2,8

Bom

Terrible experience because they simply…

Terrible experience because they simply refused to respond to repeated emails to the one and only contact point they provide. I also tried going through Shopify. No response. Just wanted to return the "leather" pixel watch band I got was garbage quality and not as described. Had to eventually do a dispute with my bank. To be fair, the nylon watch band was "fine" - overpriced, but didn't have an issue paying for it.

30 de outubro de 2025

Pixel 10 Pro cover

I bought a cover for my Pixel 10, I didn't like the quality and I asked for a refund.
They asked me to send it back to China at my expense when it's clearly stated on the website that they're going to care of the return process.
Never heard from them again

7 de outubro de 2025

Una mezza truffa

Il sito si presenta come una realtà americana, in realtà spediscono dalla Cina. Nessuna informazione sui tempi di consegna, tracking degli ordini super approssimativo e pagando la consegna "super rapida", dopo una settimana il pacchetto non ha ancora lasciato la Cina e non si ha idea di quando possa arrivare.
Il tutto dopo aver pagato 40 euro per una cover.
Evitare come la peste...

18 de janeiro de 2025