Plotterfolie.nl Avaliações 1.067

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Eerdere bestellingen gingen gelukkig wel goed, alleen mijn laatste helaas niet. Ik heb dus geprobeerd te bellen, verkeerd gelezen dat alleen app kon, dus toen gelijk een app gestuurd met foto's dat m... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Nadat ik via de mail contact had gezocht, maar geen reactie kreeg, heb ik een negatieve review hier achter gelaten. Vervolgens kreeg ik snel bericht, en is de order snel teruggezocht en netjes in orde... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Hobbies

Plotterfolie.nl is de leverancier voor goedkope materialen voor uw (silhouette) snijplotter! Flex folie vanaf €0,75 per vel en Vinyl vanaf €1,10 per meter!

Informações de contato

3,7

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Respondeu a 29% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Waardeloze klantenservice

Waardeloze klantenservice. Dit is nu al de 2e keer dat men simpelweg niet reageert, niet op whatsapp, noch op email, en bellen kan niet... Besteld vinyl word niet alleen erg traag, maar ook nog eens gekreukeld aangeleverd. Geen plotterfolie.nl meer voor mij.

3 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Eind december heb ik een sublimatie…

Eind december heb ik een sublimatie printer gekocht. Begin februari al contact gezocht via whatsapp omdat er veel zwarte inkt lekte. 14 dagen later weer veel zwarte inkt met het printen. Nogmaals contact gezocht dit keer via whatsapp en email, maar geen enkele reactie. Een printer van 2 maand oud wat zoveel zwarte inkt lekt is niet goed. Een week later weer contact gezocht via whatsapp en email met foto's maar er word nergens op gereageerd!!

11 de março de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestelling 434140 na een week nog niet…

Bestelling 434140 na een week nog niet geleverd maar al wel een week aangemeld bij Post.NL

24 de fevereiro de 2026

Goedemiddag,
Vervelend om te horen! Ik kan geen enkele mail of bericht vinden dat deze bestelling nog niet geleverd zou zijn, we schrikken dus nogal van de 1 sterren review!

Ik zie dat in de bestelling 2 artikelen in backorder stonden met een levertijd van 2-4 werkdagen waardoor de bestelling pas de 26e met PostNL mee is gegaan, maar dit pakket had al lang en breed geleverd moeten zijn natuurlijk!

Ik ga meteen onderzoeken wat er aan de hand is en we zullen u via de mail op de hoogte houden!

Excuses voor het ongemak,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Bestelling niet compleet, reactie en oplossing bleef lang uit maar nu netjes opgelost

Eerdere bestellingen gingen gelukkig wel goed, alleen mijn laatste helaas niet.
Ik heb dus geprobeerd te bellen, verkeerd gelezen dat alleen app kon, dus toen gelijk een app gestuurd met foto's dat mijn bestelling niet compleet is. Gaat niet over een wereld bedrag maar ik wil gewoon waar ik voor betaald heb. Na negatief revieuw is alles netjes opgelost gelukkig.

26 de fevereiro de 2026

Goedemiddag,
We hebben op uw mail gereageerd en vanmorgen op uw whatsappbericht. We horen graag wat voor u de beste oplossing is!
Excuses voor de missende kleur vinyl!

Prima zaak

Ik ging er uiterst tevreden weg.
Vriendelijk, attent, ruim assortiment,
Mooie winkel

28 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

na mijn eerdere slechte score toch een…

na mijn eerdere slechte score toch een herziening. Gisteren ben ik persoonlijk mijn bestelling bij plotterfolie gaan halen. Een nadeel was 2.5 uur heen en bijna 4 uur terug , maar ja daar heel goede uitleg gekregen van Onno heel vriendelijk en behulpzaam. Een tussentijds berichtje zou wel eens handig geweest zijn over de levering zo ga je dikwijls misverstanden uit de weg en of slechte reacties.
Maar ben nu heel tevreden.

26 de janeiro de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb nog niks ontvangen wacht op…

Ik heb nog niks ontvangen wacht op reactie
Reactie ontvangen goede hulp.
Wacht op nieuw pakket

28 de janeiro de 2026

Goedemorgen,
We hebben u vanmorgen een mail gestuurd over de vermiste zending. Als u hier even op reageert dan kunnen we dit direct oplossen!
Plotterfolie.nl

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.