En helt igennem fantastisk kundeservice – både før og efter købet af vores flotte Silleben-bord. Da leveringstiden på bordet var cirka 4 uger og ikke passede med vores indflytning, var de ut... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg har købt og modtaget det skønneste spisebord + stole. Så glad for mine nye møbler! Kundeservice var i top og alt hvad der blev lovet og aftalt blev holdt til punkt og prikke!!! Det er bestemt ikke... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg tog ind til Plankoa Homes udstilling i Rødovre og blev virkelig positivt overrasket over hvor mange forskellige Plankeborde, der er i udstillingen. Jeg fik meget god og grundig vejledning og spa... Ver mais
A empresa respondeu
Det er anden gang at vi handler hos Plankoa Home. Vi har været meget tilfredse med begge forløb inkl. køb af produkt. Plankoa Home består af et team som har erfaring med deres produkter og er gode t... Ver mais
A empresa respondeu
Unikke plankeborde og møbler til fornuftige priser. Kom forbi vores showroom og se produkterne med egne øjne :)
Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Vi har købt et vitrineskab fra jer, og vi er simpelthen så glade for det! Kvaliteten er virkelig flot, og det passer perfekt ind i vores hjem. Det lever fuldt ud op til vores forventninger og mere til.
Leveringen var super hurtig, allerede muligt to dage efter køb! Alt forløb uden problemer.
Vi kan varmt anbefale jer til andre og handler meget gerne hos jer igen!

Resposta de Plankoa Home
God service og ro til at snakke alle mulighederne igennem. Jeg har fået lige det jeg ønskede mig, er meget glad for mit spisebord og bænk.
Levering blev 2 uger før aftalt, så det er bare perfekt. Mail uge før, og telefon 10 min før levering ... af 2 smilende og venlige unge mænd.
Mine bedste anbefalinger ! 😉

Resposta de Plankoa Home
Super tilfredse med den service som Plankoa Home levererede. Produktet lever op til vores forventninger og var ventetiden værd. Leveringen foregik smertefrit med forudgående oplysning om ca. leveringsdag og tidspunkt samt på dagen opkald 30 minutter før selve leveringen. Vi kan varmt anbefale Plankoa Home!

Resposta de Plankoa Home
Har købt et meget fint plankebord fra plankoa, må bare sige jeg er mere end tilfreds! Det super flot og har holdt i flere år

Resposta de Plankoa Home
Dette familieejede firma har leveret en fantastisk service til os. God kommunikation hele vejen igennem og hurtig levering, som var helt i top.
Kan klart anbefales
Mette Christensen

Resposta de Plankoa Home
Jeg er super glad for mit nye runde sofabord fra Plankoa. Det er så flot og I høj kvalitet🥰leveringstiden blev også overholdt, så jeg er bare glad og vil bestemt handle der igen.

Resposta de Plankoa Home
God behandling, fra start til slut blev der vejledt, rådgivet, svaret kompetent og i mødekommende på mine spørgsmål.
Dejlig oplevelse.

Resposta de Plankoa Home
Vi modtog et super smukt plankebord. Lige som vi kunne ønske os. Og så endnu med levering før tid. Tak for en super oplevelse og et smukt produkt. Kan varmt anbefales.

Resposta de Plankoa Home
Vi er utrolig glade for vores runde spisebord med tillægsplader fra Plankoa. Bordet er af høj kvalitet, og overfladen føles lækker. Så er den også meget modstandsdygtigt, hvilket er skønt, når der er små børn i husstanden.

Resposta de Plankoa Home
Købte et spisebord i valnød, fik lov at godkende plankerne.
Er blevet lige det vi søgte efter.
Varmeste anbefalinger herfra.
Pris/kvalitet ⭐️⭐️ ⭐️⭐️⭐️

Resposta de Plankoa Home
Vi har fået god og transparent vejledning. Servicen har været venlig og kompetent. Super god levering og montering. Vi er 100 procent tilfredse👍

Resposta de Plankoa Home
Rigtig god betjening, flot bord, og levering før tid, kan klart anbefales

Resposta de Plankoa Home
Vi har købt et spisebord fra Plankoa Home, som vi er utroligt glade for. Virkelig flot design og god kvalitet - super service.
Kun varme anbefalinger herfra.

Resposta de Plankoa Home
Har købt de lækreste borde. Fik en sublim service . Så det og dem kan klart anbefales 😊

Resposta de Plankoa Home
Jeg vil gerne give Plankoa mine varmeste anbefalinger! Serviceniveauet er helt i top, og jeg har sjældent oplevet en virksomhed, der er så hurtig, tydelig og imødekommende i deres kommunikation.
Særligt vil jeg fremhæve deres evne til at svare ekstremt hurtigt – både på telefonbeskeder og på skriftlige henvendelser. Man føler sig virkelig set og prioriteret som kunde, og der bliver fulgt op på alting med en professionalisme, der er sjældeni dag.
Planko leverer ikke bare kvalitet i deres arbejde, men også i deres måde at være på. Det er trygt, effektivt og en gennemført positiv oplevelse fra start til slut.
Jeg kan kun anbefale dem på det varmeste!

Resposta de Plankoa Home
Rigtig god service og hurtige svar på alle spørgsmål

Resposta de Plankoa Home
Har købt 3 vitrine skaber, et spisebord og et kaffebord (i samme design) ..
meget glad for dem og deres høj kvalitet. Træværket i spisebord og kaffebord er så smukt ! Den venlige og professionelle oplevelse fra ‘Plankoa’ har været en fornøjelse.
Mvh Sue

Resposta de Plankoa Home
Fantastisk kvalitet og super service i hele forløbet. Vi har købt både sofabord og spisebord m. udtræk i massiv eg - super flot finish - Vi elsker det!

Resposta de Plankoa Home
Super fede vitrineskabe af god kvalitet. God kundeservice og det kunne lade sig gøre at ændre leveringsdato efter først angivet dato.
Alt i alt super god oplevelse

Resposta de Plankoa Home
Virkelig flotte borde i super kvalitet og i mange forskellige varianter. Meget god service og stor hjælpsomhed. Vi er så glade for vores nye lækre spisebord👍
Stor anbefaling herfra, tag en tur i Plankoa’s showroom.

Resposta de Plankoa Home
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.