Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En god virksomhed, der levere rigtig god service på Discord, når man har brug for hjælp til Plugins, samt Tekniske udfordring. PlexHost er billigt, og en god pris at leje en Minecraft Server u... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg elsker virkelig plexhost. Lækret design, fed plugins, og generelt et pisse fedt system. Det ville gøre hosten endu bedre hvis man kunne købe et domæne med til serveren. Ellers ik så meget mere... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Empresa de hospedagem na Web
  2. Casa de apostas

Escrito pela empresa

Plexhost leverer ☁ moderne, ⚡ pålidelige, 🚀 hurtige og 🛡 sikre servere til en lang række spil. Se mere på: http://plexhost.dk For support: http://discord.plexhost.dk

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

de er sku de bedste

de er sku de bedste. det hjælper lige med det samme når de har tiden. men ligeså snart de har tiden bruger de den osse. på ders kunder ærligt folk burde vælge plexhost.dk de kan finde ud af hvad de laver <3 5 stjerner her fra

16 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Plexhost er en fantastisk udbyder…

Plexhost er en fantastisk udbyder til minecraftservere, og er flinke, behjælpelige, og kompetente. Derudover mindede de aktivt alle brugere om deres rabatkode frem mod slutningen af 2024; selv i en support-snak om at oprette en server, skriver de og får mig til at bruge de 75% rabat. Wow.

25 de dezembro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedste danske serverhost, nogensinde oplevet.

Selve nytårs aftensdag har jeg oprettet support sag, og fik svar og en løsning inden for 5 minutter. Hele vejen igennem har jeg oplevet den aller højeste service, til den absolutte bedste pris. De er løsniings orienteret, hurtigt handlende ved det mindste problem, og rent og skært bare så venlige at være i kontakt med. Står du og mangler en MC server, ville du gøre dig selv og dem du spiller med en KÆMPE tjeneste at vælge PLEX. 🌞

31 de dezembro de 2024

Bedste host i DK

Dette er uden tvivl den bedste hostingtjeneste i Danmark! Jeg elsker den og deres support er helt fantastisk. Serveren kører fejlfrit, uden problemer, og hvis der skulle opstå nogen, er deres support altid klar til at hjælpe.

11 de abril de 2024

God Service og Billigt / Netværk stabilt

PlexHost er billigt, og en god pris at leje en Minecraft Server ud hos jer.

Serveren kører som det skal uden problemer.

Jeg har tidligere haft Nice-Hosting, men har oplevet en del gange problemer derinde. Derfor har jeg valgt at flytte min Minecraft Server over til jer, og vil derfor give 5 stjerne fordi det kører som det skal uden problemer!

1 de fevereiro de 2024

Dejlige og hjælpsomme!

Rigtig gode til at forklare og har massere af tålmodighed, jeg vil sige det er en virkelig god host og den host jeg bruger allermest. Har 4 servere, 2 minecraft servere, en discord bot og en rust server, køre alt sammen som det skal! Jeg vil sige tak for alt den hjælp de har givet mig.

30 de dezembro de 2023

Kun gode oplevelser!

Jeg har kun oplevet god kundeservice og det skete dejlig hurtig. Har ikke oplevet problemer med hosten, eller noget andet som ikke kunne blive fixet forbi en tur i supporten. Samt problemer der nu opstod, blev løst hurtig!

5 de novembro de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ekstremt dyr og fake reviews

Ekstremt dyr, plus mange falske reviews, hvis i læser nogle af anmeldserne igemmen kan man ofte se anmeldser fra ejere, og andre folk. Navnet Sulphinx dukker ofte op, som er ejeren af Plexhost....

1 de dezembro de 2023
logotipo da Plexhost

Resposta de Plexhost

Hej Rasmus,

Jeg er ked af at høre, at du synes, vores priser er for høje. Vi har dog valgt at opgradere vores hardware markant siden ejerskiftet for at kunne tilbyde bedre ydelser til vores kunder.

For omkring to år siden købte jeg en server hos Plexhost og skrev en positiv anmeldelse, som den tidligere ejer, Simon, valgte at sætte på forsiden. Efter jeg overtog Plexhost, har vi ikke fået fjernet denne gamle anmeldelse fra forsiden endnu. Selvom jeg slettede den fra Trustpilot, blev den desværre ikke fjernet fra forsiden af Simon, efter jeg tog over.

Jeg startede en konkurrerende virksomhed til Plexhost, derfor fjernede jeg min anmeldelse fra Trustpilot.

Jeg håber, det giver mening.

Venlig hilsen,
Matias H. (Sulphinx)

Min dreng er stor fan

Min dreng er stor fan af jeres produkter, og købte et par Mine-Craft servers de sidste par dage. Alt var som det skulle være, med undtagelse af han fik lavet en lille fejl. Den greb i øjeblikkelig og rettede fejlen med det samme. 5 stjerner herfra. For produktet, og næsten vigtigere.... Jeres service.. tusind tak

26 de agosto de 2022
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

God personale

Det er et virkelig fedt host men vi havde de der problemer i de første 10 dage med vores server var pladseret på den rigtige server. vikerlig søde personale der hjalp os.

24 de abril de 2023

Varmeste service

Vi havde lidt problemer med vores Minecraft server, og oprettede en ticket på discorden. Kun et par sekunder efter jeg havde sendt beskeden, blev der svaret. Knivskarp service. Helt sikkert 5 stjerner!

11 de abril de 2023

Danmarks bedste host

Jeg er partner med Plexhost og supporter hos dem. jeg har aldrig oplevet problemer, det er kvalitet, pålideligt og hurtigt. Der kan ikke sættes en finger på deres ting.

Danmarks bedste host, plexhost.dk!
- Mads

9 de fevereiro de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais