Virkelig gode produkter med meget forskning bag. De deler ydermere en del baggrundsviden bag produkterne, og hvis man gerne vil have mest muligt ud af produkterne fx deres Q10 produkt. Super I også ha... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Virkelige gode produkter. Jeg prøvede magnesium fra et andet firma, som Matas anbefalede da de havde udsolgt fra Pharma Nord. Men allerede efter få dag havde jeg uro i mine ben om natten og sov dårli... Ver mais
Dette var en abonnements levering, hvilket fungerede virkelig godt for mig. Nemt at afmelde eller sætte i bero og genstarte. Altid hurtigt levering når man bestiller noget og så oveni fri fragt. Ka... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Kontakt os på hverdage mellem 8:00 og 17:00. Fredag til kl. 16:00 Kontakt os på 75 85 74 00
Altid fragtfri levering og professionel vejledning
Escrito pela empresa

- Dag til dag levering.
- Vi leverer alle ordrer fra dag til dag på hverdage, hvis du har afgivet bestilling før kl. 12:00.
- Hos os betaler du ingen gebyrer
- Altid GRATIS levering
Informações de contato
Sadelmagervej 30-32, 7100, Vejle, Dinamarca
- webshop@pharmanord.dk
- pharmanord.dk
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Nemme og hurtige
Virkelig hurtig og god service, deres perler er det bedste jeg har prøver og meget nemme at tage/sluge
Utrolig hurtig levering og en…
Utrolig hurtig levering og en fantastisk god kundeservice.
Hurtig behandling.
Gode produkter og hurtig levering
Gode produkter og hurtig levering.
Dog kunne man godt ønske at det var nemmere at trykke pillerne ud af blisterpakningen
Altid hurtig levering af gode produkter
Tryg oplevelse
Det er dejligt at vide at mine vitaminer, mineraler og olier er så rene.
Jeg handler trygt hos Pharma Nord.
God webshop
God webshop, sparer 20% ved abonnementer og opsparer samtidig point i webshoppen som der så kan handles produkter for. Altid god og rettidig information inden afsendelse af produkter, samt gratis levering. Altså intet dårligt at sige om Pharma Nord
Det er altid nemt at bestille sine…
Det er altid nemt at bestille sine varer hos Pharmanord - og leveringstiden er superkort. Derudover er jeg tilfreds med firmaets produkter
Helt som forventet
Varerne var ved min dør dagen efter…
Varerne var ved min dør dagen efter dejligt.
Blot en ting gør mig ondt, jeres indpakning kunne man prøve ændre den
så den blev mere miljøvenlig
Ellers er jeg meget glad for jeres produkter
Mvh Aase m.
Venlig hurtig betjening
Venlig hurtig betjening. God hjemmeside og fine produkter.
Hurtig levering, dog blev jeg meget overrasket over at blive anmodet om drikkepenge til fragtfirmaet. Denne oplevelse kunne jeg godt have været foruden
Vh Sinne Andersen
Så fin og hjælpsom service,og altid…
Så fin og hjælpsom service,og altid gode produkter. Hurtig forsendelse, kan virkelig godt anbefales.
Nemt at bestille og kom hurtigt
Nemt at bestille og kom hurtigt. Desværre opdagede jeg at varen kunne fås næsten 100 kr billigere et andet sted.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.