Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tyvärr har de slutat leverera i mitt område(Kungsholmen, Stockholm), & ingenstans står det varför. Har varit en återkommande kund, så det känns väldigt trist.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Enkelt att beställa bra varor kom hem. Det som jag kan tycka var att leveransen inte kom på tid där kunde man skickat ett SMS ! Skickade ett mail där det stod att jag skulle få svar inom 24 timmar vil... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bra & snabb service. Ringer o meddelar om en produkt/ vara är slut så man kan ta en annan om man vill. Kan bli bättre på att ta fina & fräscha grönskar & frukt. (Är lite kräsen) Det är viktigt tyc... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Picsmart kan vara den bästa tjänsten när det kommer till dagligvaruhandeln. De väljer dina råvaror med omsorg, helt utan påslag, från din lokala Ica-butik. Du får tom bonuspoäng för dina inköp. Levera... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de Entrega de Mantimentos
  2. Serviço de Entrega
  3. Armazém
  4. Entrega de comida
  5. Serviço de encomenda de comida online
  6. Supermercado

Picsmart grundades i Stockholm 2019 med ett tydligt mål att göra mat på nätet mer effektiv, personligt och hållbart. Idag är Picsmart aktivt i Storstockholm och Malmö där vi samarbetar med ett nätverk av lokala matbutiker. Istället för att ha stora lager så plockas och levereras matvarorna direkt till kunden från butikernas unika och lokala sortiment på 1 timme. Kunderna tilldelas en personlig shopper som de kan ha direktkontakt med i butiken medan varorna plockas. Leverans hem till dörren kostar endast 49 kr och sker med 100% eldrivna fordon. Letar du efter en snabb och enkel lösning för en middag? Look no more! Med vår recepttjänst erbjuder vi 60 snabba och enkla recept där alla ingredienser levereras direkt till din dörr på en timme. Har du redan en vissa ingredienser hemma kan du helt enkelt välja bort dem från din beställning. Prova Picsmart redan idag och ha maten på bordet på nolltid!

Informações de contato

3,7

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

635 avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Handla hemma utan problem!

Så skönt att från bekvämligheten från ens soffa, kunna beställa hem dagligvaror i större lass, extra skönt när man inte själv har körkort och möjlighet att göra storhandlingar själv.

30 de julho de 2025

Kasst och lurendrejeri

Kasst. Levererar inte alla varor som de tar betalt för. När jag informerar bolaget om det svarar de bara att allt levererats. Sen sluter de svarar när jag påvisar att så inte är fallet. Skojare. Undvik.

9 de julho de 2025

Hälften av varorna saknades

Hälften av varorna saknades. Inget meddelande om detta från shopern, ingen återbetalning än från picsmart.

Denna miss ställde till stora problem för mig som är rörelsehindrad och som väntade matgäster

1 de julho de 2025

Kommer direkt!

Plus: Levererar sjukt snabbt. Har ICAs ordinarie sortiment. Suveränt för oplanerade inköp som man inte bokat dagar i förväg.
Minus: Utbudet är begränsat. Inte hela sortimentet finns tillgängligt.

7 de junho de 2025
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bra & snabb service

Kan bli bättre på att ta fina & fräscha grönskar & frukt. (Är lite kräsen) Det är viktigt tycket jag att sakerna är av bra kvalitet eftersom det är svårt att få något annat när väl har fått sin leverans.
Är en nöjd kund & återkommer mer en gärna.

28 de fevereiro de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.