Planta

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Imponerende med 10 måneders leveringstid. I burde have annulleret denne handel, og sagt i ikke kunne levere, det købte. Nej, i venter, og sender det 10 måneder senere. Eddermame dårlig service. Nul st... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Obs handla inte på denna skitsida!! Jag beställde varor för över en månad sedan och fick orderbekräftelse men sen blev det tyst. Jag har mejlat flera gånger och ringt flera gånger men får ingen kont... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super customer service 👌 I placed an order which was delivered quickly, then another order where they were out of stock and had to get new stock from supplier, but it would take some time so I cancel... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hold jer langt væk fra Planta.dk Det er et Svindlerfirma, se alle de dårlige anmeldelser ude på trustpilot, ingen respons hverken via tlf. opkald, eller via flere mails de sidste fem dage. Det er... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

Informações de contato

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ingen service

Der er gået en uge og jeg hører ingenting omkring min ordre. Så er det først når jeg skriver at i reagerer...det er ikke ok

6 de agosto de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Aldrig køb hos deres fusker butik de…

Aldrig køb hos deres fusker butik de svarer aldrig på mails og skriver at varen ikke er på lager og det tager 2 uger men self efter 3 uger nægter de at svare på en mail det er faktisk først når jeg annullere mit køb de svarer mig underligt nok med det samme nærmest på trods af 3 ugers stilhed

Oveni købet så trækker de folks penge før de har sendt varen og da jeg skrev til dem at de havde trukket mine penge blev jeg mødt af en person der påstod det kunne de slet ikke men mit dankort steg tilfældigvis med det præcise beløb da jeg vågnede dagen efter det vil de heller ikke svare mig på i mail hvordan det kan ske så ikke handel med Planta det stjæler dine penge og så får du nok en anden vare end den du har bestilt + de svare når de ikke har deres hænder oppe i r(ø)ven men det må de være dybt afhængige af at have efter min erfaring med dem

6 de agosto de 2024
Avaliação não solicitada

Aldrig køb hos planta

Planta skriver deres ting er på lager, selvom de ikke er. Dette er en dropshipping virksomhed, og lad vær at køb her. Det tager uger om at svare på mail, det er nu 3 uger siden jeg bestilte. Bestilte parallelt med min ordre hos planta fra en virksomhed i tjekkiet, hvor de godt kunne finde ud af at lave lager føring og sende det til mig selvom det var markant længere væk, har det taget dem 1/3 af tiden at levere.

Når man ringer til planta, går det på voicemail og skriver man skal sende en mail. Det er fordi de ikke skulle lave andet end at forklare deres plattenslageri, de er blevet meldt til ombudmanden for falsklagerstatus og plattenslageri, da de tydeligvis ikke kan levere

25 de junho de 2024
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bestilte en simple pumpe til mit…

Bestilte en simple pumpe til mit springvand, forventede naturligvis den var til 230V da der ikke var oplyst andet. Modtog en pumpe der var beregnet til US stik, og en konverter til EU stik, selve konverteren fylder ca det samme som pumpen. IKKE den vare jeg troede jeg havde bestilt. Skuffet

11 de julho de 2024
Avaliação não solicitada
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Vare ikke på lager når det kommer til stykket

Har bestilt 4 gange og alle gange er der noget, som ikke er på lager til trods for deres lager status siger det er på lager. Sidst ventede jeg 2 næsten 3 uger for så at måtte bestille noget andet, da varen stadig ikke var på lager. Men hvis jeg kiggede på hjemmesiden stod der varen var på lager. Syntes det er for dårligt.

Udover det, har jeg ikke haft problemer med deres vare.

28 de junho de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bestilte potter var i rest (2-3 måneders leveringstid), lageret fandt et tilsvarende produkt så jeg ikke skulle vente så længe.

26 de junho de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais