Plantpowders Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na veel vegan en ook gewone whey proteïne poeders geprobeerd te hebben kan ik zeggen dat Plantwhey (ik koop de versie gezoet met chocolasmaak) veruit het beste smaakt en uitstekend mengt. Ook de Shake... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ik had hoge verwachtingen voor dit Nederlandse product. De bezorging was top, snel bezorgd en netjes verpakt. Ik had een aantal samples besteld van de plantwey, plantwey unsweetened en protein lemonad... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

C'est poudres sont incroyables j'ai essayé plusieurs marques et franchement étaient toutes granuleuses. Mais celles cis sont crémeuses et délicieuses. Je n'en reviens pas de cette trouvaille si vous ê... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Producten binnen gekregen, ruikt en smaakt erg lekker + leuke vormgeving. Had een aantal vragen. Medewerkers zijn makkelijk te bereiken, bijv. via Intagram. Kreeg snel en duidelijke antwoorden. Pla... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Produtor de Alimentos

Informação fornecida por fontes externas variadas

Wij willen een plantaardige levensstijl makkelijk maken voor iedereen! Alle producten die wij aanbieden zijn 100% plantaardig, dat wil zeggen dat er geen dierenleed aan te pas komt, dit beter is voor natuur, milieu en jouw lichaam. Het hele team staat klaar om je helpen tot de groei van jouw natuurlijke potentie!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

70 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Eerste bestelling

Tot op heden kende ik alleen plantaardige eiwit poeders op basis van amandelen .
Deze van Plantpowders smaakt veel beter , m.a.w is erg lekker .
Qua smaak is de vanille toch mijn favoriet , als is die voor mij
persoonlijk een tikje aan de zoete kant .
Getest als shake , smoothie en havermout ontbijt .

5 de dezembro de 2020
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Plantpowder vanille shake

De meeste mensen houden van lekker zoet! Ik persoonlijk niet en haal de zoetigheid het liefst uit m'n rode vruchtenmix in de ochtend.

Dat de shake iets zoeter is dan normaal is voor de meeste dan ook erg prettig en super lekker, maar ik vind hem iets teveel zoetstof hebben. Waardes zijn overigens wel echt top! Ik heb voor nu alleen vanille geproefd maar ben erg benieuwd naar de andere smaken! Mengt overigens ook heel fijn door m'n ontbijt!

19 de novembro de 2020

De site is duidelijk

De site is duidelijk, overzichtelijk en werkt prettig om te bestellen. De levering is altijd perfect op tijd en nooit een dag te laat! Verder is de communicatie met de mensen achter de site altijd erg snel en duidelijk. Niks meer dan lof!

Groeten,

Nicky vd Berg

11 de novembro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service en lekkere shakes!

Bestelling werd heel snel geleverd. Voordat ik de bestelling plaatste heb ik nog contact gehad met het bedrijf en kreeg snel reactie op mijn vragen. Dat was heel fijn. Het product zelf is net zo goed als de service. Heb alleen nog maar de eiwit shakes uitgeprobeerd maar die bevallen heel goed dus wil ook de andere producten proberen.

3 de novembro de 2020

Top!

Eiwitpoeder van plantpowders smaakt goed, voelt natuurlijk en mengt goed met (plantaardige) melk. Aanrader dus!

1 de novembro de 2020

Snelle en duidelijke communicatie

Snelle en duidelijke communicatie. Snelle levering en goede producten

31 de outubro de 2020

Hi Aline,

Bedankt voor jouw positieve recensie :)
Heel veel plezier met jouw order!

^^Remi
en namens heel team Plantpowders uiteraard!

erg blij mee!

Ik ben erg blij met de producten! vooral de eiwitten zijn erg lekker en van een goede kwaliteit! Ik wil PlantPowders daarvoor bedanken.

23 de outubro de 2020

Pea Protein Isolate Vanille

Heerlijke shake, mengt goed, geen klontjes. Iets minder zoet (vanille) dan andere shakes die ik gewend ben, maar dat vind ik ook helemaal prima.
Én een goede prijs voor 1kg. Kan voorlopig weer een maand vooruit...

25 de setembro de 2020

Resposta da Plantpowders

Bedankt Ashley voor jouw positieve review!

Awesome om te horen dat jij tevreden bent over onze eiwitshakes.
Heel veel plezier met jouw aankoop, mochten we je ergens mee kunnen helpen dan doen wij dat graag :)

Sportieve groet,
^^Remi

#teamplantpowders

Op en top!

Heel snelle service via een zeer duidelijke website. Ik ben blij deze plantaardige proteïne gevonden te hebben. Het gaat hier om een goede kwaliteit en goed in smaak en structuur. Geen last van mijn darmen. Geen overbodige ingrediënten. Heerlijk!

24 de setembro de 2020

Hi Judit,

Bedankt voor het delen van jouw positieve ervaring! :D
We zien je graag terug op onze website, als we je ergens mee kunnen helpen laat het ons dan zeker weten :)

Veel plezier met jouw aankoop en een goed weekend gewenst namens heel team Plantpowders!

Sportieve groet,
^^ Remi

Top!

Plantpowders is zeker niet bang voor feedback of verandering en komt daarmee erg betrokken over kopers zoals ik.

19 de setembro de 2020