Piet van Walsem BV Avaliações 1.811

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hadden een mooie wandklok besteld en ondanks de zorgvuldigheid waarmee deze was verpakt en duidelijk als breekbaar was gemerkt heeft de koeriersdienst kans gezien deze kapot af te leveren. Na tele... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Redelijk snel ontvangen , ondanks verwarring , gesticht door DPD. Eerst een mail , dat het niet kon worden afgeleverd omdat ik volgens hen niet thuis was , met de boodschap dat het pakket retour is... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had een klein maar essentieel onderdeel nodig voor mijn Ferm luchtcompressor, de manometer. Die vond ik bij Piet van Walsem op de website. Besteld, betaald en de volgende dag geleverd. Uitstekend!... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een voor ons bekend product besteld, voor een aantrekkelijk prijsje en met snelle levering! 🙃

Detalhes da empresa

5. Loja de Calçados
  6. Comércio de ferramentas

Sobre Piet van Walsem BV

Piet van Walsem B.V.
Al ruim 50 Jaar een begrip in de regio, door de toegenomen activiteiten inmiddels bekend door heel Nederland. Bekijk snel onze website om onze diensten en producten te bekijken.

Klanttevredenheid
Piet van Walsem richt zich al méér dan 50 jaar op klanttevredenheid. Dankzij onze ervaren en vakkundige medewerkers kunnen wij een gerichte klantenservice verlenen. Doordat PietvanWalsem.nl oorspronkelijk voortkomt uit onze dorpswinkel, staat onze aandacht en dorpse benadering nog altijd voorop. Klanttevredenheid is voor ons dan ook het eerste uitgangspunt.

Bezorging
Bestellingen vanaf €50,- worden gratis thuisbezorgd. Voor producten welke op voorraad zijn, hanteren wij een levertijd van op werkdagen voor 16:00 besteld is de volgende dag in huis. De levertijd staat per product vermeldt.

Winkel
Piet van Walsem beschikt over een échte fysieke winkel waar u ook een groot gedeelte van ons assortiment kunt bekijken. Kom je ook een keer langs? Ons adres: Dorpsstraat 2a, 4043KK, Opheusden.

Veilig online winkelen
Bij pietvanwalsem.nl bestel je eenvoudig en veilig met de wel bekende betaalmethodes zoals iDeal, Riverty, Paypal en nog meer.

Bereikbaarheid
Neem gemakkelijk contact met ons op via de chat, telefoon of mail. Open de chat op onze website, of bel naar 0488-441317 of mail naar webshop@pietvanwalsem.nl

Prijs
Wij proberen altijd een zo voordelig mogelijke prijs te hanteren.

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

2 mil avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Netjes geleverd en goed en veilig…

Netjes geleverd en goed en veilig ingepakt. Dus ontvangen zonder beschadigingen.

27 de abril de 2024

Beste John,

Hartelijk dank voor je positieve feedback! Wij zijn blij om te lezen dat alles goed is gegaan! Veel plezier met je bestelling!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Verpakking mag beter

Bestelling is goed aangekomen.
De over-verpakking lag aan flarden dus het was erg fijn dat de bestelling ondanks dat toch ongeschonden is aangekomen.

2 de maio de 2024

Beste Diaan,

Hartelijk dank voor je feedback! Gelukkig is het dan inderdaad heel aangekomen. Veel plezier met je bestelling!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hele goede snelle service.

Hele goede snelle service.
Probleem wordt snel en netjes opgelost

29 de abril de 2024

Hi Mariska,

Helaas kwam het artikel wat je bestelde niet goed bij je binnen. Wij zijn blij dat je alsnog tevreden bent over onze service en hopen je dan in de toekomst ook nog vaker te mogen helpen!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Klok

Ik vond dit een mooie klok en vond deze op bol.com voor €30 duurder dan bij de eigen webshop van Piet van Walsum.
Bij bol kwam hij ook bij Piet van Walsum vandaan. Dus mensen goed opletten!!!

28 de março de 2024

Beste Edwin,

Hartelijk dank voor je feedback! Uiteraard zit er een prijsverschil tussen onze webshop prijs en de prijs bij bol.com. Bol vraagt een commissie op elke verkoop via bol daarom rekenen we deze mee in de prijs.

Snelle en correcte levering

28 de março de 2024

Hi Erik,

Bedankt voor je 5 sterren review! Wij zijn blij te lezen dat de levering correct is verlopen. Veel plezier van je bestelling!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik had een maat te klein besteld

Ik had een maat te klein besteld. Gebeld. Goeie service. Gelijk maat groter gekregen. Erg tevreden.

25 de março de 2024

Hi M.p. Van Belle,

Bedankt voor je positieve review! Wij zijn blij dat je tevreden bent over onze service! Veel plezier met je bestelling!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ferm Werkbank slijpmachine Goed product, Leunspaan iets aangepast t.b.h van slijphoek voor beitels witte steen.

Goede levering, ook de nazorg van het zoekgeraakte artikel.

8 de março de 2024

Hi Annie,

Hartelijk bedankt voor je 5-sterren review!
Fantastisch om te lezen dat je onze nazorg goed vindt!
Veel plezier van de slijpmachine, en hopelijk tot de volgende keer!

Goede klantenservice

Goede klantenservice, oplossingsgericht.

26 de fevereiro de 2024

Hi Suzan,

Bedankt voor je feedback!
Helaas konden we je niet helpen, maar waren we gelukkig op tijd met het annuleren van je bestelling!
Hopelijk tot snel bij pietvanwalsem.nl!

Snel verstuurd.

Snel verstuurd.

23 de fevereiro de 2024

Beste Manon,

Hartelijk dank voor je 5-sterren review!
Hier worden we nu blij van. Hopelijk tot ziens bij Piet van Walsem!

Gewoon goed.

24 de fevereiro de 2024

Beste van Eekelen,

Hartelijk dank voor je 5 sterren review!
Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot ziens!

Aanrader

Vorige week via de website een bestelling geplaatst en de artikelen snel in huis. Ik kom de volgende keer weer!

8 de fevereiro de 2024
Avaliação não solicitada

Ha Peter,

Bedankt voor de positieve review!
Fijn om te lezen dat alles goed is verlopen, veel plezier met je bestelling en tot de volgende keer! :)

Vriendelijk groet,

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle verzending. Twee artikelen hadden echter wat kleine beschadigingen. Na contact met de klantenservice werden direct twee vervangende exemplaren opgestuurd. Goede en snelle service!

4 de fevereiro de 2024

Hi Martijn,

Bedankt voor je positieve feedback!
We vinden het vervelend dat de artikelen beschadigingen hadden. Gelukkig konden we het voor je oplossen door inderdaad 2 nieuwe artikelen op te sturen. Veel plezier met je bestelling en hopelijk tot ziens!

Stipt en correct

Verpakking en bezorging tijd
Wat nog beter kan maar dat ligt niet bij jullie
is materiaal voor ophangen uurwerk

29 de janeiro de 2024

Hi Marc,

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te lezen dat alles goed is verlopen. Altijd goed om te horen we zullen dit meenemen!

Prima de luxe

Prima de luxe. Alles goed geregeld. Duidelijk en snel.

26 de janeiro de 2024

Beste M. Dijk,

hartelijk dank voor je positieve feedback! Wij zijn blij dit te horen en hopelijk kunnen we je in de toekomst nog vaker helpen!

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit, vriendelijke mensen en op tijd geleverd!!

10 de janeiro de 2024

Hi Tineke,

Dat is nog eens een review waar we blij van worden!
Leuk om te lezen! Wij wensen je nog veel plezier van je bestelling!

Beste Tol,

Bedankt voor je positieve review!
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze artikelen en levering! Wij wensen je veel plezier met je aankoop!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bestelling en levering prima, maar geen gebruiksaanwijzing

Bestelling en levering prima.
Helaas klopt het meegeleverde boor sjabloon niet. Ook geen gebruiksaanwijzing geleverd.

8 de janeiro de 2024

Beste heer Kramers,

Hartelijk dank voor je feedback!
Goed om te horen dat de levering goed is verlopen. Wel jammer om te lezen dat het boorsjabloon niet klopt. Helaas hebben we niets van je gehoord en wellicht hadden we nog een nieuwe kunnen opsturen die wel klopt. Wanneer het product nog niet gemonteerd is kunnen we er misschien alsnog een opsturen?

Wij horen het graag van je!

Team Piet van Walsem.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en waar voor mijn geld

Snelle levering en waar voor mijn geld.
Makkelijke site om te bestellen met duidelijke foto’s. Klok is van goede kwaliteit

6 de janeiro de 2024

Beste Bianca,

Bedankt voor je positieve review! Hier worden we nou blij van!
Veel plezier van de klok!

Perfect

Perfect! Supersnelle levering. Mooi en goed product en prima prijzen!

5 de janeiro de 2024

Hi Mischa,

Hartelijk dank voor je feedback!
Veel plezier met de bestelling!

Team Piet van Walsem

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.