Haft meget behagelig telefon konsultation idag med en Pilorum repræsentant, 2 mdr efter operationen. Dejligt at alt er normalt og skønt at der bliver fulgt op på tingene. / Allan Olsen
Veja o que dizem as avaliações
Det kan klart anbefales. ☀️ Efter jeg kom i overgangsalderen; begyndte jeg for alvor at miste mit hår i nakken og i siderne. Jeg har fået mit hår tilbage. 😀🙌 Og jeg bruger fast Pilorum hair... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Pilorum Hårklinik, etableret i 2016, er blandt Danmarks førende speciallægeklinikker inden for hårtab. Vi tilbyder en bred vifte af veldokumenterede behandlinger, herunder laserterapi, V2X® hårcellebehandling, hårtransplantation og PRP-behandling, alle udført af sundhedsfagligt uddannet personale. Vores klinikker er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, hvilket sikrer, at du modtager godkendte kosmetiske behandlinger i trygge rammer. Vi tilbyder gratis og uforpligtende konsultationer, hvor vi gennemfører en grundig håranalyse for at identificere årsagen til dit hårtab og sammensætte den mest effektive behandling for dig. Vores mål er at skabe tryghed og sikre et individuelt tilpasset behandlingsforløb med fokus på dine behov og ønsker. Du kan finde vores klinikker i København, Aarhus og Odense. Vi ser frem til at byde dig velkommen og vejlede dig til at blive en endnu bedre version af dig selv.
Informações de contato
Østergade 13, 2 sal, 1100, København - Århus - Odense, Dinamarca
- kbh@pilorum-haarklinik.dk
- pilorum.dk
Respondeu a 93% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Rigtig god oplevelse
Det var en meget afslappet og roligt da jeg kom for at skulle have lavet hårtransplation. De gav mig ro på og var god til at guide igennem operationen.
Haft meget behagelig telefon…
Dejligt at alt er normalt og skønt at der bliver fulgt op på tingene.
/ Allan Olsen
Fik en håranalyse
Fik en håranalyse, hvorved Pilorum mente, at jeg ville kunne få en del ud af V2X behandlinger. Jeg var skeptisk, men valgte til sidst at få de 5 behandlinger. Der kom dog ikke kommet noget synligt resultat. Synes det var 12.000 lige ud af vinduet. Påregner at svaret fra Pilorum er: "Det er meget forskelligt, hvordan folk reagerer, men vi anbefaler at du får flere behandlinger". Det plejer klinikker at skrive, når det ikke virker. Ellers flinkt personale. Derfor 2 stjerner.
Amen bedre behandling kan man ikke få
Amen bedre behandling kan man ikke få. Jeg var så heldig at blive vejledt igennem det hele af den sødeste og lækre kvinde ved navn Liiv. Og så er hun endda bedste veninder med sine medarbejdere, som var dem der lavede min hårtransplantasion, som bare gjorde hele viben så hyggelig! Og de endda også søde og lækre!
10 stjerner hvis jeg kunne.
❤️🌪️❤️🌪️❤️🌪️❤️🌪️❤️🌪️
Mit resultat efter V2X behandlingen er…
Mit resultat efter V2X behandlingen er over al forventning. Mit hår er blevet betydelig tættere. Der er måske ikke den store ændring af selve hårgrænsen. Men da håret er blevet så meget tættere og tykkere ser det sådan ud.
Endelig kan jeg få min gamle frisure tilbage.
Meget imødekommende og kompetent…
Meget imødekommende og kompetent personale. Har opstartet et forløb efter anbefaling fra min ven, som har opnået flotte resultater
Det kan klart anbefales
Det kan klart anbefales. ☀️
Jeg har fået mit hår tilbage. 😀🙌 Og jeg bruger fast Pilorum hair clinic (hår rullen) efter par gange om ugen som aktiver hårsækkene.
Jeg har også skiftet min hår shampoo ud med Kitsch hårprodukter som er uden kemikalier.
Tusind tak for hjælpen Pilorum
Jeg vender tilbage. 🤗
Mvh Cecilia
Jeg fik lavet en hårtranspatation d
Jeg fik lavet en hårtranspatation d. 03 Feb 2026 af Eva og Samira. Super oplevelse, de var virkelig søde og professionelle hele vejen igennem. Dem er jeg taknemmelige for! Jeg er ca 2 måneder inden i forløbet og alt er gået snor lige. Jeg glæder mig til at se hårene begynde at vokse ud inden for et par måneder.
Tak til Liiv i receptionen for at være sød, åben og meget hjælpsom til at svare på alle mine mange spørgsmål løbende i forløbet🙏🏼
Mvh Oliver
Hårtransplantation
Jeg har fået fortaget en hårtransplantation hos pilorum. Hele forløbet foregik i et tempo, jeg kunne følge med i, og jeg blev grundigt guidet gennem processen undervejs, så jeg følte mig tryg og godt tilpas. Derudover har jeg sat stor pris på den tryghed, der ligger i, at man altid kan ringe ind, hvis man har spørgsmål.
Nu glæder jeg mig til at se resultatet efter et par måneder

