Moja wina, bo nie doczytałam ale zwroty wysyła się do Niemiec! Kolczyki do nosa są zdecydowanie za grube, więc całość zamówienia do zwrotu, z którym będzie trochę zachodu. Adres stronki nie sugeru... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Unsafe design and poor quality. This clicker tongue piercing has a weak clasp that opened during normal use while eating, causing the entire piece to be swallowed. This raises serious safety concerns.... Ver mais
Kolczyk do pepka bardzo duży ale ładny,niestety nie spełnia córki oczekiwań, chcemy zwocic ale koszt wysyłki do Niemiec to cena masakra ,dałam za kolczyk 119 a wysyłka 70 zl czemu nie mozna wysłać do... Ver mais
Składałam zamówienie za prawie 2 tysiące złotych i patrząc po opiniach trochę się bałam, ale wszystko przebiegało jak najbardziej w porządku:) na zamówienie nie trzeba było czekać jakoś mega długo, pr... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Sklep specjalizujący się w sprzedaży wysokiej jakości piercingu. Oferujemy doskonałą obsługę klienta i możliwość zwrotu zakupionych od nas produktów w ciągu 100 dni.
Informações de contato
Breidenbachstraße 38, 51373, Leverkusen, Alemanha
- +49 228-28699712
- service@piercingxxl.pl
- piercingxxl.pl
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
13 maja zamowilam 2 kolczyki do pępka
13 maja zamowilam 2 kolczyki do pępka. Do dziś 26 maja nie ma przesylki ttlko odsylaja do linku śledzenia przesyłki. Nie zamawiać bo nawet telwonu nie odbierają.

Od 11 mają czekam na przesyłkę
Od 11 mają czekam na przesyłkę. Po tygodniu dostałam link do śledzenia przesyłki, który już jest nie aktywny. Rzekomo mają problem z pocztą w Niemczech (tak mi odpisali na maila) choć wcześniej twierdzili ze nie mieli ode mnie żadnej wiadomosci, ale odpisali po czasie na każdy mail... Czekam do piątku na konkrety, a jak nie to zgłaszam w odpowiednie miejsce. Dodam że Gold piercing to również ich strona i zamówienie stamtąd przyszło mi w tydzień, dlatego tym bardziej nie rozumiem zaistniałej sytuacji

Nie wysyłają zamówienia
No oszustwo jak nic. Dobrze że przeczytałam opinie teraz to zdążyłam się załapać na czas odstąpienia od umowy. U mnie to samo zamówienie złożyłam 11 maja do tej pory nic....

Resposta da PiercingXXL Polska
zamówienie złożone i opłacone 8 maja..
zamówienie złożone i opłacone 8 maja... kilkukrotnie kontaktowaliśmy się, to twierdzą, że wina przewoźnika.. a przesyłka nadal nie została przez nich nadana!!!

Wygląda na oszustwo
Zamówienie złożyłam 11 mają, 15 mają napisałam wiadomość kiedy przesyłka zostanie wysłana i 16 maja wysłali link do śledzenia. Na kolejną wiadomość nie odpisali. Dziś mamy 19 maja i przesyłka dalej nie nadana. Moja wina że nie przeczytałam opinii o sklepie.
Edit
Po co ta ściema z prośbą o kontakt, pisałam już do was kilka wiadomości.

Zwrócili niepełna kwotę produktu
Zwrócili niepełna kwotę produktu, zamówienie nie zostało nawet wysłane.

Resposta da PiercingXXL Polska
Kolczyki są wysokiej jakości,pięknie…
Kolczyki są wysokiej jakości,pięknie się prezentują, uwielbiam wasz sklep.

Szybka dostawa,świetnie zapakowana
Szybka dostawa,świetnie zapakowana. W pełni spełniła moje oczekiwania

Zadowolenie
Otrzymałem to na czym mi zależało, myślę że jeszcze w przyszłości nie raz skorzystać.

Resposta da PiercingXXL Polska
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.