Detalhes da empresa

1. Oficina de reparos de celulares
  2. Serviço de reparos de telefones

Escrito pela empresa

Hos Phone4You lever vi af at reparere smadrede telefoner – hurtigt, professionelt og til fornuftige priser. Uanset om skærmen er knust, batteriet driller, eller noget helt tredje er galt, står vores dygtige teknikere klar til at hjælpe dig tilbage på sporet. Vi tilbyder også et stort udvalg af tilbehør til alle typer telefoner og bærbare enheder. Hos os finder du alt fra covers, skærmbeskyttelse og opladere til biltilbehør og meget mere – så du kan beskytte og få mest muligt ud af din enhed. Phone4You er din lokale ekspert, når det gælder både reparation og udstyr til din mobil og elektronik.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

God service

Han forklarer hvad der ville ske i det forløbne med at fikse min telefon
Tog 1 dag så havede jeg den igen

1 de outubro de 2025

Varm anbefaling af phone4you

Dygtig, kompetent og hjælpsom medarbejder, god service og tager sig tid til at besvare alle spørgsmål. Jeg kan varmt anbefale Phone4you til alle som har brug for hjælp til deres telefoner.

2 de setembro de 2025

Klasse service!

Rigtig dygtig medarbejder, som har styr på sit arbejde. Man ikke lade vær med at gå med et smil herfra 😀

19 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg fik rigtig god service i…

Jeg fik rigtig god service i Skanderborg
Min Samsung ville ikke rigtig oplade, stikket blev ved med at falde ud.
Jeg tjekkede selv og kunne ikke se noget støv eller skidt i ladeindgangrn, og jeg frygtede at det ville ende med ny telefon eller dyr udskiftning af ladestikket.
Jeg slap med en billig rensning, og den har fungeret upåklageligt siden

25 de julho de 2025

God service og kundekontakt

eg besøgte Phone4you i Skanderborg og blev virkelig positivt overrasket over serviceniveauet. Butikken ligger centralt og er let at finde, og personalet var både imødekommende og professionelle fra start til slut.

Min telefon havde en ødelagt skærm, og de tilbød at lave den på under en time, hvilket passede perfekt til en travl hverdag. Reparationen blev udført hurtigt og grundigt, og telefonen fungerede som ny bagefter.

Derudover har de et rigtig godt udvalg af covers og panserglas i forskellige stilarter og prisklasser. Jeg fandt både et cover, der beskytter godt, og et diskret panserglas, som de også monterede for mig – uden ekstra beregning.

Butikken giver indtryk af at kende deres produkter godt, og jeg følte mig i trygge hænder. Det er helt klart en lokal butik, jeg vil bruge igen, og jeg kan varmt anbefale dem, hvis du har brug for hurtig hjælp til din mobil eller bare vil have godt tilbehør.

12 de junho de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais