PipeWorks VVS & Kloak Avaliações 27

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har haft Zoran forbi til opsætning af tre radiatorer og en ny fjernvarmeunit. Alt blev udført med høj faglighed, til tiden og med stor omhyggelighed. Kommunikationen var tydelig, og han fandt gode... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zoran er virkelig dygtig, effektiv og leverer en super service. Jeg har fået lavet nyt badeværelse, køkken og bryggers, og har han stået for hele VVS-delen herunder etablering af nye afløbsinstallatio... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik 3 tilbud gennem hjemmesiden 3-Byggetilbud på opsætning af 2 nye radiatorer i vores stue. PipeWorks VVS var klart det billigste ca. halvdelen af, hvad de 2 andre VVS firmaer skulle have for at løse... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har fået udført arbejde af Pipe works flere gange. Hver gang har de udført et rigtig godt arbejde som altid imødekommer mine ønsker som kunde. Priserne er også altid fair, hvilket jeg har haft d... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Encanador
  2. Serviço de Instalação de Gás
  3. Serviço de Limpeza de Calhas

Escrito pela empresa

Vi udfører autoriseret VVS-arbejde til hvert behov. Ejendomsselskaber, private samt erhvervskunder. Vi opfylder alle forventninger til en veludført og troværdig VVS-Installation. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud og en snak om dit specifikke projekt eller opgave. Vores åbningstider hedder 07:00-16:00 i hverdagene, men vi stopper ikke der. Skulle uheldet pludselig være ude, og skal i bruge en VVS-Installatør uden for åbningstid, tilbyder vi hos PipeWorks VVS akut døgnservice til både private, ejendomsselskaber og erhverv.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Er du helt vild en sød og dygtig vvs'er!

Er du helt vild, en sød vvs'er! Udskiftede haner i køkkenet og badeværelset samt ophæng af bidet. Alt imens han var rar og venlig og underholdende! Arbejdet blev udført så nøje og med kærlighed!
Aldrig mere skal jeg åbne mit hjem op til en anden vvs'er!
Tusind tak for det flotte arbejde men også for at være så rar og imødekommende person. Vi ringer lige så snart vi skal have hjælp igen! Endnu engang tusind tak!

12 de setembro de 2022

Venlig og professionel håndværker

Utrolig god kommunikation og super klar besked på opgaven m.m.
Hurtige svar tider, og en utrolig behaglig håndværker som kom ud og lavede et fantastisk stykke arbejde.

25 de agosto de 2022

Kære Alexander

Mange tak for din fine anmeldelse og de rosende ord.

Det glæder mig at du er tilfreds med det udførte arbejde og at det har været et behageligt besøg.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super tjekket og utrolig venlig…

Super tjekket og utrolig venlig service. Både i forhold til aftaler og arbejdet perfekt udført 👍😊

7 de julho de 2022

Kære Anine

Mange tak for din fine anmeldelse og de rosende ord.

Det glæder mig at du er tilfreds med det udførte arbejde og at det var lavet til perfektion.

God og ordentlig service

Super fin service og Zoran ved hvad han laver. Vi booker han igen til kommende opgaver. Venlig og imødekommende! Absolut varmeste anbefaling herfra!

18 de junho de 2022

Kære Ditte

Mange tak for din fine anmeldelse og de rosende ord.

Det glæder mig at i er tilfredse med det udførte arbejde, og sikke et godt resultat det blev til med jeres køkken.

Jeg ser frem til at høre fra jer igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget venlig og kompetent service.

27 de maio de 2022

Kære Sarah

Mange tak for din fine anmeldelse.

Det glæder mig at du er tilfreds med det udførte arbejde og den kompetente service.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har brugt pipeworks til at lave alt…

Jeg har brugt pipeworks til at lave alt vvs arbejde i mit hus. Jeg har fået god vejledning igennem hele forløbet. Det har været et behageligt og bekymringsfrit forløb.

21 de fevereiro de 2022

Kære Aqeel

Mange tak for din fine anmeldelse.

Det glæder mig at du er tilfreds med det udførte arbejde og det har været en fornøjelse at have dig som kunde.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service. Der var pænt og rent da jeg kom hjem, udover et flot stykke arbejde bemærkede jeg dårligt nok de havde været forbi :-) varm anbefaling!

28 de janeiro de 2022

Kære Chico Thobias

Mange tak for din fine anmeldelse.

Det glæder mig at du er tilfreds med det udførte arbejde og den omhyggelige rengøring.

PipeWorks VVS & Kloak

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais