Besteld van Belgie. Snel geleveerd (1dag) en pakje niet beschadigd. Alles was perfect. Zeker een aanrader. Commandé pour la Belgique. Livraison rapide 1 jour et emballage parfait! Je vous conseil... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik heb onlangs een bestelling geplaatst op deze website en ik ben ontzettend tevreden! De kwaliteit van het product overtreft mijn verwachtingen; het voelt stevig en goed gemaakt aan. Daarnaast werd m... Ver mais
Heel mooie voorraad aan cd en platen, ook heel aardige eigenaar die snel reageert en al je vragen beantwoord! me bestelling kwam in 1 dag al binnen en was heel netjes ingepakt. zou hier zekers weer be... Ver mais
Detalhes da empresa
Turkse Vinyl LP platen en cd's
Informações de contato
Sluisjesdijk 37, 3087AD, Rotterdam, Holanda
- 0850606118
- Info@plakci.nl
- plakci.nl
Pede aos clientes que avaliem
Snelle levering en goeie kwaliteit!
Perfect
Album die ik supergraag wilde, erg snel geleverd en persoonlijk ook erg goed geholpen via whatsapp.
Geen reden om geen 5 sterren te geven, ik zal zeker weer wat halen.
Harika
Commandé pour la Belgique. Livraison rapide 1 jour et emballage parfait! Je vous conseille ce site qui livre partout en Europe.
Turkiyede aradiginiz ama bulamadiginiz plaklar bu sitede! Gerçekten harika. 1 gunde evime teslim edildi. Cok tsk ediyorum. Belçikadan Aylin
Altijd goed hier!!
Correct en snel afgehandeld
Veel keuze op de website. Correcte en snelle afhandeling van mijn bestelling en levering zoals aangegeven.
Snel, makkelijk en goed
Snel en makkelijk. De lijsten kwamen perfect aan en ik geniet van mn gekozen product!!
Fijne ervaring
Fijne ervaring, goede service en reageert snel op vragen via WhatsApp. Uiteindelijk ook een kortingscode ontvangen waar ik zeker gebruik van heb gemaakt. Vriendelijk, snel, geeft goede uitleg en informatie zodat je weet wat je te wachten staat. Producten snel en netjes ontvangen. Raad Plakci zeker aan!!!
Heel erg tevreden dankjewel voor alles…
Heel erg tevreden dankjewel voor alles ☺️☺️
Fijne winkel
Snelle reactie, fijne communicatie en mocht bestelling op locatie ophalen.
Prijs/ kwaliteit - service
Vanaf de bestelling tot afhandelen correct .
Indien er vragen of bedenkingen zijn kan dit via whatsapp en krijgt je snel antwoord .
Aanrader .
De platen waren gloednieuw!
De platen waren gloednieuw. De levering was snel en heb zeker genoten van de liedjes. Bedankt!
Super tevreden
Super tevreden: product was de dag na bestelling verzonden, zorgvuldig verpakt en product helemaal gaaf en naar verwachting. Aanrader!
Top.
Goede service, snelle verzending, mooie website en makkelijk overleggen via whatsapp
snelle levering
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.