegn, men tag ikke fejl, hun har store ambitioner om at skabe en god sønderjysk forretning hvor vigtige nøgleord er ordentlighed, kundeservice og gode produkter er i højsæde. Vi glæder os til at byde jer velkommen som kunde i Petpower.
Informações de contato
Vinkelvej 3C, 6100, Haderslev, Dinamarca
- info@petpower.dk
- petpower.dk
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fantastisk kvalitet
God kvalitet! Ekstrem hurtig levering :)))
Bestiller kun min hø herfra
Super hurtig til er hurtig til atvaren…
Super hurtig til er hurtig til atvaren hjem til mig
Super service - glemte noget til min første ordre og oprettede en ny ordre - skrev en mail og Wupti begge ordrer blev pakket til én samlet levering.
Rigtig god produkter og hurtigt…
Rigtig god produkter og hurtigt ekspedition og forsendelse. Kan varme anbefale
Handlen var en rigtig god oplevelse fra…
Handlen var en rigtig god oplevelse fra start til slut. Bestillingen var nem og overskuelig, og leveringen kom hurtigt uden problemer. Produkterne levede fuldt op til forventningerne, og kvaliteten var som jeg forventede. Alt i alt en effektiv og tryg handel, som jeg uden tvivl vil bruge igen
Stort udvalg
Super god og hurtig service og levering
Super god og hurtig service og levering
Generelle gode oplevelser.
Generelle gode oplevelser.
Jeg har været fysisk i butikken og bestilt online. Forud for det fysiske besøg, havde jeg kontakt online med butikken, og med hurtig respons. Butikken er stor med massere af plads og er overskuelig og med vildt godt udvalg, særligt til min lille kanin.
Min online bestilling blev pakket og sendt samme dag, så det gik også hurtigere end forventet
Min favorit dyrebutik
Der er altid skøn stemning og personlig vejledning hos PetPower.
Webshoppen er desuden overskuelig, og varerne bliver leveret hurtigt.
Varme anbefalinger herfra.
Hurtig og nem bestilling
Jeg bestilte de produkter jeg ønskede og allerede næste dag, kunne jeg hente det hos min lokale pakkeshop.
Produkterne var af høj kvalitet og levede fuldstændig op til mine forventninger
Hurtig og nem handel
Hurtig og nem handel, og god tilbagemelding på hvornår varen var på lager igen.
Hurtig levering og stort udvalg
Nemt at bestille, god pris og min ordre kom superhurtigt
Har aldrig haft noget at klage over
Har aldrig haft noget at klage over
Hurtig levering og varerne i orden
God respons
Hurtig levering og fin service!
Opdatering:
De svarer ikke på mails. Jeg skrev denne anmeldelse for at være med i deres konkurrence, men de har ikke svaret på en mail hvor jeg stillede spørgsmål til konkurrencen, så jeg tænker umiddelbart at det er en slags marketing scam.
Jeg bestilte Essentials kattefoder fra petpower, og det blev leveret super hurtigt! Top kvalitet, handler nok derfra igen 😁 Desuden fik jeg en lille seddel med hvor der stod hvem der havde pakket min ordre, det er altid lidt hyggeligt.
Semi oplevelse
Jeg vil da gerne dele min oplevelse, nu i spørger :)
Hurtig forsendelse - det var super rart. Og faktisk også fine priser.
Det trælse var at tasken var i stykker.
Heldigvis brugbar, men der var lille hul på siden, hvor der kom fyld ud. Så kun kosmetisk, men alligevel. Det var træls.
Det var også træls at jeg selv skulle kontakte kundeservice og høre om de havde fået mailen jeg havde sendt med problemet. Og det var også træls at jeg igen måtte kontakte kundeservice en gang til, da de ikke vendte tilbage på mailen, som lovet.
Da jeg endelig har heldet med at få fat på en som kan hjælpe ( chefen havde fri ) for jeg bare afvide at jeg bare skal lade fyldet være - det var ikke lige det forventet svar. Min hvalp bider jo i det. Det er jo noget spændende noget..
Så en blandet oplevelse
Tilfredshed
Tingene kom super hurtigt og det var super god kvalitet. Min hund og jeg er meget tilfredse med købet.
Fair priser
Fair priser, overskuelig hjemmeside og hurtig levering. Jeg handler med garanti hos Petpower igen.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.