PhaseLiftAvaliações

Detalhes da empresa

1. Loja de Som para Carros
  2. Loja de Hi-fi

Escrito pela empresa

PhaseLift – din partner i bil-HiFi, montering og custom lydoplevelser Velkommen til PhaseLift – hvor vi forvandler din bil til et lydmekka på fire hjul. Vi er specialister i bilstereo, fra opgradering af standardhøjttalere over subwoofer-montering til skræddersyede løsninger med støjdæmpning, DSP-tuning og custom-byggeri. Uanset om du ønsker en mere fyldig bas, krystalklar lyd, eller et komplet show-anlæg skræddersyet til netop din bil, så har vi ekspertisen og passionen for at gøre det til virkelighed. Vores rødder stikker dybt i musik og lyd. Grundlæggeren af PhaseLift begyndte som musiker og DJ, og har efter mange års erfaring — både med musikalsk arbejde og konkurrencer hos European Mobile Media Association (EMMA) — omsat sin passion til professionel bil-HiFi. Det betyder, at vi kender lydens verden indefra og forstår, hvad det kræver at opnå høj kvalitet. Vi prioriterer altid kvalitet, håndværk og individuel rådgivning. Hver installation — om det er montering af højttalere, subwoofer-opsætning, støjdæmpning eller DSP-justering — bliver tilpasset din bil og dine ønsker. Og vil du have noget ud over det sædvanlige, tilbyder vi custom-byggeri: specialdesignede subwoofer-kasser, skræddersyede A-, B- eller C-stolper, kickpaneler og andre unikke løsninger, så anlægget passer perfekt ind i bilen — både visuelt og lydmæssigt. Vi ved, at det at bygge bil-HiFi handler om mere end teknik — det handler om at skabe en lydoplevelse, der gør bilen til dit personlige lydunivers. Derfor tager vi os tid til at rådgive dig og finde løsninger, der matcher dine musik- og kørselsvaner. Vores mission er klar: Når du sætter dig bag rattet, skal lydoplevelsen være mindst lige så god som et hjemme-HiFi-system. Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre om mulighederne for netop din bil? Så er du altid velkommen til at kontakte os — vi står klar til at hjælpe med vejledning, rådgivning og skræddersyede løsninger. Vi glæder os til at gøre din drøm om god lyd til virkelighed.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

3 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nós verificamos as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt fantastisk kundeservice

Helt fantastisk kundeservice, hjalp mig med at finde specielle dele til min specifikke bil og med super priser i forhold til andre. Kan ikke anbefale nok. Hjalp også en af mine kammerater med ideer og og dele til en specielle byggede subwoofer.

13 de maio de 2026
Avaliação não solicitada
logotipo da PhaseLift

Resposta da PhaseLift

Hej Liam,
Tusind tak for de pæne ord og den flotte anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at vi kunne finde de helt rigtige dele til din bil til en god pris. Det var også en fornøjelse at få lov til at sparre lidt omkring subwoofer-projektet – det er altid spændende med de mere specielle opgaver. Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os til at hjælpe dig (eller dine kammerater) igen en anden gang!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tip top service og høj faglighed

Tip top service og høj faglighed. Jeg er virkelig glad for mit anlæg. De afdækkede mit behov, lavede et tilbud og ikke så længe efter havde jeg god lyd i bilen. Mine spørgsmål svarede de også glædeligt på, selvom de opstod efter monteringen. Rigtig god oplevelse og varm anbefaling herfra!

17 de dezembro de 2024
Avaliação não solicitada
logotipo da PhaseLift

Resposta da PhaseLift

Hej Mille,
Mange tak for din feedback og de 5 stjerner! Det glæder os, at du oplevede en høj faglighed gennem hele processen, fra behovsafdækning til det færdige resultat. Vi vægter rådgivning højt, så det er dejligt at høre, at du følte dig godt vejledt både før og efter monteringen. Tak for tilliden!

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais