Jeg fik desværre en forkert varer i forsendelsen. Da jeg ringede til firmaet blev der straks sendt den rigtige vare uden spørgsmål. Alle varerne levede helt op til mine forventninger.
Veja o que dizem as avaliações
Fine varer, hurtig levering. Købte nogle perlearmbånd, one size, det ene er dog lidt til den store side, synes jeg
Er rigtig glad for mine varer fra Planetwize. Særligt projekttasken og fletkurve er perfekt til mit strikketøj og har fået mange komplimenter for dem. Køber også en til min veninde :)
Helt i top service! Hurtig levering og produkterne er virkelig god kvalitet. Jeg er især vild med loofah svampene til opvasken og de flotte vokspapirer. De har vist sig genielt alsidige.
Detalhes da empresa
- planetwize.dk
Fine varer
Fuld tilfredshed
Helt i top service
Hurtig respons og stor fleksibilitet…
Hurtig respons og stor fleksibilitet omkring levering :-)
Gode produkter, med god samvittighed
Sød og hurtig service. God chatterfunktion, men hurtigt svar. Mulighed for afhentning og lokal - gratis, levering.
Gode produkter med god samvittighed.
Wow fantastiske produkter!
Wow! Blev helt overrasket da jeg kom hjem og så at min pakke stod der, det gik så hurtigt. Jeg åbnede den og blev helt glad. Det er nogle super lækre produkter. Kan kun anbefales :-)
Vegansk, zero waste, bæredygtighed
Jeg går meget op i bæredygtighed, veganske produkter og zero waste. Planetwize leverer på det hele! Flotte og gode produkter uden dårlig samvittighed
Hurtig levering. Jeg fik mine varer dagen efter jeg bestilte. Dejligt med et firma, der satser på bæredygtige produkter.
Lækre produkter med god samvittighed
God kvalitet. God service!
God kvalitet, og godt design!
Varerne er præcis som på billederne.
Alt blev leveret til tiden og service var virkelig god da en af gaverne skulle byttes til en anden farve.
Super service og lækre produkter
Denne butik gør ikke kun en forskel - produkterne er også virkelig lækre. Jeg købte et håndflettet tæppe og nogle kurve. Stilfuldt og høj kvalitet. Her skal jeg helt sikkert handle igen. Tak for jer!
God service og fine produkter
God service og fine produkter - fik mange pluspoint hos min kone for de gaver, jeg købte til hende.
Lækre produkter
Jeg har købt flere gange hos Planetwize. Alle gangene har jeg modtaget lækre produkter leveret hurtigt. De er også super hurtige til at svare på de spørgsmål, som jeg har haft.
Lækre varer
Lækre varer
Har købt bee wax wraps og synes de er super til køkkenet.
Har også købe håndsæbe og shampoobar, som jeg er meget tilfredse med.
Alle produkter hjælper os med at begrænse brug sf plastic.
En vare alle burde kende og bruge
Bees Wax Wraps fungerer fint
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.