Virkelig gode produkter med meget forskning bag. De deler ydermere en del baggrundsviden bag produkterne, og hvis man gerne vil have mest muligt ud af produkterne fx deres Q10 produkt. Super I også ha... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Virkelige gode produkter. Jeg prøvede magnesium fra et andet firma, som Matas anbefalede da de havde udsolgt fra Pharma Nord. Men allerede efter få dag havde jeg uro i mine ben om natten og sov dårli... Ver mais
God webshop, sparer 20% ved abonnementer og opsparer samtidig point i webshoppen som der så kan handles produkter for. Altid god og rettidig information inden afsendelse af produkter, samt gratis leve... Ver mais
Dette var en abonnements levering, hvilket fungerede virkelig godt for mig. Nemt at afmelde eller sætte i bero og genstarte. Altid hurtigt levering når man bestiller noget og så oveni fri fragt. Ka... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Kontakt os på hverdage mellem 8:00 og 17:00. Fredag til kl. 16:00 Kontakt os på 75 85 74 00
Altid fragtfri levering og professionel vejledning
Escrito pela empresa

- Dag til dag levering.
- Vi leverer alle ordrer fra dag til dag på hverdage, hvis du har afgivet bestilling før kl. 12:00.
- Hos os betaler du ingen gebyrer
- Altid GRATIS levering
Informações de contato
Sadelmagervej 30-32, 7100, Vejle, Dinamarca
- webshop@pharmanord.dk
- pharmanord.dk
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
hurtig levering med besked om lille…
hurtig levering med besked om lille forsinkelse
Pode usar a ajuda de IA para as respostasVer mais
At varerne bliver leveret hurtigt.
At varerne bliver leveret hurtigt.
Dog ærgerligt, at 2 produkter ikke var på lager - så de skulle genbestilles

Resposta da Pharma Nord
Nemt og enkelt at bestille
Som altid hurtig og korrekt levering
Bedste produkter og dem hurtigste…
Bedste produkter og dem hurtigste levering 🤗
Glad for jeres produkter
Glad for jeres produkter , fiskeolien giver desværre mig opstød .

Resposta da Pharma Nord
Det er nogle rigtig gode produkter
Altid stadig levering og fantastisk…
Altid stadig levering og fantastisk kundeservice.
Hurtig levering uden problemer.
Fantastisk oplevelse og mega gode…
Fantastisk oplevelse og mega gode vitamin piller 😊
Pakken landede i min postkasse to dage efter bestilling. Som altid.
Gode produkter, hurtig og gratis levering
Gode produkter.
Hurtig og gratis levering i Danmark. Det gør en kæmpe forskel.
Eneste minus er at der i løbet af 2026 er ofte, hvor varer på hjemmesiden er udsolgt. Dog kan man skrive sig op til at få mail, når varen er tilbage på lager.
Hurtigt levering og var gode til at…
Hurtigt levering og var gode til at forklare deres kvalitet af produktet, måske ikke de billigste på markedet, men for mig er det vigtigt at produktet virker godt
Let at bestille og genbestille de…
Let at bestille og genbestille de produkter, jeg ønsker.
Jeg var glad for
Jeg var glad for, at I skrev til mig, da igen havde de piller, som var udsolgt his Matas. Det drejer sig om: Bio-Calcium +D3 +K1+K2. Jeg har fået disse piller siden 1990, da jeg begyndte med Predizon. Så tak. Jeg håber jeg igen kan bestille dem direkte hos Jer.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.