Imponerende med 10 måneders leveringstid. I burde have annulleret denne handel, og sagt i ikke kunne levere, det købte. Nej, i venter, og sender det 10 måneder senere. Eddermame dårlig service. Nul st... Ver mais
Planta
Veja o que dizem as avaliações
Obs handla inte på denna skitsida!! Jag beställde varor för över en månad sedan och fick orderbekräftelse men sen blev det tyst. Jag har mejlat flera gånger och ringt flera gånger men får ingen kont... Ver mais
Super customer service 👌 I placed an order which was delivered quickly, then another order where they were out of stock and had to get new stock from supplier, but it would take some time so I cancel... Ver mais
Hold jer langt væk fra Planta.dk Det er et Svindlerfirma, se alle de dårlige anmeldelser ude på trustpilot, ingen respons hverken via tlf. opkald, eller via flere mails de sidste fem dage. Det er... Ver mais
A empresa respondeu
min ordre er ikke ankommet endnu
min ordre er ikke ankommet endnu, pengene er trukket
Varen kom ikke
Jeg bestilte 20 L perlite. På hjemmesiden fremgik det at der var 1-2 dags levering. 9 dage senere og jeg stadig ikke havde modtaget noget, tog jeg kontakt. Jeg var ikke blevet glemt men varen var ikke på lager. Måtte sende endnu en mail for at høre hvornår det så kunne forventes at være på lager igen. Det ville NOK blive efter nytår var svaret. jeg endte med at afbestille min ordre, og bestille et andet sted, ( grolys)og modtog 2 dage senere.
Fair nok at varen ikke er på lager, men forventer da som det mindste at virksomheden tager kontakt til mig og underrettet omkring det istedet for at lade som ingenting. Og så forventer jeg et mere professionelt svar end at det nok kommer efter nytår.
Lagerstatus upålidelig
Bestilte 3 varer som alle var "På lager" og der stod "Lev. 1-2 dage". Det var 2 af 3 varer så ikke alligevel, så nu er leveringstiden ukendt. Men varerne står stadig på deres webside som værende på lager. Så man kan ikke stole på deres lagerstatus/leveringstid.
Var hurtige til at hæve købesummen
Var hurtige til at hæve købesummen, men den købte vare dukkede aldrig op.
ren fup og svindel
Bliver bedt om at bedømme…
Bliver bedt om at bedømme brugeroplevelsen inden varen er afsendt.
Det giver 0 stjerner
Hurtig levering
hurtig respons
Gik forrygende.
Super god service og får hurtigt varen
Jeg er rystet over den elendige…
Jeg er rystet over den elendige service. 14 dage siden bestilling og jeg har intet modtaget. 10 dage siden jeg rykkede første gang og jeg har intet hørt.
Der findes mange butikker med lignende udvalg, køb dine ting der!!
Manglede to firekantede underskåle til…
Manglede to firekantede underskåle til udeplanter der skulle ind, så de blev leveret hurtigt med gls. Tak for det, da planterne trængte til vand.🙂
Again no asortyment.
Jeg har sku ikke fået mine varer.
KØB IKKE HERFRA
Bestilte en ordre i juli måned, jeg ventede hele august og jeg skrev mange mails og ringede uden at få svar på hvor min ordre blev af. I slut august vælger jeg at skrive og få annulleret ordren, og jeg får mine penge retur.
- nu har jeg få et en besked om at min ordre er sendt og de har trukket mine penge ! til trods for at jeg har annulleret min ordre ! det er dybt godnat ! jeg vil gerne have mine penge retur
Er butikken lukket
Er butikken lukket? Svarer ikke på henvendelser hverken telefonisk eller på email
Super ❤️❤️❤️❤️❤️
Useriøst!
Useriøst!
På købssiden står der at varen er på lager med 1-2 dage levering.
Når man så køber varen hedder det sig i en automail, at de afsender inden for 3 dage.
Efter 3 hverdage tager jeg så kontakt og får at vide at varen desværre ikke er på lager. Det skal man åbenbart selv henvende sig for at finde ud af. Lagerstatus på varen bliver heller ikke opdateret efterfølgende og står fortsat som 'på lager' med 1-2 dages levering.
løgnagtige svindlere
løgnagtige svindlere, der snyder og ikke refunderer penge for en ordre, de ikke kan sende
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.