Fijne en goedkope planten
Fijne website. Erg blij met mijn snel geleverde planten. Ook lekker goedkoop maar goede kwaliteit

Resposta de Plantjeskopen.com
Bij Plantjeskopen.com vind je een ruim assortiment kamerplanten en tuinplanten. Van makkelijke groene planten tot bloeiende soorten en bijzondere eyecatchers. We werken samen met professionele kwekers, zodat je altijd verse en sterke planten ontvangt. Online planten kopen moet duidelijk en betrouwbaar zijn. Daarom geven we eerlijke informatie over verzorging, standplaats en waterbehoefte. Zo weet je precies wat je in huis haalt. Bestel je bij ons, dan zorgen wij voor een zorgvuldige verpakking en snelle levering. Heb je een vraag? Dan helpen we je persoonlijk verder.

Resposta de Plantjeskopen.com
Prima site waarop makkelijk zoeken is naar hetgeen je nodig hebt. Na een paar dagen kwam de plant goed verpakt binnen. Mooie plant, fris, onbeschadigd, ik ben er erg blij mee. Zeker een aanrader

Resposta de Plantjeskopen.com
Super goede levering en ziet er goed uit

Resposta de Plantjeskopen.com
Handige en overzichtelijke website. De bevestiging ontving ik direct in mijn mailbox na mijn bestelling en daarna werd ik goed op de hoogte gehouden over de levering.
Mijn plant was goed verpakt met voldoende opvulling in de doos waardoor hij prachtig en onbeschadigd aankwam.
Al met al zal ik een volgende keer zo weer hier bestellen; hele mooie planten en een goede ervaring!

Resposta de Plantjeskopen.com
Onlangs een paar kamerplanten besteld bij Plantjeskopen.com en erg tevreden. De website is duidelijk en je kunt makkelijk filteren op hoogte, potmaat en standplaats. Dat maakt kiezen een stuk makkelijker.
De planten kwamen netjes verpakt aan en zagen er gezond uit. Levering was ook snel. Al met al een goede ervaring. Hier ga ik zeker vaker plantjes kopen.

Resposta de Plantjeskopen.com
Prachtige plant geleverd, echt heel mooi. Duidelijke instructies op de mail en een fijne afhandeling. Ook leuk dat we een korting krijgen voor de volgende keer. We gaan hier zeker nog een keer bestellen. Het enige punt wat ik leuk zou vinden is extra informatie over hoe ik de plant kan verzorgen maar toen ik dat op de mail vroeg kreeg ik binnen het uur een volledige uitleg, super bedankt!

Resposta de Plantjeskopen.com
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.