Resposta de Pilorum Hårklinik
Jeg blev taget imod af en meget sød…
Jeg blev taget imod af en meget sød medarbejder, som jeg følte mig tryg ved omkring min situation med min hårbehandling.

Resposta de Pilorum Hårklinik
Professionelt behandling i trygge hænder
Personalet er gode til at få en til at føle sig tryg og vejlede en. Gennem hele forløbet har jeg følt mig i kompetente og dygtige hænder. Jeg vil klart anbefale klinikken til andre.

Resposta de Pilorum Hårklinik
Meget professionel og hensynsfuld behandling
Meget professionel og hensynsfuld behandling. Følte mig tryg hele vejen. Og selve behandlingen gik hurtigt og godt.

Resposta de Pilorum Hårklinik
Personalet fik en til at føle sig tryg…
Personalet fik en til at føle sig tryg i forløbet. De gjorde alt for at jeg skulle have det komfortabelt,så dem kan jeg godt anbefale

Resposta de Pilorum Hårklinik
Det var et meget professionelt forløb
Det var et meget professionelt forløb, hvor der er styr på hele processen. Man bliver også taget hånd om i forbindelse med opfølgningen. Hurtigt og effektivt. Det er nok en god ide at lægge operationen op til en uges ferie.

Resposta de Pilorum Hårklinik
Efter en tur på klinikken i København…
Efter en tur på klinikken i København kan jeg kun sende mine varmeste anbefalinger.
Man føler sig tryg og i gode hænder hele vejen igennem, og personalet er både kompetente, imødekommende og grundige.
Hele forløbet er præget af høj faglighed og fantastisk service. Dette gælder både før, under og efter operationen.

Resposta de Pilorum Hårklinik
Behandlingen hos Pilorum har været…
Behandlingen hos Pilorum har været intet mindre end fantastisk! Personalet er utrolig imødekommende og informerende fra start til slut. Man føler sig virkelig taget sig af. Kan varmt anbefale Pilorum.

Resposta de Pilorum Hårklinik
Super professionelt team og en rigtig god oplevelse hos Pilorum ⭐
Alle de mennesker, jeg har mødt hos Pilorum, har været venlige og imødekommende. Deres læge, som gennemgår ens historik og forløb, er desuden meget grundig.
Under selve behandlingen var jeg i et rum med fire piger, som arbejdede på mig, og de var professionelle hele vejen igennem – samtidig med at de var søde og behagelige at tale med undervejs.
Personligt tog jeg en hurtig beslutning efter min konsultation i februar og bookede tid til transplantationen i marts. Nu glæder jeg mig bare til at se resultatet, når håret begynder at vokse frem.

God oplevelse.
Det har været, og er, en rigtig god oplevelse at være i hænderne hos Pilorum. Søde mennesker og behandlingen er gået godt. Stadig nyt, så resultatet kender jeg endnu ikke.

Resposta de Pilorum Hårklinik
God oplevelse hele vejen igennem.
Jeg fik fortaget en hår transplantation i går den 16 marts. God oplevelse hele vejen igennem og et fantastisk varmt og professionelt personale.
Jeg var meget nervøs op til operationen men de var gode til at få mig til at føle mig godt tilpas og dagen gik hurtigt og nemt. Det var slet ikke så slemt som forventet. Tak til alle pigerne for at arbejde hurtigt og effektivt. Nu glæder jeg mig til at følge udviklingen i de næste par uger. Jeg kan varmt anbefale Pilorum til andre der døjer med hårtab. Gør dig selv den tjeneste.

Resposta de Pilorum Hårklinik
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.