Piotrowskawarszawa Avaliações

O TrustScore é 1.5 de um total de 5

1,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Nie polecam i radzę zachować ostrożność przy zamawianiu. Zamówione spodnie dotarły dopiero po 16 dniach. Sam czas oczekiwania był do zaakceptowania, jednak po otwarciu paczki spotkało mnie duże rozcza... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

1/2 gwiazdki to za dużo !!! Firma ogłasza się jako Piotrowska Warszawa lecz nie ma nic wspólnego z Waszawą. Zamówiony przeze mnie towar ( 2 pary butów i sukienka) dotarł po kilku tygodniach. Jego jak... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Zamówiłam buty za prawie 300 zł. Nie dość że czekałam na nie chyba ze 3 tygodnie (dłużej niż w opisie dostawy) to przyszły bez pudełka, w foliowym worku włożonym do koperty z folią bąbelkową. Dodat... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Koszula zamówiona 2 tygodnie temu, dalej do mnie nie przyszła. Na stronie informacja o dostępności w magazynie - przesyłka leci z Chin. Możliwość dopłaty za szybszą wysyłkę - wcale nie jest szybsza.... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

49 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zaplacilam za dostawę premium i okazuje…

Zaplacilam za dostawę premium i okazuje się, ze dostawa będzie wysyłana z Chin. nie ma możliwości zrezygnowania z zamówienia, mimo, ze sukienki po tak długim czasie nie będą mi już potrzebne.

17 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Firma wprowadza w błąd, jakość beznadziejna

⅗Firma wprowadza w błąd, przesyłka szła 22 dni, buty tragedia, gorsze od najtańszych butów z chin z temu. Odsylka do Chin. Kupiłam 2 pary za 429 zł. Będę pisała pismo że zgłoszę do urzędu ochrony praw konsumenta. Wniosek o odesłanie towaru na polski adres. Zobaczymy . Buty nie nadają się do użytku. Są wyprodukowane z brakami podklejane, wycieka zaschnięty klej z podeszwy, materiał z którego zostały wykonane ma jakieś wady fabryczne. wstępnie zaproponowano mi 20 % zwrotu i nie odsylanie butów. To jakiś żart. Poza tym trzeba opłacić cło równiez. Jeśli nie zwrócą środków zgłoszę na policję za celowe działanie oszustwo.

23 de julho de 2026

Just, DON’T!

Polish: zamówiłem buty w promocji dla narzeczonej. Jak się okazało już po złożeniu zamówienia, przesyłka była wysłana z CHIN. Czekałem na buty prawie dwa tygodnie. Zamówiłem rozmiar 39, czyli taki jak nosi na codzień. Buty okazały się za małe. Zwrot do CHIN z POLSKI nie będzie tani. Ogólnie nie polecam, bo wychodzi na to, że kupiłem przysłowiowego kota w worku.

18 de julho de 2026

Fraudsters

I paid the money. The item never arrived. I won't return the money!!!

15 de julho de 2026

Firma krzak

Zachęcam do zgłaszania oszustw tej firmy na stornie cert.pl. Zamówione produkty w ogóle nie zostały do mnie wysłane, minęło już 12 dni roboczych w trakcie, których deklarowali dostarczenie przesyłki. Na ich stronie widnieje wyszukiwarka do śledzenia zamówienia. Wpisuję tam dane z numerem mojego zamówienia i pokazuje mi się komunikat, że dane są niepoprawne - są to dane wysłane mi przez formularz kontaktowy sklepu. Wysyłam dalsze maile z prośbą o zwrot pieniędzy i dostaje jedynie informację o tym, ze zwrotu mogę dokonać po otrzymaniu zamówienia wysyłając zamówienie na koszt własny do magazynu w Chinach - koszt wysyłki przewyższa koszt zamówionych butów. Oszustwo, nie polecam tam niczego kupować.

11 de julho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Buty dotarły po mega długim oczekiwaniu. Są w miarę ładne, ale jakość wykonania nie warta ceny. To produkt chiński. Na maile odpowiada boot! Brak kontaktu ze sprzedającym i ogromny stres, czy w końcu towar dotrze. Nie polecam.

7 de julho de 2026

Ostrzegam przed firmą…

Ostrzegam przed firmą Piotrowskawarszawa. Nic nie kupujcie. Towar chiński, buty zupełnie niepodobne do tych ze strony sklepu. Nie wiem jak je oddać, sklep mimo wysłania kilkudziesięciu e- maili nie odzywa się. Telefonu brak. Zostałam z szajsem za całkiem sporą sumę pieniędzy. Bardzo negatywne i złe odczucia

17 de junho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fatalna jakość z długim terminem oczekiwania

Nigdy nie miałam tak okropnego doświadczenia z zakupem przez internet! Wszystkie etapy zakupu były rozczarowujące. Nigdy nie czekałam tak długo na żadne zamówienie, a po otwarciu paczki (zaraz po uderzającym smordzie plastiku) zobaczyłam buty z powyginaną podeszwą i wszechobecnymi plamami kleju na fatalnym materiale. Koszta zwrotu do magazynu w Chinach przewyższają wartość butów. Zakup motywowany chęcią wsparcia małych polskich firm, co mogłaby sugerować nazwa sklepu. Bolesna nauczka na przyszłość, aby mieć bardziej ograniczone zaufanie. Pierwszy raz wystawiam negatywną opinię, ale liczę, że ktoś bardziej przezorny niż ja, sprawdzi informacje na temat tej firmy i przeczyta moje słowa. Uczcie się na cudzych błędach.

29 de junho de 2026

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais